088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Breda

Op zoek naar relatiebemiddeling in Breda? Als u zoekt naar een vaste relatie om leuke activiteiten mee te ondernemen, is het makkelijk als diegene in de buurt woont. Wij zijn een relatiebureau met vestigingen door heel Nederland. Dit wordt mogelijk doordat Mens en Relatie werkt met consulenten die wonen in de omgeving waarin zij hun eigen relatiebemiddelingsbureau runnen.
Zoekt u een duurzame relatie met een persoon die uit Breda of omgeving komt? Een persoon die ook graag een vaste relatie wenst? Een persoon waarmee u het fijn vindt samen te zijn en dingen te ondernemen die u beide leuk vindt?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Hieronder vind u de consulenten die werkzaam zijn in Breda en omgeving:

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Dan bent u niet enige. Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

Mascha Snellens

Mascha Snellens
Regioconsulent Bergen op Zoom en omstreken
0165 - 201 171 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Mascha Snellens

"Bent u al een tijdje op zoek naar een fijne partner en lukt het u maar niet om die te vinden? Of bent u op zoek naar nieuw partnergeluk en heeft u geen zin (of tijd) om zich weer in de dating jungle te storten? Als consulent van Mens & Relatie zie ik het als mijn grootste uitdaging om u hiermee te helpen!"

relatiebemiddelingsbureau in Breda

Mens en Relatie begeleid vanuit haar hoofdvestiging consulenten die een relatiebemiddelingsbureau hebben. Deze relatiebureaus bevinden zich verspreid door heel Nederland. In Breda en omgeving zijn twee consulenten werkzaam voor ons. Behalve dat er regelmatig contact is tussen consulent en hoofdkantoor, is er ook contact tussen consulenten onderling. Zodoende streven wij naar een inspirerend onderling contact, wat zich voortzet naar onze klanten toe. Uw persoonlijke consulent kan u parnervoorstellen doen uit Breda, de omgeving van Breda, of zo u wenst, ook hierbuiten.
Mens & Relatie is al vanaf 1983 een officieel relatiebureau. De consulenten die werkzaam zijn via ons bevinden zich inmiddels in heel Nederland en België.

persoonlijk relatiebureau

Persoonlijk contact onderling, met u, en met uw toekomstige partner, is ons een van onze speerpunten. Wij besteden ruim de tijd aan u te leren kennen en van u te vernemen wat voor een soort partner u zoekt. Wij willen graag weten wat uw verlangens zijn ten opzichte van relatiebemiddeling in Breda en diegene die u zoekt. Relatiebemiddeling is mogelijk bij u in de omgeving; onze consulenten zijn werkzaam in Breda. Zodoende staan er bij ons in het bestand meerdere mensen die woonachtig zijn in de omgeving van Breda. Ons slagingspercentage van relatiebemiddeling ligt hoog: 75% van de ingeshrevenen vindt binnen het jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

in de toekomst

Door de jaren heen heeft Mens en Relatie veel kennis vergaard als relatiebemiddelingsbureau. Uitgangspunt in de relatiebemiddeling is altijd het solide contact tussen hoofdbureau en consulent enerzijds, en u en uw toekomstige relatie anderzijds. Wij willen graag ook voor u in de toekomst iets kunnen betekenen al relatiebureau, en willen graag die speciale persoon vinden waarmee u heel gelukkig zult zijn.
Nieuwsgierig naar hoe we dit samen aanpakken? Neem voor een vrijblijvend advies contact op.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches