088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Utrecht

Zoek je naar dating in Utrecht? En vraag je je af hoe je er achter kunt komen of jouw date hetzelfde voor ogen heeft als jij?
Bij speeddating in Utrecht leer je binnen het tijdsbestek van een avond zeer veel verschillende mogelijke dates kennen. Maar het is dan nog niet helder of diegene ook op zoek is naar een date die hij of zij in de toekomst vaker wil zien. Soms verloopt speeddating teleurstellend, omdat het niet helder genoeg is wat de een precies van de ander wil. Anders dan bij speeddating gaat het dus om het zoeken van een vaste date waarmee je graag een relatie wilt aangaan.
Wanneer je dus uitkijkt naar een date in Utrecht, waarmee je wellicht een vaste relatie aan wil gaan, dan kan Mens en Relatie helpen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in Utrecht

De consulenten van Mens en Relatie zijn werkzaam in de regio waarin zij wonen. Dus ook in Utrecht en omgeving.

Vanetta Smit

Vanetta Smit
Regioconsulent Utrecht en omstreken
030 - 227 01 25 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Vanetta Smit

"Voel jij ook het verlangen naar die ene speciale persoon, met wie je volledig jezelf kunt zijn? Ik help je graag die persoon te vinden."

Vivienne van der Linden

Vivienne van der Linden
Regioconsulent Hilversum en omstreken
035 - 203 10 37 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Vivienne van der Linden

"Samenzijn is zo veel leuker dan alleen. Ik help u een fijne partner te vinden. "

jouw consulent bemiddeld bij de dating

Als eerste maak je kennis met de consulent uit jouw regio. Het gesprek neemt ongeveer twee uur in beslag. We praten over je interesses en je wensen. Jouw persoonlijke consulent gaat vervolgens op zoek. Dit kan via het eigen netwerk zijn, of via het netwerk van collega's en het hoofdkantoor. Ook onze relatiepsygoloog kan hierbij helpen.
Wij stellen je voor aan potentiele dates die matchen met jouw profiel. Je kunt elkaar bellen of mailen en een afspraak maken. Wanneer blijkt dat het niet klikt met diegene, gaan wij opnieuw voor jou op zoek.

op zoek naar dating in Utrecht?

Mensen schrijven zich niet bij een relatiebureau in om losse contacten aan te gaan. Ze zijn op zoek naar een leuke date en hopen dat het een avond wordt waarop ze iemand leren kennen die in de toekomst meer voor hem of haar gaat betekenen. Iemand die ze graag nogmaals willen zien, en waarmee ze wellicht een vaste relatie willen aangaan.
Mens en Relatie verzorgt dating in Utrecht en omgeving. Wanneer je zoekt naar iemand die een vaste partner wil, dan regelen wij graag een date voor jou.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

vertrouwen

Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Onze consulenten hebben geheimhoudingsplicht en mogen via Mens en Relatie werken na een uitgebreid selectieproces. Zij krijgen vervolgens een gedegen opleiding, zodat ze jou optimaal kunnen begeleiden in je zoektocht.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches