088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Rotterdam

Mens en Relatie is al meer dan 20 jaar actief in de relatiebemiddeling te Rotterdam. Deze bemiddeling gebeurt met behulp van consulenten die werkzaam zijn in de regio waarin zij wonen.
Met onze relatiebemiddeling vanuit de regio gaan wij zorgvuldig te werk. Als je een relatie zoekt in Rotterdam, zorgen wij er voor dat je voorstellen krijgt van potentiële partners die ook daadwerkelijk wonen in Rotterdam. Wanneer je minder selectief hierin bent, dan kunnen wij voor jou een partner zoeken die uit de omgeving van Rotterdam komt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Rotterdam

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in de regio. Zij verzorgen voor jou de relatiebemiddeling in Rotterdam, i.s.m. met kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor.

Lisa Koole

Lisa Koole
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lisa Koole

"Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, lief te hebben en bemind te zijn. Liefde is soms een beetje ingewikkeld maar zeker het mooiste wat er is! Zoek samen met ons naar uw nieuwe partner en kies voor een nieuwe toekomst!"

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

unieke relatiebemiddeling

Mensen die op zoek zijn naar een relatie zijn mensen zoals jij en ik. Het kan iedereen overkomen dat je er alleen voorstaat. In Rotterdam en omstreken wonen duizenden singles. Hiervan is een groot aanval mensen op zoek naar een langdurige relatie. maar het is niet altijd makkelijk elkaar te vinden.
De regioconsulenten van Mens en Relatie kunnen je helpen met het vinden van een partner. De consulent die jou helpt met het vinden van een relatie in Rotterdam, is verbonden aan de regio waarin je een relatie zoekt. Ook heeft zij de potentie via het hoofdkantoor van Mens en Relatie te speuren naar iemand die net als jij op zoek is naar een vaste relatie.

zoek je een relatie in Rotterdam?

Mens en Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat ook in Rotterdam e.o. actief is. Wanneer je dus op zoek bent naar een relatiebemiddeling in Rotterdam, dan Ben je bij ons aan het goede adres. Meer dan 75% van degenen die zich aanmelden heeft een jaar later een partner. Deze partners zijn minimaal drie maanden samen, ze zijn verliefd, en willen graag met elkaar door het leven. (De eerste is een objectieve norm, duidelijk vast te stellen in de administratie en de tweede norm is subjectief, dit wordt door de betrokkenen zelf aangegeven).

persoonlijke ervaringen

"dat was het wachten meer dan waard"

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

de volgende stap

Het vertrouwen in onze kennis en onze consulenten vinden wij erg belangrijk. Iedereen die staat ingeschreven is serieus op zoek en zij hebben allen een persoonlijk gesprek met een consulent gehad. Consulent en cliënt kennen elkaar dus persoonlijk.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? En ben je nieuwsgierig welke vrijgezel in Rotterdam bij jouw persoonlijkheid past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches