Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

dating in Eindhoven

Bent u op zoek naar dating in Eindhoven? En wilt u graag een serieuze date, die net als u graag een vaste relatie zou willen?
Wanneer u kiest voor speeddating in Eindhoven, dan kunt u in korte tijd veel verschillende dates ontmoeten. Maar het is niet zeker of de ander op zoek is naar iemand die hij in de toekomst vaker wil ontmoeten. Het speeddaten kan teleurstellend verlopen, omdat de een iets anders wil dan de ander.
Bij Mens en Relatie gaat het dus niet zoals bij speeddating om het ontmoeten van veel potentiële partners. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar een date waarvan u zeker bent dat diegene net als u graag een vaste relatie wil aangaan.

consulenten in Eindhoven

De consulenten van Mens en Relatie wonen en werken verspreid over heel Nederland. Uw persoonlijke consulent is dus bekend in Eindhoven en omgeving.

Anita Van der Velden

Anita Van der Velden
Regioconsulent Eindhoven en omstreken
040 - 304 10 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anita Van der Velden

"All you need is love, love is all you need! Ik lever graag mijn bijdrage aan jouw liefde, het mooiste dat er is."

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

uw consulent bemiddeld bij de dating

Het kennismakingsgesprek met uw consulent uit Eindhoven of omgeving duurt circa twee uur. U bespreekt samen uw eigen interesses en wat uw wensen zijn ten opzichte van een relatie. De consulent gaat hierna op zoek naar een geschikte date. Wij zijn een groot bureau, maar alle consulenten van Mens en Relatie kennen hun cliënten persoonlijk. Ook hebben zij de mogelijkheid te zoeken binnen het netwerk van een collega.
U wordt door ons voorgesteld aan mensen die overeenkomen met uw profiel. Wanneer u een afspraak wilt maken dat belt of mailt u diegene. Wanneer blijkt dat het
U kunt elkaar bellen of mailen en een afspraak maken. Wanneer er na enkele ontmoetingen geen vervolg in blijkt te zitten, gaan we opnieuw zoeken.

op zoek naar dating in Eindhoven?

De mensen die bij ons staan ingeschreven zijn op zoek naar naar een leuke date. Ook hopen ze dat ze iemand kennen leren die zij in de toekomst vaker willen ontmoeten.
Wij brengen mensen bijeen uit Eindhoven en omgeving. Wanneer u een date zoekt met een persoon die duurzaam contact wil, dan regelen wij dit graag voor u.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

vertrouwen in elkaar

Onderling vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. De consulenten hebben geheimhoudingsplicht, worden geselecteerd uit vele aanmeldingen en krijgen via ons een gedegen opleiding. Dit alles zodat ze u optimaal in uw zoektocht kunnen begeleiden.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend