088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Relatiebemiddeling Drenthe: Mens & Relatie

Als je op zoek bent naar een relatiebemiddelingsbureau in Drenthe, ben je bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn hét relatiebemiddelingsbureau van Nederland en zijn in alle provincies actief op het gebied van Relatiebemiddeling: Drenthe, Noord-Holland of bijvoorbeeld Zuid-Holland. Het vinden van een nieuwe match voor jou is ons doel en dat doen we met liefde!

Succesvolle en discrete relatiebemiddeling Drenthe

Mens & Relatie is erg succesvol in relatiebemiddeling door heel Nederland. Ook voor succesvolle relatiebemiddeling Drenthe kunt je bij ons terecht. Ben je op zoek naar goede relatiebemiddeling Assen, Emmen of Meppel? Dan ben je van harte welkom! Mens & Relatie is aantoonbaar goed in relatiebemiddeling (Drenthe); ruim 75% van de singels heeft binnen een jaar een serieuze relatie via Mens & Relatie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in Drenthe

Hieronder zie je enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in Drenthe.

Imke Evers

Imke Evers
Regioconsulent Emmen en omstreken
052 - 852 21 24 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Imke Evers

"Samen met ons team van Matchmakers, ga ik graag aan de slag om ook voor u een fijne partner te vinden. "

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

Persoonlijke relatiebemiddeling Drenthe

Als bureau voor relatiebemiddeling (Drenthe) vindt Mens & Relatie de perfecte match voor jou. Want samen zijn is vaak een stuk leuker dan alleen!

Onze relatieconsulenten gaan, om de relatiebemiddeling goed te laten verlopen, eerst met je in gesprek. In een uitgebreid intakegesprek van circa 2 uur staat een persoonlijke aanpak centraal. Tijdens dit gesprek komen we erachter waar jij naar op zoek bent en wat voor partner het beste bij jou past. Wij doen er alles aan om voor jou de beste match te vinden.

Als relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling (Drenthe) is het onze missie een nieuwe liefde voor je te vinden. Onze goed opgeleide consulenten gaat daarom professioneel te werk en hebben voldoende ervaring. Bovendien hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht. Dit omdat wij discretie van groot belang vinden. Dit wordt nog eens bevestigd door het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Dit keurmerk laat zien dat wij jou een zorgvuldige en discrete werkwijze kunnen garanderen bij relatiebemiddeling in Drenthe.

Persoonlijke ervaringen

Wanneer je je inschrijft bij Mens & Relatie, is de kans groot dat er binnen een jaar een goede match wordt gevonden. Lees hieronder de persoonlijke ervaring van onze leden.

"het kan allemaal erg snel gaan: we zijn smoorverliefd!"

Ben (68)
"Het voelde direct 100% goed en dat had ik niet verwacht. Ik vond haar geweldig vanaf de eerste minuut en het leek wel of er een tornado boven ons hoofd losbarstte."

Rian (60)
"Ben zag me aankomen op de parkeerplaats en zijn eerste woorden waren 'Wat ben jij een mooie vrouw!' Dat kwam goed bij mij binnen en ik zag direct dat ik met een eerlijke, leuke man te maken had."

"met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw"

Marc (46)
"Ik ben graag in gezelschap en houd er niet van om alleen te zijn. Met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw en alleen met haar wil ik samen bouwen aan een fijne en vaste relatie waarbij we allebei ons zelf kunnen zijn."

Iris (48)
"Ik wil met Marc oud worden en genieten van de kleine en grote dingen in het leven. We zijn best verschillend, maar in ons onderscheid groeien we steeds dichter naar elkaar toe."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe liefde, dan is het fijn om ingeschreven te staan bij ons bureau voor relatiebemiddeling (Drenthe). Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over onze werkwijze. We zullen daarna een gesprek met een van onze relatieconsulenten met je inplannen. Heb je vragen over de relatiebemiddeling Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

Wij kijken ernaar uit op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde!
vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches