088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Maastricht

Ook in Maastricht is Mens en Relatie actief! Wij, als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, helpen mensen bij de zoektocht naar een vaste partner. We bieden een persoonlijke begeleiding waarbij we gebruik maken van consulenten van Mens en Relatie in uw omgeving. Deze lokale relatieconsulenten krijgen ondersteuning bij de zoektocht naar uw perfecte partner van het hoofdkantoor. Hier hebben we overzicht over alle beschikbare vrijgezellen in Nederland. Hierdoor kunnen we keer op keer ervoor zorgen dat u een goed passend partnervoorstel krijgt toegestuurd. Man of vrouw, jong of oud, lang alleen of pas net, bij Mens en Relatie kunnen we iedereen helpen als relatiebemiddelingsbureau in Maastricht en omstreken. Bij de zoektocht naar uw nieuwe geliefde gaan we eerst bij u in de buurt op zoek. Veel mensen wensen toch een partner te hebben die op een niet te lange afstand van zijzelf woont. Mochten we hier geen geschikt persoon vinden dan gaan we, na overleg met u, eens kijken welke vrijgezellen in aangrenzende gemeentes en provincies wonen. We gaan door totdat we u een partnervoorstel kunnen presenteren waar zowel u als wij tevreden over zijn. Het partnervoorstel dat wij u sturen is altijd van iemand die ook op zoek is naar een serieuze relatie. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u partnervoorstellen ontvangt van mensen die zoeken naar iets eenmaligs of die nog in een relatie zitten, wij zijn een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht dat alleen mensen verbindt die vrijgezel en serieus zijn over een vaste relatie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Maastricht

Als relatiebureau in Maastricht werken we met consulenten die bij u in de buurt wonen en werken. Bij Mens en Relatie maken we gebruik van persoonlijke begeleiding waardoor u in de omgeving van Maastricht in contact zal komen met een van onderstaande consulenten.

Nancy Peppelenbos

Nancy Peppelenbos
Regioconsulent Zuid-Limburg en omstreken
045 - 203 10 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Nancy Peppelenbos

"De herinnering die je later wilt hebben, moet je vandaag maken."

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Het verloop van relatiebemiddeling is altijd anders. Ieder persoon heeft behoefte aan een andere partner, hierdoor kan het zijn dat we gelijk iemand voor u kunnen vinden of toch nog eventjes door moeten zoeken. Onze mening is dat ieder relatiebemiddelingsproces uniek is, onze consulenten zullen bij iedere individu op een andere manier te werk gaan. Wat betreft persoonlijke begeleiding kunt u altijd maatwerk van ons verwachten.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht?

Kies voor Mens en Relatie als u een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht zoekt met jarenlange ervaring en een nationaal netwerk. Onze succesformule van lokale relatieconsulenten overal in Nederland betaalt zich uit in een hoog slaginspercentage. Meer dan 75% van onze vrijgezellen vindt binnen een jaar tijd een partner.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

We omschrijven relatiebemiddeling altijd als de actieve stap naar liefdesgeluk. Veel mensen verkeren altijd in dezelfde sociale kring met dezelfde plekken die zij week in, week uit bezoeken. Hierdoor komen ze weinig nieuwe vrijgezellen tegen. Mens en Relatie wil ook u in Maastricht helpen om dit jaar nog gelukkige te worden in de liefde. Wilt u meer weten over de werkwijze van Mens en Relatie of bent u klaar voor liefde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches