088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een leuke date in Amsterdam, kan het lastig zijn iemand te vinden die net als u ook op zoek is naar vast contact. Mens en Relatie kan bemiddelen wanneer u zoekt naar een date in Amsterdam en ook graag een duurzame relatie wil.
Bij speeddating in Amsterdam is het niet altijd duidelijk of de ander ook op zoek is naar een duurzame relatie waarbij u elkaar in de toekomst vaker ziet. Bij speeddating maakt u in een korte tijd kennis met verschillende mensen. Dit kan erg leuk zijn, maar als u van te voren al ongeveer weet wat voor een soort date u zoekt, dan kan het ook zijn dat de speeddating weinig succesvol verloopt.

Mens en Relatie kan voor u op zoek gaan naar een date waarvan u van te voren al weet dat deze aansluit bij uw voorkeur.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Amsterdam

Hieronder vindt u consulenten die werkzaam zijn in de regio Amsterdam. Zij zorgen ervoor dat u date met mensen die op zoek zijn naar een vaste partner.

Caroliene Kamminga

Caroliene Kamminga
Regioconsulent Amsterdam en omstreken
020 - 261 07 54 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Caroliene Kamminga

"Een fijne en liefdevolle relatie is wat veel mensen zoeken, maar niet altijd kunnen vinden. Want waar zoek je en hoe vind je?"

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

dating met behulp van een consulent

Onze consulenten staan voor persoonlijke en succesvolle bemiddeling. Om precies te zijn: 3 van de 4 cliënten vinden bij ons een partner. (Ter vergelijk: online dating heeft een slagingskans van 1 op 12.) Onze consulent leert u eerst goed kennen. Haar of zijn opleiding en ruime ervaring staan borg voor een veelal verbluffend goede match. Met onze serieuze dating vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner voor een duurzame relatie.

zoekt u een date in Amsterdam?

Wij zijn een bemiddelingsbureau dat onder meer in Amsterdam en omgeving actief is. Als u op zoek bent naar een date in Amsterdam of omgeving, dan kunnen onze consulenten dit voor u regelen. De onderlinge wensen van degenen die bij ons ingeschreven staan zijn divers, en wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat degene waarmee u date in Amsterdam, graag een duurzaam contact wil aangaan.

persoonlijke ervaringen

"ik heb het eerst stilgehouden"

Johanna (32)
"Ik heb het eerst stilgehouden voor mijn omgeving, dat ik mij inschreef bij een relatiebureau. Omdat veel mensen 'in het wild' iemand tegenkomen, voelde het toch een beetje raar. Maar mijn laatste serieuze relatie was alweer zeven jaar geleden en ik wilde verder met mijn leven."

Johanna & Ronald

Consulent Anja
"Ik dacht, het moet toch lukken om voor Ronald een vlotte vrouw te vinden? Dat is helemaal geslaagd met Johanna. Ik ben heel blij dat ze nu samen hun leven kunnen opbouwen."

"dat het tijd werd om me in te schrijven"

Jetty (54)
"Mijn zus Ria en haar vriend Henk hebben elkaar ontmoet via Mens & Relatie. Dus toen ik een jaar of vijf gescheiden was, vond mijn zus dat het voor mij ook tijd werd om me in te schrijven."

Jan (50) & Jetty (54)

Consulent Rianne
"Een aantal weken nadat Jetty en Jan elkaar leerden kennen, belde Jetty mij op. Ze zei: ik bel om je te bedanken, we hebben elkaar ieder weekend gezien en we zijn zó verliefd!"

een volgende stap

Onderling vertrouwen is voor ons van hoog belang. U maakt eerst uitgebreid kennis met uw consulent, en samen bekijken jullie de mogelijkheden. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden mensen bij elkaar. Of we ook voor u een partner kunnen vinden? Neem contact op met een consulent uit de regio Amsterdam.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches