088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Leiden

Dankzij online dating lijkt het steeds makkelijker om een partner te vinden. Toch merken we dat online dating vooral zorgt voor oppervlakkig contact in plaats van vaste relaties. Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke partner in Leiden en omgeving, maar heb je nog niemand gevonden die interessant genoeg is? Mens en Relatie heeft jarenlange ervaring met het koppelen van vrijgezellen die op zoek zijn naar een vaste relatie in Leiden en omstreken. We zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, maar wat merk jij daarvan? Als grootste relatiebemiddelaar hebben we een netwerk van lokale relatieconsulenten samen met coördinatie vanuit ons hoofdkantoor. Hierdoor kunnen we niet alleen op zoek in de regio Leiden. Met jouw toestemming kunnen we ook in naastgelegen gebieden voor je kijken. Hierdoor kunnen we je ervan verzekeren dat wij een geschikte partner voor jou in ons bestand hebben.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Leiden

De lokale relatieconsulenten in Leiden en omstreken vindt je hieronder. Mocht je kiezen voor Mens en Relatie dan zit je binnenkort met een van deze consulenten aan tafel.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Kim Ramos

Kim Ramos
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Kim Ramos

"Wil jij een keuze maken die alles verandert? Kom dan nu in actie!"

elke relatiebemiddeling is uniek

Als relatiebureau in Leiden en omgeving met jarenlange ervaring weten we dat relatiebemiddeling nooit een vastomlijnd proces is. Bij de ene klant is het eerste partnervoorstel een perfecte match en bij de ander is het wat meer zoeken. Maar wanhoop niet, voor iedereen kunnen we in ons grote bestand een partner vinden.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Leiden?

Vrijgezellen zijn er in Leiden en omstreken genoeg. Waarschijnlijk kom je deze alleen nooit tegen door jouw drukke leven of je vaste sociale cirkel. Kies dan ook voor een relatiebemiddelingsbureau in Leiden om deze mensen nu wel tegen te komen! Het kiezen voor een relatiebemiddelaar is voor veel mensen een lastige keuze. Maar zo moeilijk hoeft de keuze niet te zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe liefde en lukt je dat op heden nog niet? Kies dan voor Mens en Relatie. Door onze succesformule heeft ruim 75% van onze singles binnen een jaar een vaste partner.

persoonlijke ervaringen

"dat was het wachten meer dan waard"

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

een volgende stap

Je bent niet zomaar op deze pagina belandt, dit geeft aan dat je graag verandering in je leven aanbrengt. Niemand wil zijn leven alleen blijven en wij van Mens en Relatie zien je graag dit jaar nog gelukkig in de liefde. Door ons grote netwerk aan lokale consulenten en de sturing van ons hoofdkantoor kunnen wij keer op keer vrijgezellen matchen die langdurige relaties met elkaar aangaan. Door middel van persoonlijke begeleiding leren wij je kennen en jij onze organisatie. Hierna kunnen wij aan de slag met het zoeken naar geschikte partnervoorstellen. Kies ook voor geluk in de liefde en roep onze hulp in. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies!

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches