Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Leiden

Dankzij online dating lijkt het steeds makkelijker om een partner te vinden. Toch merken we dat online dating vooral zorgt voor oppervlakkig contact in plaats van vaste relaties. Bent u al een tijdje op zoek naar een leuke partner in Leiden en omgeving, maar heeft u nog niemand gevonden die interessant genoeg is? Mens en Relatie heeft jarenlange ervaring met het koppelen van vrijgezellen die op zoek zijn naar een vaste relatie in Leiden en omstreken. We zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, maar wat merkt u daarvan? Als grootste relatiebemiddelaar hebben we een netwerk van lokale relatieconsulenten samen met coördinatie vanuit ons hoofdkantoor. Hierdoor kunnen we niet alleen op zoek in de regio Leiden. Met uw toestemming kunnen we ook in naastgelegen gebieden voor u kijken. Hierdoor kunnen we u ervan verzekeren dat wij een geschikte partner voor u in ons bestand hebben.

consulenten in de regio Leiden

De lokale relatieconsulenten in Leiden en omstreken vindt u hieronder. Mocht u kiezen voor Mens en Relatie dan zit u binnenkort met een van deze consulenten.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Lara Van de Stadt

Lara Van de Stadt
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 01 43 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lara Van de Stadt

"Wil je kleine en grote gebeurtenissen samen delen? Samen wakker worden? Samen genieten van het leven?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Als relatiebureau in Leiden en omgeving met jarenlange ervaring weten we dat relatiebemiddeling nooit een vastomlijnd proces is. Bij de ene klant is het eerste partnervoorstel een perfecte match en bij de ander is het wat meer zoeken. Maar wanhoop niet, voor iedereen kunnen we in ons grote bestand een partner vinden.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Leiden?

Vrijgezellen zijn er in Leiden en omstreken genoeg. Waarschijnlijk komt u deze alleen nooit tegen door uw drukke leven of uw vaste sociale cirkel. Kies dan ook voor een relatiebemiddelingsbureau in Leiden om deze mensen nu wel tegen te komen! Het kiezen voor een relatiebemiddelaar is voor veel mensen een lastige keuze. Maar zo moeilijk hoeft de keuze niet te zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe liefde en lukt u dat op heden nog niet? Kies dan voor Mens en Relatie. Door onze succesformule heeft ruim 75% van onze singles binnen een jaar een vaste partner.

persoonlijke ervaringen

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."


een volgende stap

U bent niet zomaar op deze pagina belandt, dit geeft aan dat u graag verandering in uw leven aanbrengt. Niemand wil zijn leven alleen blijven en wij van Mens en Relatie zien u graag dit jaar nog gelukkig in de liefde. Door ons grote netwerk aan lokale consulenten en de sturing van ons hoofdkantoor kunnen wij keer op keer vrijgezellen matchen die langdurige relaties met elkaar aangaan. Door middel van persoonlijke begeleiding leren wij u kennen en u onze organisatie. Hierna kunnen wij aan de slag met het zoeken naar geschikte partnervoorstellen. Kies ook voor geluk in de liefde en roep onze hulp in. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies!

februari aanbieding

Wanneer u zich in februari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, ontvangt u gratis 3 maanden extra bemiddeling cadeau. Wenst u meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend