088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Relatiebemiddeling Groningen? Mens & Relatie!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe, serieuze relatie in Groningen, Ben je bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en in alle provincies actief op het gebied van relatiebemiddeling: Groningen, Friesland of bijvoorbeeld Zuid-Holland, wij gaan graag op zoek naar jouw nieuwe liefde! En de kans dat we deze nieuwe liefde vinden is groot, want 75% van de singles vindt binnen een jaar een serieuze relatie via Mens & Relatie.

Relatiebemiddeling Groningen: persoonlijk en succesvol

Als bureau voor relatiebemiddeling (Groningen) doen wij er alles aan een perfecte match voor jou te vinden. Want wij begrijpen dat samen zijn bijna altijd leuker is dan alleen. Omdat het onze missie is een nieuwe liefde voor jou te vinden, is relatiebemiddeling (Groningen) bij ons altijd persoonlijk. Wanneer je je inschrijft bij Mens & Relatie, gaat een van onze relatieconsulenten eerst met jou in gesprek. Tijdens dit uitgebreide intakegesprek van ongeveer 2 uur leert de relatieconsulent je beter kennen. Zo weten wij waar jij naar op zoek bent en wat voor partner er bij je past. Dit is belangrijk, want zo kunnen wij op zoek gaan naar de perfecte match.

Dat wij succesvol zijn in relatiebemiddeling (Groningen) blijkt uit het feit dat 75% van de singles binnen een jaar een nieuwe partner vindt via Mens & Relatie. En vaak blijkt de eerste match al verbluffend goed te zijn! Bovendien heeft relatiebemiddeling (Groningen) via Mens & Relatie een ander groot voordeel: je hoeft zelf niet langer aan online dating te doen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in Groningen

Hieronder zie je enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in de provincie Groningen.

Imke Evers

Imke Evers
Regioconsulent Emmen en omstreken
052 - 852 21 24 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Imke Evers

"Samen met ons team van Matchmakers, ga ik graag aan de slag om ook voor u een fijne partner te vinden. "

Janneke Biemond

Janneke Biemond
Regioconsulent Groningen en omstreken
050 - 211 03 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Janneke Biemond

"Door jarenlange ervaring heb ik veel mensenkennis opgedaan & ontdekt dat ik het meer dan fijn vind om mensen een goed gevoel te bezorgen."

Professionele en discrete relatiebemiddeling Groningen

Het is onze missie om nieuwe matches te vinden. Mens & Relatie heeft daarom relatieconsulenten in dienst die altijd professioneel te werk gaan. Zij hebben een goede opleiding gevolgd en beschikken over ruime ervaring. Bovendien hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht; wij vinden discretie namelijk van groot belang. Dat wij je een zorgvuldige en discrete werkwijze in relatiebemiddeling (Groningen) kunnen garanderen, wordt erkend door het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).

u Als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland zijn wij in alle provincies actief. Ook voor discrete relatiebemiddeling Groningen kun je dus bij ons terecht. Van Hoogezand tot Appingedam; je bent bij ons van harte welkom!

Persoonlijke ervaringen

Als je je inschrijft bij Mens & Relatie, is er een grote kans dat je binnen een jaar een nieuwe liefde vindt. En van zo'n nieuwe, duurzame relatie worden de meeste singles heel gelukkig! Dit blijkt uit de persoonlijke ervaringen van onze leden.

"nu ben ik gelukkig, daar ben ik mens & relatie erg dankbaar voor"

Margreet (55)
"Gelukkig hebben zowel mijn consulente als ik doorgezet en voet bij stuk gehouden, want nu ben ik een zeer gelukkige vrouw en daar ben ik Mens & Relatie achteraf heel erg dankbaar voor."

consulent Titia
"Toen ik bij Robert thuis was om hem in te schrijven dacht ik al snel dat Margreet misschien wel een vrouw voor hem zou kunnen zijn. Ik had haar kort daarvoor ingeschreven en zag ze al helemaal samen voor me."

"bij mij was het bij de eerste date al raak"

Kim (32)
"Bij mij was het bij de eerste date al raak. En ondanks het feit dat we op een uur rijden van elkaar woonden, zijn we toch allebei zielsgelukkig dat we ons hebben ingeschreven bij Mens & Relatie. Anders hadden we elkaar namelijk nooit ontmoet. Liefde kent namelijk geen afstand."

Kim & Marco

consulent Nancy
"Het was in het begin van de ontmoetingen nog even aftasten, maar naar mate de relatie zich verdiepte, bleken Marco en Kim heel goed bij elkaar te passen. Ik wens hen beiden alle geluk samen toe!"

Neem contact op met Mens & Relatie

Ben je op zoek naar een relatie en wil je ingeschreven staan bij ons bureau voor relatiebemiddeling (Groningen)? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen je dan meer informatie toe over onze werkwijze en zullen een gesprek inplannen met een van onze relatieconsulenten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

Wij kijken ernaar uit op zoek te gaan naar jouw perfecte match!

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches