088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Eindhoven

De relatiebemiddeling in Eindhoven en omgeving verzorgt Mens en Relatie met de hulp van consulenten die wonen en werken in de omgeving. De partnervoorstellen die aan jou worden aangeboden komen zodoende uit de omgeving van jouw voorkeur.
Zoek je naar een partner in de stad Eindhoven? Dan zorgen wij ervoor dat je mensen leert kennen die ook werkelijk uit Eindhoven komen. Ook kunnen wij je informeren of er bijvoorbeeld in de provincie Brabant geschikte kandidaten woonachtig zijn.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Eindhoven

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in de regio. Zij zijn degenen die voor jou de relatiebemiddeling Eindhoven verzorgen. Zij doen dat samen met de kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor.

Rian van Gennip

Rian van Gennip
Regioconsulent Eindhoven en omstreken
040 - 304 10 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Rian van Gennip

"Ben je single en mis je een maatje, iemand om je leven mee te delen? Hoe mooi zou het zijn om liefde te geven en ontvangen en samen met je partner te genieten van het leven. "

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

het relatiebemiddelingsbureau

Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie bestaat sinds 1983, en heeft sindsdien tienduizenden mensen die een relatie zochten succesvol aan elkaar gekopelt. Het aantal mensen dat via ons na inschrijving ook daadwerkelijk een vaste partner vindt is hoog, ruim 75% van de ingeschrevenen vindt binnen 1 jaar tijd een partner waarmee ze een vaste relatie aan willen gaan.
Mens en Relatie gaat met zorg te werk en zet zich optimaal voor haar cliënten in. Jouw consulent gaat voor je op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit gebeurt binnen het eigen netwerk en soms ook via het netwerk van de collega's uit de omliggende regio’s. Mensen die bij ons werken hebben een door ons verzorgde grondige opleiding gevolgd en zij hebben geheimhoudingsplicht.

zoek je een relatie in Eindhoven?

Onze peiler als relatiebemiddelingsbureau; de persoonlijke relatiebemiddeling, achten wij van hoog belang. Ingeschrevenen hebben allen een uitgebreid gesproken met één van onze consulenten uit de regio. Alle mensen die ingeschreven staan zijn net als jij op zoek naar een langdurige relatie, en zij ook allemaal een persoonlijk met een consulent gesproken.

De regioconsulenten wonen en werken gespreid over Nederland. Zoek je een relatie in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven? Neem dan contact op met een consulent uit de regio.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

Het aantal partnervoorstellen dat wij aan jou doen, hangt af van jouw situatie en het gene dat jij prefereert. Normaal gesproken zijn het er meer dan voldoende om te slagen.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? En ben je nieuwsgierig welke vrijgezel in Eindhoven bij jouw persoonlijkheid past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches