informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Gouda

Mens en Relatie is op zoek naar alle vrijgezellen in Gouda en omstreken. Dit jaar willen we meer mensen dan ooit tevoren helpen aan een vaste relatie! Als relatiebureau in Gouda en omstreken weten we dat er nu singles zijn dan ooit tevoren. Graag helpen we u aan leuke en serieuze partner! Als grootste relatiebureau van Nederland hebben we netwerk van relatieconsulenten in heel Nederland. Daarnaast krijgt elke relatieconsulent coördinatie vanuit ons hoofdkantoor. Door die koppeling van lokale en nationale kennis, kunnen we u geschikte partnervoorstellen sturen. Mocht er niemand voor u bijzitten in de omgeving van Gouda? Dan kijken we met uw toestemming graag voor u verder in de gemeenten naast Gouda.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio Gouda

Schakelt u de hulp van Mens en Relatie in om te zoeken naar liefde dan komt u in contact met een van de onderstaande relatieconsulenten.

Anja van Ark

Anja van Ark
Regioconsulent Leiden/Alphen aan de Rijn en omstreken
071 - 203 20 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anja van Ark

"Wat vindt u echt belangrijk in een relatie met uw liefdespartner?"

Esther Hettema

Esther Hettema
Regioconsulent Dordrecht en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Esther Hettema

"Denkt u ook dat op elk potje een dekseltje past? Maar heeft u uw dekseltje nog niet gevonden? Wat nu als uw dekseltje ergens vrij rond loopt? Als relatie-consulente bij Mens en Relatie help ik heel graag met het vinden van het ideale dekseltje! "

elke relatiebemiddeling is uniek

Als relatiebureau met jarenlange ervaring weten we hoe uniek elk relatiebemiddelingsproces is. Sommige cliënten hebben kort geleden nog een vaste relatie gehad en anderen hebben de zoektocht al jaren geleden opgegeven. Geef de moed niet op! Het feit dat u op zoek gaat naar hulp is een positief teken. Met onze jarenlange ervaring weten we dat voor ieder persoon een leuke en geschikte partner bestaat. Juist door ons nationale netwerk van relatieconsulenten en ons grote singlesbestand zijn wij er zeker van dat we ook u in Gouda kunnen helpen!

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Gouda?

Op zoek naar een relatiebureau in Gouda en omstreken, kies dan voor Mens en Relatie. Keer op keer lukt het ons om geschikte partnervoorstellen te sturen naar onze klanten. De partnervoorstellen die wij sturen zijn van mensen die net als u op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hierdoor vindt 75% van de Mens en Relatie vrijgezellen binnen een jaar een vaste partner.

persoonlijke ervaringen

Arinda (25)
"Ik was al een aantal jaren op zoek op diverse datingsites, maar ik vond simpelweg niet wat ik zocht."

Arinda & Bennie

Bennie (34)
"Ik wilde het gevoel hebben om samen één te zijn, me thuis te voelen bij een ander. Daar wilde ik echt voor gaan."

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

een volgende stap

Kies dit jaar voor de liefde en schakel de hulp in van een relatiebemiddelingsbureau in Gouda! Mens en Relatie staat voor een wederzijds vertrouwen in het relatiebemiddelingsproces. Door middel van een persoonlijk gesprek weet u wat u van ons kunt verwachten. En wij weten hierna naar wat voor soort partner we op zoek moeten gaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze of staat u open voor relatiebemiddeling? Contact ons dan vrijblijvend voor deskundig advies.

vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen.
Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.