Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Doetinchem

Mens en Relatie is een landelijk relatiebemiddelingsbureau dat ook actief is in Doetinchem en omgeving.

Ons landelijk relatiebureau bestaat uit vele kleine relatiebureaus verspreid over heel het land. Zodoende zijn wij het grootste relatiebemiddelingsbureau van het land!

We hebben ruimschootse ervaring in het persoonlijk matchen van vrijgezellen. Al jarenlang helpen wij mensen bij een nieuwe stap in hun leven, en hebben zo al duizenden mensen naar tevredenheid gematched. Ware liefde is volgens ons iets wat niet alleen voor anderen is weggelegd; we kunnen u ook helpen aan een leuke vriend of vriendin. Heeft u de hoop op een vaste partner opgegeven? Of komt u gewoonweg onvoldoende toe aan een zoektocht die datgene brengt wat u zo graag wilt? Dan helpen we u graag.

consulenten

Mens en Relatie werkt met een netwerk van goed opgeleide consulenten. Zij wonen en werken verspreid in Nederland, dus ook in Doetinchem en omgeving kunt u terecht voor relatiebemiddeling. Een zoektocht naar een potentiële partner kan dus desgewenst beginnen bij u in de buurt. De consulenten bezoeken u thuis in Doetinchem of elke andere woonplaats in de regio. Zij gaan persoonlijk met u in gesprek over uzelf, uw leven en uw visie op het aangaan van een relatie.


Yvonne Haagsma

Yvonne Haagsma
Regioconsulent Arnhem | Doetinchem en omstreken
0314 - 700 503 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Yvonne Haagsma

"Verlangt u naar een relatie en naar die speciale persoon in uw leven met wie u bijzondere momenten kunt delen? Of wenst u wellicht dat ene maatje om altijd mee samen te zijn? "

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Oosterbeek en omstreken
026 - 202 29 52 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"“Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan!” "

unieke relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling is een vak apart. Dat wat u denkt te willen ontmoeten in die ander, hoeft niet altijd aan te sluiten bij datgene wat u echt gelukkig maakt. Door een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen, creeert u kansen om iemand te ontmoeten die u anders nooit had gevonden.

relatiebureau in de buurt

Doordat wij bemiddelen in uw woonplaats Doetinchem, bent u er zeker van dat uw persoonlijke consulent de omgeving kent. Zij kent de mensen en haar directe cliënten komen uit de de regio. Zij kan u dus direct vertellen of zij op dit moment potentiële partners uit Doetinchem in haar klantenbestand heeft, of dat het noodzakelijk is in een iets bredere straal te gaan kijken naar een geschikte date. Ook kan zij contact leggen met collega consulenten in andere delen van Nederland, om zodoende te kijken wie er ook zoekende is, en wie er het beste past bij uw persoonlijkheid en uw wensen.
persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de toekomst

Wanneer u ongewild alleen bent graag een duidelijke stap wilt zetten naar die ander toe, dan kunt u ons inhuren om voor u te gaan zoeken. Wij hebben jarenlange ervaring met matchen, hebben vele duizenden mensen gelukkig gemaakt, en willen u ook graag helpen!

gratis e-coaching bij inschrijving in januari 2018

Wanneer u zich in januari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Informatie aanvragen is vrijblijvend. Velden met een * zijn verplicht.

verzend