informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

dating in Utrecht

Zoekt u naar dating in Utrecht? En vraagt u zich af hoe u er achter kunt komen of de date die u heeft het zelfde voor ogen heeft als u?
Bij speeddating in Utrecht leert u binnen het tijdsbestek van een avond zeer veel verschillende mogelijke dates kennen. Maar het is dan nog niet helder of diegene ook op zoek is naar een date die hij of zij in de toekomst vaker wil zien. Soms verloopt speeddating teleurstellend, omdat het niet helder genoeg is wat de een precies van de ander wil. Anders dan bij speeddating gaat het dus om het zoeken van een vaste date waarmee u graag een relatie wilt aangaan.
Wanneer u dus uitkijkt naar een date in Utrecht, waarmee u wellicht een vaste relatie aan wil gaan, dan kan Mens en Relatie helpen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in Utrecht

De consulenten van Mens en Relatie zijn werkzaam in de regio waarin zij wonen. Dus ook in Utrecht en omgeving.

Elma Colenbrander

Elma Colenbrander
Regioconsulent Utrecht en omstreken
030 - 227 01 25 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Elma Colenbrander

"Als je een partner vindt, heb je weer een stuk geluk gevonden"

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

uw consulent bemiddeld bij de dating

Als eerste maakt u kennis met de consulent uit uw regio. Het gesprek neemt ongeveer twee uur in beslag. We praten over uw interesses en uw wensen. Uw persoonlijke consulent gaat vervolgens op zoek. Dit kan via het eigen netwerk zijn, of via het netwerk van collega's en het hoofdkantoor. Ook onze relatiepsygoloog kan hierbij helpen.
Wij stellen u voor aan potentiele dates die matchen met uw profiel. U kunt elkaar bellen of mailen en een afspraak maken. Wanneer blijkt dat het niet klikt met diegene, gaan wij opnieuw voor u op zoek.

op zoek naar dating in Utrecht?

Mensen schrijven zich niet bij een relatiebureau in om losse contacten aan te gaan. Ze zijn op zoek naar een leuke date en hopen dat het een avond wordt waarop ze iemand leren kennen die in de toekomst meer voor hem of haar gaat betekenen. Iemand die ze graag nogmaals willen zien, en waarmee ze wellicht een vaste relatie willen aangaan.
Mens en Relatie verzorgt dating in Utrecht en omgeving. Wanneer u zoekt naar iemand die een vaste partner wil, dan regelen wij graag een date voor u.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

vertrouwen

Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Onze consulenten hebben geheimhoudingsplicht en mogen via Mens en Relatie werken na een uitgebreid selectieproces. Zij krijgen vervolgens een gedegen opleiding, zodat ze u optimaal kunnen begeleiden in uw zoektocht.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen.
Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.