088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Zoetermeer

Het grootste relatiebureau van Nederland, Mens en Relatie, is met name regionaal actief. Onze consulenten wonen en werken door het hele land, en zijn dus ook operationeel in Zoetermeer. De consulenten helpen mensen bij hun zoektocht naar een relatie.
Het relatiebemiddelingsbureau wordt vanuit de regio gerund door consulenten. Het hoofdkantoor begeleid deze consulenten in hun onderlinge contacten, en heeft daarnaast overzicht over alle beschikbare alleenstaande mannen en vrouwen in het hele land. Wanneer je dus zoekt naar een partner in Zoetermeer of omgeving, of ook wanneer je je pijlen elders in het land wilt richten, wij kunnen je precies vertellen wie er beschikbaar is.
Natuurlijk kijken wij bij de relatiebemiddeling binnen ons relatiebureau niet alleen naar de locatie waarin iemand woont. Wij vinden het belangrijk om je eerst goed te leren kennen. Wat zijn jouw wensen? Wat verwacht je van een relatie? En wat vind je fijn om samen te ondernemen? Deze zaken nemen wij uitgebreid met je door, alvorens een passend voorstel te kunnen doen. We willen je zo goed mogelijk helpen, zodat je daadwerkelijk degene vindt die je echt gelukkig maakt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Zoetermeer

Het relatiebemiddelingsbureau Zoetermeer werkt met relatieconsulenten bij jou in de buurt. Hieronder zie je welke dit zijn.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Kim Ramos

Kim Ramos
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Kim Ramos

"Wil jij een keuze maken die alles verandert? Kom dan nu in actie!"

elke relatiebemiddeling is uniek

Het proces van relatiebemiddeling is geen standaard procedure, iedere bemiddeling an sich is weer verschillend. Omdat mensen unieke wezens zijn, geeft ieder persoon persoon een andere invulling aan zijn of haar leven. Logischerwijs wensen we dus ons leven te delen met iemand die bij and past. Maar hoe vindt je diegene?

Relatiebureau Mens en Relatie heeft een persoonlijke en unieke benadering, waardoor wij soms verder kunnen kijken dan jouw neus lang is. Dit komt mede door ons netwerk van consulenten, die vele mensen spreken en kennen, en zodoende je kunnen adviseren bij het vinden van de juiste persoon.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Zoetermeer?

Wij hebben jarenlange ervaring met relatiebemiddeling, zowel regionaal als Nationaal. De lokale consulenten en het nationale netwerk zorgen voor een succesvolle organisatie. Voor meer dan 75% van de mensen die zich bij ons ingeschreven heeft vinden wij binnen 1 jaar tijd een partner waarmee deze mensen erg gelukkig zijn.

persoonlijke ervaringen

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

de volgende stap

Relatiebemiddeling is een actieve stap naar de toekomst, een stap die leidt tot geluk in de liefde. Mens en Relatie wil graag voor jou aan de slag en je voorstellen aan die persoon waarmee jij gelukkig zult zijn.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches