088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Relatiebemiddeling Drenthe: Mens & Relatie

Als u op zoek bent naar een relatiebemiddelingsbureau in Drenthe, bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn hét relatiebemiddelingsbureau van Nederland en zijn in alle provincies actief op het gebied van Relatiebemiddeling: Drenthe, Noord-Holland of bijvoorbeeld Zuid-Holland. Het vinden van een nieuwe match voor u is ons doel en dat doen we met liefde!

Succesvolle en discrete relatiebemiddeling Drenthe

Mens & Relatie is erg succesvol in relatiebemiddeling door heel Nederland. Ook voor succesvolle relatiebemiddeling Drenthe kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar goede relatiebemiddeling Assen, Emmen of Meppel? Dan bent u van harte welkom! Mens & Relatie is aantoonbaar goed in relatiebemiddeling (Drenthe); ruim 75% van de singels heeft binnen een jaar een serieuze relatie via Mens & Relatie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in Drenthe

Hieronder ziet u enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in Drenthe.

Jany Lodewijk

Jany Lodewijk
Regioconsulent Meppel en omstreken
0528 - 522 124 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Jany Lodewijk

""Wat de vraag ook is, liefde is het antwoord""

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Persoonlijke relatiebemiddeling Drenthe

Als bureau voor relatiebemiddeling (Drenthe) vindt Mens & Relatie de perfecte match voor u. Want samen zijn is vaak een stuk leuker dan alleen!

Onze relatieconsulenten gaan, om de relatiebemiddeling goed te laten verlopen, eerst met u in gesprek. In een uitgebreid intakegesprek van circa 2 uur staat een persoonlijke aanpak centraal. Tijdens dit gesprek komen we erachter waar u naar op zoek bent en wat voor partner het beste bij u past. Wij doen er alles aan om voor u de beste match te vinden.

Als relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling (Drenthe) is het onze missie een nieuwe liefde voor u te vinden. Onze goed opgeleide consulenten gaat daarom professioneel te werk en hebben voldoende ervaring. Bovendien hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht. Dit omdat wij discretie van groot belang vinden. Dit wordt nog eens bevestigd door het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Dit keurmerk laat zien dat wij u een zorgvuldige en discrete werkwijze kunnen garanderen bij relatiebemiddeling (Drenthe).

Persoonlijke ervaringen

Wanneer u zich inschrijft bij Mens & Relatie, is de kans groot dat er binnen een jaar een goede match wordt gevonden. Lees hieronder de persoonlijke ervaring van onze leden.

"het kan allemaal erg snel gaan: we zijn smoorverliefd!"

Ben (68)
"Het voelde direct 100% goed en dat had ik niet verwacht. Ik vond haar geweldig vanaf de eerste minuut en het leek wel of er een tornado boven ons hoofd losbarstte."

Rian (60)
"Ben zag me aankomen op de parkeerplaats en zijn eerste woorden waren 'Wat ben jij een mooie vrouw!' Dat kwam goed bij mij binnen en ik zag direct dat ik met een eerlijke, leuke man te maken had."

"met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw"

Marc (46)
"Ik ben graag in gezelschap en houd er niet van om alleen te zijn. Met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw en alleen met haar wil ik samen bouwen aan een fijne en vaste relatie waarbij we allebei ons zelf kunnen zijn."

Iris (48)
"Ik wil met Marc oud worden en genieten van de kleine en grote dingen in het leven. We zijn best verschillend, maar in ons onderscheid groeien we steeds dichter naar elkaar toe."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Als u op zoek bent naar een nieuwe liefde, dan is het fijn om ingeschreven te staan bij ons bureau voor relatiebemiddeling (Drenthe). Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over onze werkwijze. We zullen daarna een gesprek met een van onze relatieconsulenten met u inplannen. Heeft u vragen over de relatiebemiddeling Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

Wij kijken ernaar uit op zoek te gaan naar uw nieuwe liefde!
vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches