Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Hoogeveen

Mens en Relatie is een bemiddelingsbureau dat zich heeft gevestigd in diverse plaatsen in Nederland. Ook in Hoogeveen en omstreken verzorgen wij de relatiebemiddeling tussen mensen die op zoek zijn naar een vriend of vriendin, man of vrouw. Dit doen wij met behulp van relatieconsulenten. Wanneer u in zee gaat met Mens en Relatie, krijgt u een persoonlijke relatieconsulent toegewezen. Zij gaat met u in gesprek over uw wensen en gaat op zoek naar een match waarmee u een date maakt. Wanneer het niet klikt doet zij een volgende voorstel. Wanneer u tijdens het traject vragen heeft, kunt u altijd bij haar terecht voor informatie.

Onze lokale consulenten worden ondersteund bij hun zoektocht door andere consulenten uit het land, en door het hoofdkantoor van ons relatiebemiddelingsbureau te Venlo. In ons hoofdkantoor hebben we het overzicht van alle vrijgezellen Nederland die zich bij ons hebben ingeschreven. U kunt desgewenst bij uw consulent aangeven dat u een partner zoekt in Hoogeveen, of iemand die uit de buurt komt van Hoogeveen. Maar wij zullen u ook altijd op de hoogte brengen wanneer wij denken iemand gevonden te hebben die echt goed bij u past, ook al woont diegene iets verder weg dan u in eerste instantie had gewenst.

consulenten in de regio Hoogeveen

Bij Mens en Relatie maken we gebruik van de persoonlijke begeleiding van regio consulenten. Hieronder staan de consulenten uit de omgeving Hoogeveen.

Anneke Kooistra

Anneke Kooistra
Regioconsulent Assen en omstreken
0592 - 201 016 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anneke Kooistra

"Ik heb de liefde gevonden door de bemiddeling van Mens en Relatie. Dat geluk gun ik iedereen! "

Carolien Riemersma

Carolien Riemersma
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Carolien Riemersma

"Zoekt u een fijne relatie? Wilt u dolgraag die leuke man of vrouw ontmoeten waar u gezelligheid, humor, intimiteit en nog veel meer mee kunt delen. Ik kom u graag helpen."

serieuze relatiebemiddeling

De partnervoorstellen die wij u doen, betreffen altijd mensen die op zoek zijn naar een serieuze verhouding. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over of die ander het ook serieus bedoeld, wanneer u de ander ontmoet.
Het proces van de relatiebemiddeling is ook voor ons iedere keer weer anders. Iedereen is immers anders, en wil weer andere dingen. De wens van onze cliënten komt vaak wel overeen: U zoekt immers iemand die bij uw persoonlijke behoeften en leefomstandigheden past. Dus wanneer u wenst iemand te vinden die uit Hoogeveen komt, zullen wij ons uiterste best doen om deze wens in vervulling te laten gaan.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Hoogeveen?

Mens en Relatie heeft jarenlange ervaring als bemiddelingsbureau. De lokale relatieconsulenten zijn werkzaam in heel Nederland, ook in Hoogeveen.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

Onze zoektocht begint wanneer u de eerste stap zet. Nieuwsgierig geworden of we ook u heel gelukkig kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

gratis e-coaching bij inschrijving in januari 2018

Wanneer u zich in januari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend