088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Eindhoven

Ben jij op zoek naar dating in Eindhoven? En wil je graag een serieuze date, die net als jij graag een vaste relatie zou willen?
Wanneer je kiest voor speeddating in Eindhoven, dan kun je in korte tijd veel verschillende dates ontmoeten. Maar het is niet zeker of de ander op zoek is naar iemand die hij in de toekomst vaker wil ontmoeten. Het speeddaten kan teleurstellend verlopen, omdat de een iets anders wil dan de ander.
Bij Mens en Relatie gaat het dus niet zoals bij speeddating om het ontmoeten van veel potentiële partners. Wij kunnen voor jou op zoek gaan naar een date waarvan je zeker bent dat diegene net als jij graag een vaste relatie wil aangaan.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in Eindhoven

De consulenten van Mens en Relatie wonen en werken verspreid over heel Nederland. Jouw persoonlijke consulent is dus bekend in Eindhoven en omgeving.

Rian van Gennip

Rian van Gennip
Regioconsulent Eindhoven en omstreken
040 - 304 10 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Rian van Gennip

"Ben je single en mis je een maatje, iemand om je leven mee te delen? Hoe mooi zou het zijn om liefde te geven en ontvangen en samen met je partner te genieten van het leven. "

Caroline Van Eijk

Caroline Van Eijk
Regioconsulent Tilburg en omstreken
013 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Caroline Van Eijk

"Bent u ook aan een duurzame relatie toe en zoekt u daarbij de juiste partner dan wil ik u daar graag in adviseren. Mijn doel is bereikt als u nieuw liefdesgeluk gevonden heeft en u samen met uw nieuwe partner een gelukkige toekomst tegemoet mag gaan. "

uw consulent bemiddeld bij de dating

Het kennismakingsgesprek met je eigen consulent uit Eindhoven of omgeving duurt circa twee uur. Je bespreekt samen je eigen interesses en wat je wensen zijn ten opzichte van een relatie. De consulent gaat hierna op zoek naar een geschikte date. Wij zijn een groot bureau, maar alle consulenten van Mens en Relatie kennen hun cliënten persoonlijk. Ook hebben zij de mogelijkheid te zoeken binnen het netwerk van een collega.
Je wordt door ons voorgesteld aan mensen die overeenkomen met jouw profiel. Wanneer je een afspraak wilt maken dan bel of mail je diegene. Wanneer er na enkele ontmoetingen geen vervolg in blijkt te zitten, gaan we opnieuw voor je zoeken.

op zoek naar dating in Eindhoven?

De mensen die bij ons staan ingeschreven zijn op zoek naar naar een leuke date. Ook hopen ze dat ze iemand kennen leren die zij in de toekomst vaker willen ontmoeten.
Wij brengen mensen bijeen uit Eindhoven en omgeving. Wanneer je een date zoekt met een persoon die duurzaam contact wil, dan regelen wij dit graag voor jou.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

vertrouwen in elkaar

Onderling vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. De consulenten hebben geheimhoudingsplicht, worden geselecteerd uit vele aanmeldingen en krijgen via ons een gedegen opleiding. Dit alles zodat ze jou optimaal in je zoektocht kunnen begeleiden.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches