088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Doetinchem

Mens en Relatie is een landelijk relatiebemiddelingsbureau dat ook actief is in Doetinchem en omgeving.

Ons landelijk relatiebureau bestaat uit vele kleine relatiebureaus verspreid over heel het land. Zodoende zijn wij het grootste relatiebemiddelingsbureau van het land!

We hebben ruimschootse ervaring in het persoonlijk matchen van vrijgezellen. Al jarenlang helpen wij mensen bij een nieuwe stap in hun leven, en hebben zo al duizenden mensen naar tevredenheid gematched. Ware liefde is volgens ons iets wat niet alleen voor anderen is weggelegd; we kunnen je ook helpen aan een leuke vriend of vriendin. Heb je de hoop op een vaste partner opgegeven? Of kom je gewoonweg onvoldoende toe aan een zoektocht die datgene brengt wat je zo graag wilt? Dan helpen we je graag.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Mens en Relatie werkt met een netwerk van goed opgeleide consulenten. Zij wonen en werken verspreid in Nederland, dus ook in Doetinchem en omgeving kun je terecht voor relatiebemiddeling. Een zoektocht naar een potentiële partner kan dus desgewenst beginnen bij jou in de buurt. De consulenten bezoeken je thuis in Doetinchem of elke andere woonplaats in de regio. Zij gaan persoonlijk met je in gesprek over jezelf, je leven en jouw visie op het aangaan van een relatie.


Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
06 - 446 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan! "

Sandra van Otterlo

Sandra van Otterlo
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Sandra van Otterlo

""Als je het niet probeert, zal je nooit weten wat er had kunnen gebeuren". Ik begrijp heel goed dat een beslissing nemen om te investeren in jezelf, een hele lastige is. Vooral in een liefdesrelatie. Daarom ga jij eerst met mij een "relatie" aan zodat ik zeker weet dat jij er klaar voor bent om de volgende stap te nemen. "

unieke relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling is een vak apart. Dat wat je denkt te willen ontmoeten in die ander, hoeft niet altijd aan te sluiten bij datgene wat je echt gelukkig maakt. Door een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen, creeer je kansen om iemand te ontmoeten die je anders nooit had gevonden.

relatiebureau in de buurt

Doordat wij bemiddelen in jouw woonplaats Doetinchem, ben je er zeker van dat jouw persoonlijke consulent de omgeving kent. Zij kent de mensen en haar directe cliënten komen uit de de regio. Zij kan je dus direct vertellen of zij op dit moment potentiële partners uit Doetinchem in haar klantenbestand heeft, of dat het noodzakelijk is in een iets bredere straal te gaan kijken naar een geschikte date. Ook kan zij contact leggen met collega consulenten in andere delen van Nederland, om zodoende te kijken wie er ook zoekende is, en wie er het beste past bij jouw persoonlijkheid en jouw wensen.

persoonlijke ervaringen

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

ongemakkelijke stilte

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de toekomst

Wanneer je ongewild alleen bent graag een duidelijke stap wilt zetten naar die ander toe, dan kun je ons inhuren om voor jou te gaan zoeken. Wij hebben jarenlange ervaring met matchen, hebben vele duizenden mensen gelukkig gemaakt, en willen jou ook graag helpen!

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches