088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Purmerend

Zoek je een relatiebureau in Purmerend? Dan ben je op de goede plek beland. Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie richt zich specifiek op relatiebemiddeling vanuit de omgeving. Onze relatieconsulenten wonen en werken verspreid door heel Nederland. Wij bemiddelen dus ook in Purmerend. Onze consulenten zijn allen zeer gedegen opgeleid, en hebben ruimschoots ervaring met het succesvol koppelen van potentiële liefdespartners. De gedegen opleiding van de consulenten vinden wij erg belangrijk, we willen graag dat jouw persoonlijke regionale consulent je zo goed mogelijk helpt bij het vinden van een succesvolle en liefdevolle relatie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Purmerend

De persoonlijke consulenten uit de regio Purmerend willen je graag ontmoeten. Hieronder zie je welke consulenten dit zijn.

Louella Wolff

Louella Wolff
Regioconsulent Purmerend-Zaandam en omstreken
0299 - 700 204 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Louella Wolff

"Wat is er nou mooier dan genieten van de liefde, iemand ontmoeten om jouw leven mee te delen met het vooruitzicht op een liefdevolle toekomst?"

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amsterdam, Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

unieke relatiebemiddeling

Iedere individuele bemiddeling tussen twee mensen is voor ons relatiebemiddelingsbureau weer speciaal. Iedereen is verschillend, en heeft verschillende voorkeuren en wensen. Elke match is dus uniek. De truc is keer op keer een passende match te vinden. Daar ligt ons specialisme.
Wij ondervinden regelmatig dat het type persoonlijkheid waarvan een client denkt dat deze het beste bij hem of haar past, niet het type is waarmee het het beste klikt. Dit is een van de redenen waarom een intensieve zoektocht op internet niet altijd het gewenste resultaat met zich meebrengt. Onze bemiddeling is persoonlijk. Wij praten met jou, en bespreken je wensen en voorkeuren. Ook hebben we het over jouw relatie gescheidinis, en indien van toeppassing over de dingen die je eerder al heeft ondernomen tijdens je zoektocht naar een partner. Zodoende vormen wij een beeld van jou en je situatie. Dit is ons uitgangspunt bij onze zoektocht naar een partnervoorstel.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Purmerend?

Onze consulenten die werkzaam zijn in de regio Purmerend verzorgen samen met de collega's van het hoofdkantoor te Venlo de relatiebemiddeling van onze clienten. Je hoeft niet te reizen voor een afspraak, jouw consulent komt naar je toe om met je te praten. Wij hopen dat wij ook voor jou op zoek mogen gaan naar de man of vrouw die je gelukkig zal maken.

persoonlijke ervaringen

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

een volgende stap

Wil je iemand leren kennen die echt bij je past, iemand waarmee je een hele fijne tijd heeft en graag dichtbij je wilt hebben? Ons relatiebureau te Purmerend helpt je graag verder!

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches