088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een leuke date in Amsterdam, kan het lastig zijn iemand te vinden die net als jij ook op zoek is naar vast contact. Mens en Relatie kan bemiddelen wanneer je zoekt naar een date in Amsterdam en ook graag een duurzame relatie wil.
Bij speeddating in Amsterdam is het niet altijd duidelijk of de ander ook op zoek is naar een duurzame relatie waarbij je elkaar in de toekomst vaker ziet. Bij speeddating maak je in een korte tijd kennis met verschillende mensen. Dit kan erg leuk zijn, maar als je van te voren al ongeveer weet wat voor een soort date je zoekt, dan kan het ook zijn dat de speeddating weinig succesvol verloopt.

Mens en Relatie kan voor jou op zoek gaan naar een date waarvan je van te voren al weet dat deze aansluit bij je voorkeur.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Amsterdam

Hieronder vind jeconsulenten die werkzaam zijn in de regio Amsterdam. Zij zorgen ervoor dat jij date met mensen die op zoek zijn naar een vaste partner.

Annemiek Plomp

Annemiek Plomp
Regioconsulent Alkmaar en omstreken
072 - 720 22 18 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Annemiek Plomp

"Een fijne partner vinden: dat is toch de kers op de taart! Als je jong bent dan gaat het eigenlijk allemaal vanzelf maar als je wat ouder bent dan heb je een cirkel van mensen om je heen (collegae, vrienden, kennissen) en dan ontmoet je niet zo snel nieuwe mensen waar het mee kan klikken voor een relatie. "

Helma Senden

Helma Senden
Regioconsulent Amersfoort en omstreken
033 - 202 20 17 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Helma Senden

"Een liefde voor het leven! Die zoek ik graag voor jou. Een maatje om je leven mee te delen, elkaar te steunen, te genieten van elkaar en de leuke dingen van het leven. "

dating met behulp van een consulent

Onze consulenten staan voor persoonlijke en succesvolle bemiddeling. Om precies te zijn: 3 van de 4 cliënten vinden bij ons een partner. (Ter vergelijk: online dating heeft een slagingskans van 1 op 12.) Onze consulent leert je eerst goed kennen. Haar of zijn opleiding en ruime ervaring staan borg voor een veelal verbluffend goede match. Met onze serieuze dating vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner voor een duurzame relatie.

zoek je een date in Amsterdam?

Wij zijn een bemiddelingsbureau dat onder meer in Amsterdam en omgeving actief is. Wanneer je op zoek bent naar een date in Amsterdam of omgeving, dan kunnen onze consulenten dit voor je regelen. De onderlinge wensen van degenen die bij ons ingeschreven staan zijn divers, en wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat degene waarmee je date in Amsterdam, graag een duurzaam contact wil aangaan.

persoonlijke ervaringen

"ik heb het eerst stilgehouden"

Johanna (32)
"Ik heb het eerst stilgehouden voor mijn omgeving, dat ik mij inschreef bij een relatiebureau. Omdat veel mensen 'in het wild' iemand tegenkomen, voelde het toch een beetje raar. Maar mijn laatste serieuze relatie was alweer zeven jaar geleden en ik wilde verder met mijn leven."

Johanna & Ronald

Consulent Anja
"Ik dacht, het moet toch lukken om voor Ronald een vlotte vrouw te vinden? Dat is helemaal geslaagd met Johanna. Ik ben heel blij dat ze nu samen hun leven kunnen opbouwen."

"dat het tijd werd om me in te schrijven"

Jetty (54)
"Mijn zus Ria en haar vriend Henk hebben elkaar ontmoet via Mens & Relatie. Dus toen ik een jaar of vijf gescheiden was, vond mijn zus dat het voor mij ook tijd werd om me in te schrijven."

Jan (50) & Jetty (54)

Consulent Rianne
"Een aantal weken nadat Jetty en Jan elkaar leerden kennen, belde Jetty mij op. Ze zei: ik bel om je te bedanken, we hebben elkaar ieder weekend gezien en we zijn zó verliefd!"

een volgende stap

Onderling vertrouwen is voor ons van hoog belang. Je maakt eerst uitgebreid kennis met je consulent, en samen bekijken jullie de mogelijkheden. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden mensen bij elkaar. Of we ook voor jou een partner kunnen vinden? Neem contact op met een consulent uit de regio Amsterdam.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches