088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Middelburg

Woont u in Middelburg of Zeeland en bent u op zoek naar een vaste relatie met een leuke partner? Mens en Relatie helpt u graag als relatiebureau in Middelburg en omgeving. Wij zijn actief in het hele land met lokale relatieconsulenten. Daarnaast werken alle consulenten samen met ons hoofdkantoor waardoor er ook landelijk gezocht wordt naar de perfecte kandidaat voor u. De wisselwerking tussen consulenten van Mens en Relatie in Middelburg en ons hoofdkantoor zorgen al jaren lang voor liefdesmatches. Doordat onze netwerk niet beperkt wordt tot een bepaalde regio kunnen we voor iedereen een goede partner vinden. Mochten we niemand in Middelburg kunnen vinden voor u dan gaan we, met uw toestemming, op zoek naar de omliggende regio’s. Liefde kent immers geen grenzen!

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Middelburg

De lokale relatieconsulenten bij u in de buurt, oftewel de regio Middelburg en omstreken, zullen persoonlijke contact met u onderhouden. Mocht u de hulp inroepen van Mens en Relatie dan kunt u rekenen op een van de onderstaande consulenten.

Hester Guit

Hester Guit
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Hester Guit

"Hoe groot is de kans dat je toevallig tegen de liefde van je leven aanloopt? Ik help je lot een handje, door mensen samen te brengen, die op zoek zijn naar elkaar, zonder het van elkaar te weten."

Monique Dumee

Monique Dumee
Regioconsulent Hendrik Ido Ambacht en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Monique Dumee

"Iedereen verdient liefde, jij ook!"

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling is het proces van twee mensen succesvol bij elkaar brengen. Mensen moeten open staan voor een nieuwe liefde. Dit kan na een akelige scheiding of heftige relatie wel eens moeilijk zijn. Hierdoor zien we elke relatiebemiddeling als een uniek proces. Wat werkt voor een ander, kan totaal niet werken voor u en dat snappen we. Nog nooit waren er zoveel vrijgezellen in Nederland als nu. Als relatiebureau in Middelburg en de omgeving hebben we ook goed zicht op het aantal vrijgezellen in uw regio. Kunnen we niemand vinden in Middelburg waarvan wij denken dat het een goede match is, dan gaan we kijken naar aanliggende gemeentes. Op deze manier kunnen we u ervan verzekeren dat we u alleen partnervoorstellen doen waar wij 100% achter staan.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Middelburg?

Geef de liefde een kans en vraag advies bij Mens en Relatie. We zijn niet zomaar het grootste relatiebemiddelingsbureau geworden. Door jarenlange ervaring en onze beproefde succesformule vindt 75% van de Mens en Relatie vrijgezellen binnen een jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

"ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt"

Embert (47) & Angelique (40)
"Ik kan consulente Anja alleen maar complimenten geven. Waar zij heel goed oog voor had, is onze achtergrond."

Embert & Angelique

Consulent Anja
"Laatst hebben ze me een heel leuke foto van hun tweetjes gestuurd. Als ik op de foto zie hoe ze eruit zien, zo stralend, dan denk: ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt."

zlefstandigheid en verlangen

Baukje (72)
"Toen ik dit vertelde aan mijn vaste consulente toen duurde het niet echt lang voordat ik mijn eerste afspraak had. Spannend hoor."

Baukje & Gijs

Gijs (74)
Ik vind het van groot belang dat ik een vrouw heb ontmoet die mijn zelfstandige identiteit respecteert. Dan wordt het verlangen om elkaar opnieuw te zien elke keer weer groter.

een volgende stap

Mens en Relatie helpt u graag met het vinden van een partner en hiermee een vaste relatie. Voor mannen en vrouwen die zijn gescheiden, uit een relatie komen of nog nooit een relatie hebben gehad. We helpen graag iedereen dit jaar met het vinden van uw geliefde. Door middel van persoonlijke begeleiding weten we daarna precies wat voor persoon we bij u moeten zoeken. U kunt er dan van op aan dat we alles gaan doen om deze persoon voor u te vinden. Mocht u meer willen weten over Mens en Relatie of over relatiebemiddeling in Middelburg? Neem dan contact met ons op voor professioneel advies.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches