Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Middelburg

Woont u in Middelburg of Zeeland en bent u op zoek naar een vaste relatie met een leuke partner? Mens en Relatie helpt u graag als relatiebureau in Middelburg en omgeving. Wij zijn actief in het hele land met lokale relatieconsulenten. Daarnaast werken alle consulenten samen met ons hoofdkantoor waardoor er ook landelijk gezocht wordt naar de perfecte kandidaat voor u. De wisselwerking tussen consulenten van Mens en Relatie in Middelburg en ons hoofdkantoor zorgen al jaren lang voor liefdesmatches. Doordat onze netwerk niet beperkt wordt tot een bepaalde regio kunnen we voor iedereen een goede partner vinden. Mochten we niemand in Middelburg kunnen vinden voor u dan gaan we, met uw toestemming, op zoek naar de omliggende regio’s. Liefde kent immers geen grenzen!

consulenten in de regio Middelburg

De lokale relatieconsulenten bij u in de buurt, oftewel de regio Middelburg en omstreken, zullen persoonlijke contact met u onderhouden. Mocht u de hulp inroepen van Mens en Relatie dan kunt u rekenen op een van de onderstaande consulenten.

Ariane Minnaar

Ariane Minnaar
Regioconsulent Middelburg en omstreken
0118 - 700 235 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ariane Minnaar

"Liefde is slechts een woord. Tot er iemand in uw leven komt die er de juiste betekenis aan geeft. "

Simone Schenkelaars

Simone Schenkelaars
Regioconsulent Roosendaal en omstreken
0165 - 201 023 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Simone Schenkelaars

"Wat is mooier dan er samen van het leven te mogen genieten? Het leven met een partner maakt alles net iets gelukkiger, mooier en zonniger."

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling is het proces van twee mensen succesvol bij elkaar brengen. Mensen moeten open staan voor een nieuwe liefde. Dit kan na een akelige scheiding of heftige relatie wel eens moeilijk zijn. Hierdoor zien we elke relatiebemiddeling als een uniek proces. Wat werkt voor een ander, kan totaal niet werken voor u en dat snappen we. Nog nooit waren er zoveel vrijgezellen in Nederland als nu. Als relatiebureau in Middelburg en de omgeving hebben we ook goed zicht op het aantal vrijgezellen in uw regio. Kunnen we niemand vinden in Middelburg waarvan wij denken dat het een goede match is, dan gaan we kijken naar aanliggende gemeentes. Op deze manier kunnen we u ervan verzekeren dat we u alleen partnervoorstellen doen waar wij 100% achter staan.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Middelburg?

Geef de liefde een kans en vraag advies bij Mens en Relatie. We zijn niet zomaar het grootste relatiebemiddelingsbureau geworden. Door jarenlange ervaring en onze beproefde succesformule vindt 75% van de Mens en Relatie vrijgezellen binnen een jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

Embert (47) & Angelique (40)
"Ik kan consulente Anja alleen maar complimenten geven. Waar zij heel goed oog voor had, is onze achtergrond."

Embert  & Angelique

Consulent Anja
"Laatst hebben ze me een heel leuke foto van hun tweetjes gestuurd. Als ik op de foto zie hoe ze eruit zien, zo stralend, dan denk: ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt."

Baukje (72)
"Toen ik dit vertelde aan mijn vaste consulente toen duurde het niet echt lang voordat ik mijn eerste afspraak had. Spannend hoor."

Baukje & Gijs

Gijs (74)
Ik vind het van groot belang dat ik een vrouw heb ontmoet die mijn zelfstandige identiteit respecteert. Dan wordt het verlangen om elkaar opnieuw te zien elke keer weer groter.

een volgende stap

Mens en Relatie helpt u graag met het vinden van een partner en hiermee een vaste relatie. Voor mannen en vrouwen die zijn gescheiden, uit een relatie komen of nog nooit een relatie hebben gehad. We helpen graag iedereen dit jaar met het vinden van uw geliefde. Door middel van persoonlijke begeleiding weten we daarna precies wat voor persoon we bij u moeten zoeken. U kunt er dan van op aan dat we alles gaan doen om deze persoon voor u te vinden. Mocht u meer willen weten over Mens en Relatie of over relatiebemiddeling in Middelburg? Neem dan contact met ons op voor professioneel advies.

gratis e-coaching bij inschrijving in januari 2018

Wanneer u zich in januari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend