088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Deventer

Ben je al tijden op zoek naar een partner in Deventer, maar ben je nog geen geschikte kandidaat tegen het lijf gelopen? Bij Mens en Relatie hebben wij jarenlange ervaring met succesvolle relatiebemiddeling. Ook voor jou loopt er leuke man of vrouw rond die op zoek is naar een serieuze relatie in Deventer en omstreken.
Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Dit geeft ons het voordeel dat we niet alleen in Deventer kunnen zoeken naar een geschikte partner voor jou, maar in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je verzekeren dat we je geschikte partnervoorstellen kunnen sturen. Zelfs als in jouw woongebied maar weinig singles wonen. Het hoofdkantoor en lokale consulenten kijken samen naar ons bestand aan singles en zoeken naar de juiste match voor jou.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Deventer

Zoals hierboven geschreven staat werken we met een netwerk van lokale consulenten. Deze professionele relatieconsulenten gaan voor jou op zoek naar de liefde van jouw leven. Als je kiest voor ons als relatiebureau in Deventer en omstreken zit je binnenkort aan de tafel met een van de onderstaande relatieconsulenten!

Sandra van Otterlo

Sandra van Otterlo
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Sandra van Otterlo

""Als je het niet probeert, zal je nooit weten wat er had kunnen gebeuren". Ik begrijp heel goed dat een beslissing nemen om te investeren in jezelf, een hele lastige is. Vooral in een liefdesrelatie. Daarom ga jij eerst met mij een "relatie" aan zodat ik zeker weet dat jij er klaar voor bent om de volgende stap te nemen. "

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
06 - 446 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan! "

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling heeft geen vast karakter. Het is een proces dat bij ieder persoon anders verloopt dan bij degene ervoor en erna. Iedereen heeft andere ideeën over liefde en heeft een andere coaching nodig. Hierdoor is voor ons elke relatiebemiddeling uniek.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Deventer?

Als relatiebureau in Deventer en omstreken weten we dat er genoeg alleenstaanden zijn in je leefgebied, maar misschien door werk en privé leven komt je deze leuke vrijgezellen nooit tegen. Het kan zijn dat je te druk bent of uzelf altijd omringt met dezelfde groep mensen. Hierdoor is het lastig om nieuwe mensen te ontmoeten. Mens en Relatie helpt je heel graag om deze cirkel te doorbreken en je in contact te brengen met leuke vrijgezellen. Als relatiebemiddelingsbureau hebben we een succesformule die zichzelf keer op keer bewijst. Het gevolg is dat ruim 75% van onze vrijgezellen een leuke partner vindt, en dat binnen een jaar tijd! Onze partnervoorstellen zijn bovendien mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en niet naar een partner voor even.

persoonlijke ervaringen

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

ongemakkelijke stilte

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

een volgende stap

Het inschakelen van relatiebemiddeling is voor veel mensen een grote stap. Maar dit hoeft het zeker niet te zijn! We helpen je graag en delen graag onze expertise op het gebied van de liefde. We zien niets liever dan dat heel Nederland dit jaar zijn of haar partner vindt. Door middel van persoonlijke begeleiding leren wij je kennen. Bij dit gesprek leer je ook ons kennen en onze specifieke werkwijze. Hierna gaan wij aan de slag om voor jou een leuk iemand te zoeken. Ben je op zoek naar langdurige liefde en een fijne partner? Contact ons vrijblijvend voor advies!

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches