088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Middelburg

Woon je in Middelburg of Zeeland en ben je op zoek naar een vaste relatie met een leuke partner? Mens en Relatie help je graag als relatiebureau in Middelburg en omgeving. Wij zijn actief in het hele land met lokale relatieconsulenten. Daarnaast werken alle consulenten samen met ons hoofdkantoor waardoor er ook landelijk gezocht wordt naar de perfecte kandidaat voor jou. De wisselwerking tussen consulenten van Mens en Relatie in Middelburg en ons hoofdkantoor zorgen al jaren lang voor liefdesmatches. Doordat onze netwerk niet beperkt wordt tot een bepaalde regio kunnen we voor iedereen een goede partner vinden. Mochten we niemand in Middelburg kunnen vinden voor je, dan gaan we, met jouw toestemming, op zoek naar de omliggende regio’s. Liefde kent immers geen grenzen!

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Middelburg

De lokale relatieconsulenten bij jou in de buurt, oftewel de regio Middelburg en omstreken, zullen persoonlijke contact met je onderhouden. Mocht je de hulp inroepen van Mens en Relatie dan kun je rekenen op een van de onderstaande consulenten.

Lisa Koole

Lisa Koole
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lisa Koole

"Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, lief te hebben en bemind te zijn. Liefde is soms een beetje ingewikkeld maar zeker het mooiste wat er is! Zoek samen met ons naar uw nieuwe partner en kies voor een nieuwe toekomst!"

Sophie Claus

Sophie Claus
Regioconsulent Bergen op Zoom en omstreken
0165 - 201 171 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Sophie Claus

"Realiseert u zich dat u klaar bent met: -Eenzaamheid -Weinig dates krijgen -(Teveel) dates zonder resultaat -Onveilige situaties -Tijd die u kwijt raakt voor het vinden van een partner -Liefde die niet wederzijds is -Het online daten van tegenwoordig -Het niet durven daten -Het hebben van giftige dates en relaties Wilt u een leuke, wederzijdse en duurzame relatie? Dan kijk ik er naar uit om kennis met u te maken! Ik Sophie, consulent bij Mens en Relatie van regio Bergen op Zoom help en begeleid u graag. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling is het proces van twee mensen succesvol bij elkaar brengen. Mensen moeten open staan voor een nieuwe liefde. Dit kan na een akelige scheiding of heftige relatie wel eens moeilijk zijn. Hierdoor zien we elke relatiebemiddeling als een uniek proces. Wat werkt voor een ander, kan totaal niet werken voor jou, en dat snappen we. Nog nooit waren er zoveel vrijgezellen in Nederland als nu. Als relatiebureau in Middelburg en de omgeving hebben we ook goed zicht op het aantal vrijgezellen in jouw regio. Kunnen we niemand vinden in Middelburg waarvan wij denken dat het een goede match is, dan gaan we kijken naar aanliggende gemeentes. Op deze manier kunnen we je ervan verzekeren dat we je alleen partnervoorstellen doen waar wij 100% achter staan.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Middelburg?

Geef de liefde een kans en vraag advies bij Mens en Relatie. We zijn niet zomaar het grootste relatiebemiddelingsbureau geworden. Door jarenlange ervaring en onze beproefde succesformule vindt 75% van de Mens en Relatie vrijgezellen binnen een jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

"ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt"

Embert (47) & Angelique (40)
"Ik kan consulente Anja alleen maar complimenten geven. Waar zij heel goed oog voor had, is onze achtergrond."

Embert & Angelique

Consulent Anja
"Laatst hebben ze me een heel leuke foto van hun tweetjes gestuurd. Als ik op de foto zie hoe ze eruit zien, zo stralend, dan denk: ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt."

zlefstandigheid en verlangen

Baukje (72)
"Toen ik dit vertelde aan mijn vaste consulente toen duurde het niet echt lang voordat ik mijn eerste afspraak had. Spannend hoor."

Baukje & Gijs

Gijs (74)
Ik vind het van groot belang dat ik een vrouw heb ontmoet die mijn zelfstandige identiteit respecteert. Dan wordt het verlangen om elkaar opnieuw te zien elke keer weer groter.

een volgende stap

Mens en Relatie helpt je graag met het vinden van een partner en hiermee een vaste relatie. Voor mannen en vrouwen die zijn gescheiden, uit een relatie komen of nog nooit een relatie hebben gehad. We helpen graag iedereen dit jaar met het vinden van jouw geliefde. Door middel van persoonlijke begeleiding weten we daarna precies wat voor persoon we bij jou moeten zoeken. Je kunt er dan van op aan dat we alles gaan doen om deze persoon voor jou te vinden. Mocht je meer willen weten over Mens en Relatie of over relatiebemiddeling in Middelburg? Neem dan contact met ons op voor professioneel advies.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches