088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Rotterdam

Mens en Relatie is al meer dan 20 jaar actief in de relatiebemiddeling te Rotterdam. Deze bemiddeling gebeurt met behulp van consulenten die werkzaam zijn in de regio waarin zij wonen.
Met onze relatiebemiddeling vanuit de regio gaan wij zorgvuldig te werk. Als u een relatie zoekt in Rotterdam, zorgen wij er voor dat u voorstellen krijgt van potentiële partners die ook daadwerkelijk wonen in Rotterdam. Wanneer u minder selectief hierin bent, dan kunnen wij voor u een partner zoeken die uit de omgeving van Rotterdam komt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Rotterdam

Hieronder vindt u de consulenten die werkzaam zijn in de regio. Zij verzorgen voor u de relatiebemiddeling in Rotterdam, i.s.m. met kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor.

Monique Dumee

Monique Dumee
Regioconsulent Drechtsteden en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Monique Dumee

"Iedereen verdient liefde, jij ook! Hoe mooi en hoe fijn is het om die liefde van je liefde te vinden? Nu nog die eerste stap."

Hester Guit

Hester Guit
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Hester Guit

"Hoe groot is de kans dat je toevallig tegen de liefde van je leven aanloopt? Ik help je lot een handje, door mensen samen te brengen, die op zoek zijn naar elkaar, zonder het van elkaar te weten."

unieke relatiebemiddeling

Mensen die op zoek zijn naar een relatie zijn mensen zoals u en ik. Het kan iedereen overkomen dat je er alleen voorstaat. In Rotterdam en omstreken wonen duizenden singles. Hiervan is een groot aanval mensen op zoek naar een langdurige relatie. maar het is niet altijd makkelijk elkaar te vinden.
De regioconsulenten van Mens en Relatie kunnen u helpen met het vinden van een partner. De consulent die u helpt met het vinden van een relatie in Rotterdam, is verbonden aan de regio waarin u een relatie zoekt. Ook heeft zij de potentie via het hoofdkantoor van Mens en Relatie te speuren naar iemand die net als u op zoek is naar een vaste relatie.

zoekt u een relatie in Rotterdam?

Mens en Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat ook in Rotterdam e.o. actief is. Wanneer u dus op zoek bent naar een relatiebemiddeling in Rotterdam, dan bent u bij ons aan het goede adres. Meer dan 75% van degenen die zich aanmelden heeft een jaar later een partner. Deze partners zijn minimaal drie maanden samen, ze zijn verliefd, en willen graag met elkaar door het leven. (De eerste is een objectieve norm, duidelijk vast te stellen in de administratie en de tweede norm is subjectief, dit wordt door de betrokkenen zelf aangegeven).

persoonlijke ervaringen

"dat was het wachten meer dan waard"

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

de volgende stap

Het vertrouwen in onze kennis en onze consulenten vinden wij erg belangrijk. Iedereen die staat ingeschreven is serieus op zoek en zij hebben allen een persoonlijk gesprek met een consulent gehad. Consulent en cliënt kennen elkaar dus persoonlijk.
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig welke vrijgezel in Rotterdam bij uw persoonlijkheid past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches