088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Maastricht

Ook in Maastricht is Mens en Relatie actief! Wij, als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, helpen mensen bij de zoektocht naar een vaste partner. We bieden een persoonlijke begeleiding waarbij we gebruik maken van consulenten van Mens en Relatie in jouw omgeving. Deze lokale relatieconsulenten krijgen ondersteuning bij de zoektocht naar jouw perfecte partner vanuit het hoofdkantoor. Hier hebben we overzicht over alle beschikbare vrijgezellen in Nederland. Hierdoor kunnen we keer op keer ervoor zorgen dat jij een goed passend partnervoorstel krijgt toegestuurd. Man of vrouw, jong of oud, lang alleen of pas net, bij Mens en Relatie kunnen we iedereen helpen als relatiebemiddelingsbureau in Maastricht en omstreken. Bij de zoektocht naar jouw nieuwe geliefde gaan we eerst bij jou in de buurt op zoek. Veel mensen wensen toch een partner te hebben die op een niet te lange afstand van zijzelf woont. Mochten we hier geen geschikt persoon vinden dan gaan we, na overleg met jou, eens kijken welke vrijgezellen in aangrenzende gemeentes en provincies wonen. We gaan door totdat we je een partnervoorstel kunnen presenteren waar zowel jij als wij tevreden over zijn. Het partnervoorstel dat wij je sturen is altijd van iemand die ook op zoek is naar een serieuze relatie. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je partnervoorstellen ontvangt van mensen die zoeken naar iets eenmaligs of die nog in een relatie zitten, wij zijn een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht dat alleen mensen verbindt die vrijgezel en serieus zijn over een vaste relatie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Maastricht

Als relatiebureau in Maastricht werken we met consulenten die bij jou in de buurt wonen en werken. Bij Mens en Relatie maken we gebruik van persoonlijke begeleiding waardoor je in de omgeving van Maastricht in contact zal komen met een van onderstaande consulenten.

Eugenie van Haastrecht

Eugenie van Haastrecht
Regioconsulent Sittard en omstreken
046 - 234 00 07 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Eugenie van Haastrecht

"Verlang je ook zo naar die ene persoon waarvoor jij heel speciaal bent en andersom? "

Anne-Marie Verberkt

Anne-Marie Verberkt
Regioconsulent Venlo en omstreken
077 - 770 33 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anne-Marie Verberkt

"Liefde is in mijn ogen het mooiste wat er tussen mensen kan bestaan. Samen gaan we aan het werk om jou optimaal voor te bereiden op een nieuwe, duurzame relatie en om de daarbij behorende partner ook daadwerkelijk te vinden."

elke relatiebemiddeling is uniek

Het verloop van relatiebemiddeling is altijd anders. Ieder persoon heeft behoefte aan een andere partner, hierdoor kan het zijn dat we gelijk iemand voor jou kunnen vinden of toch nog eventjes door moeten zoeken. Onze mening is dat ieder relatiebemiddelingsproces uniek is, onze consulenten zullen bij iedere individu op een andere manier te werk gaan. Wat betreft persoonlijke begeleiding kun je altijd maatwerk van ons verwachten.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht?

Kies voor Mens en Relatie wanneer je een relatiebemiddelingsbureau in Maastricht zoekt met jarenlange ervaring en een nationaal netwerk. Onze succesformule van lokale relatieconsulenten overal in Nederland betaalt zich uit in een hoog slaginspercentage. Meer dan 75% van onze vrijgezellen vindt binnen een jaar tijd een partner.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

We omschrijven relatiebemiddeling altijd als de actieve stap naar liefdesgeluk. Veel mensen verkeren altijd in dezelfde sociale kring met dezelfde plekken die zij week in, week uit bezoeken. Hierdoor komen ze weinig nieuwe vrijgezellen tegen. Mens en Relatie wil ook jou in Maastricht helpen om dit jaar nog gelukkige te worden in de liefde. Wil je meer weten over de werkwijze van Mens en Relatie of Ben je klaar voor liefde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches