088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Hoogeveen

Mens en Relatie is een bemiddelingsbureau dat zich heeft gevestigd in diverse plaatsen in Nederland. Ook in Hoogeveen en omstreken verzorgen wij de relatiebemiddeling tussen mensen die op zoek zijn naar een vriend of vriendin, man of vrouw. Dit doen wij met behulp van relatieconsulenten. Wanneer je in zee gaat met Mens en Relatie, krijg je een persoonlijke relatieconsulent toegewezen. Zij gaat met jou in gesprek over je wensen en gaat op zoek naar een match waarmee je een afspraak voor een date maakt. Wanneer het niet klikt doet zij een volgende voorstel. Wanneer je tijdens het traject vragen hebt, kun je altijd bij haar terecht voor informatie.

Onze lokale consulenten worden ondersteund bij hun zoektocht door andere consulenten uit het land, en door het hoofdkantoor van ons relatiebemiddelingsbureau te Venlo. In ons hoofdkantoor hebben we het overzicht van alle vrijgezellen Nederland die zich bij ons hebben ingeschreven. Je kunt desgewenst bij jouw consulent aangeven dat je een partner zoekt in Hoogeveen, of iemand die uit de buurt komt van Hoogeveen. Maar wij zullen je ook altijd op de hoogte brengen wanneer wij denken iemand gevonden te hebben die echt goed bij jou past, ook al woont diegene iets verder weg dan je in eerste instantie had gewenst.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Hoogeveen

Bij Mens en Relatie maken we gebruik van de persoonlijke begeleiding van regio consulenten. Hieronder staan de consulenten uit de omgeving Hoogeveen.

Imke Evers

Imke Evers
Regioconsulent Emmen en omstreken
052 - 852 21 24 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Imke Evers

"Samen met ons team van Matchmakers, ga ik graag aan de slag om ook voor u een fijne partner te vinden. "

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

serieuze relatiebemiddeling

De partnervoorstellen die wij jou doen, betreffen altijd mensen die op zoek zijn naar een serieuze verhouding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of die ander het ook serieus bedoeld, wanneer je die ander ontmoet.
Het proces van de relatiebemiddeling is ook voor ons iedere keer weer anders. Iedereen is immers anders, en wil weer andere dingen. De wens van onze cliënten komt vaak wel overeen: Je zoekt immers iemand die bij jouw persoonlijke behoeften en leefomstandigheden past. Dus wanneer jij wenst iemand te vinden die uit Hoogeveen komt, zullen wij ons uiterste best doen om deze wens in vervulling te laten gaan.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Hoogeveen?

Mens en Relatie heeft jarenlange ervaring als bemiddelingsbureau. De lokale relatieconsulenten zijn werkzaam in heel Nederland, ook in Hoogeveen.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

Onze zoektocht begint wanneer je de eerste stap zet. Nieuwsgierig geworden of we ook jou heel gelukkig kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches