088 - 02 21 900
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

onze consulent in Emmen

Imke Evers

Imke Evers

Regioconsulent Emmen en omstreken
052-8522124 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00

Als enthousiaste Matchmaker en erkend dating- en relatiecoach heb ik een passie voor het vinden van de juiste match voor mijn cliënten. Ik hoor dagelijks van singles hoe moeilijk het kan zijn om de juiste partner te vinden en daarmee een fijne relatie op te bouwen. Singles die ontzettend graag een partner willen, vaak veel te bieden hebben, maar in hun zoektocht tegen allerlei obstakels aanlopen. Samen met mijn collega’s zet ik mij daarom dagelijks in om liefdesgeluk te vinden voor deze singles.

Bij Mens & Relatie geloven we sterk in persoonlijk contact met onze kandidaten. Die nauwe band stelt ons in staat om een indrukwekkend slagingspercentage van maar liefst 75% te bereiken voor duurzame relaties binnen het jaar. Ik ben vastberaden om mijn cliënten te ondersteunen bij het opbouwen van een sterke basis en het vinden van blijvend liefdesgeluk.

Ben jij klaar voor een positieve verandering in je liefdesleven? Dan sta ik klaar om je daarbij te helpen. Neem vandaag nog contact met me op. Samen gaan we op weg naar een liefdevolle toekomst, stap voor stap!

direct contact opnemen met Imke Evers

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Certified Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches