informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Deventer

Bent u al tijden op zoek naar een partner in Deventer, maar bent u nog geen geschikte kandidaat tegen het lijf gelopen? Bij Mens en Relatie hebben wij jarenlange ervaring met succesvolle relatiebemiddeling. Ook voor u loopt er leuke man of vrouw rond die op zoek is naar een serieuze relatie in Deventer en omstreken.
Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Dit geeft ons het voordeel dat we niet alleen in Deventer kunnen zoeken naar een geschikte partner voor u, maar in heel Nederland. Hierdoor kunnen we u verzekeren dat we u geschikte partnervoorstellen kunnen sturen. Zelfs als in uw woongebied maar weinig singles wonen. Het hoofdkantoor en lokale consulenten kijken samen naar ons bestand aan singles en zoeken naar de juiste match voor u.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio Deventer

Zoals hierboven geschreven staat werken we met een netwerk van lokale consulenten. Deze professionele relatieconsulenten gaan voor u op zoek naar de liefde van uw leven. Als u kiest voor ons als relatiebureau in Deventer en omstreken zit u binnenkort aan de tafel met een van de onderstaande relatieconsulenten!

Titia van Ruiten

Titia van Ruiten
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Titia van Ruiten

"Hebt u genoeg van het alleen zijn, staat u op het punt om uw eerste stap te zetten naar een leven samen met een partner? Het leven heeft zoveel moois te bieden en is het niet veel leuker om dat samen met iemand te delen?"

Carolien Goudswaard

Carolien Goudswaard
Regioconsulent Deventer en omstreken
0570 - 572 213 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Carolien Goudswaard

"Samen zijn met een leuke en lieve partner voelt beter dan alleen zijn..."

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling heeft geen vast karakter. Het is een proces dat bij ieder persoon anders verloopt dan bij degene ervoor en erna. Iedereen heeft andere ideeën over liefde en heeft een andere coaching nodig. Hierdoor is voor ons elke relatiebemiddeling uniek.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Deventer?

Als relatiebureau in Deventer en omstreken weten we dat er genoeg alleenstaanden zijn in uw leefgebied, maar misschien door werk en uw privé leven komt u deze leuke vrijgezellen nooit tegen. Het kan zijn dat u te druk bent of uzelf altijd omringt met dezelfde groep mensen. Hierdoor is het lastig om nieuwe mensen te ontmoeten. Mens en Relatie helpt u heel graag om deze cirkel te doorbreken en u in contact te brengen met leuke vrijgezellen. Als relatiebemiddelingsbureau hebben we een succesformule die zichzelf keer op keer bewijst. Het gevolg is dat ruim 75% van onze vrijgezellen een leuke partner vindt, en dat binnen een jaar tijd! Onze partnervoorstellen zijn bovendien mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en niet naar een partner voor even.

persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

een volgende stap

Het inschakelen van relatiebemiddeling is voor veel mensen een grote stap. Maar dit hoeft het zeker niet te zijn! We helpen u graag en delen graag onze expertise op het gebied van de liefde. We zien niets liever dan dat heel Nederland dit jaar zijn of haar partner vindt. Door middel van persoonlijke begeleiding leren wij u kennen. Bij dit gesprek leert u ook ons kennen en onze specifieke werkwijze. Hierna gaan wij aan de slag om voor u een leuk iemand te zoeken. Bent u op zoek naar langdurige liefde en een fijne partner? Contact ons vrijblijvend voor advies!

vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.