088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Breda

Op zoek naar relatiebemiddeling in Breda? Als je zoekt naar een vaste relatie om leuke activiteiten mee te ondernemen, is het makkelijk als diegene in de buurt woont. Wij zijn een relatiebureau met vestigingen door heel Nederland. Dit wordt mogelijk doordat Mens en Relatie werkt met consulenten die wonen in de omgeving waarin zij hun eigen relatiebemiddelingsbureau runnen.
Zoek je een duurzame relatie met een persoon die uit Breda of omgeving komt? Een persoon die ook graag een vaste relatie wenst? Een persoon waarmee jij het fijn vindt samen te zijn en dingen te ondernemen die jullie beiden leuk vinden?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in Breda en omgeving:

Jiska de Wit

Jiska de Wit
Regioconsulent Dordrecht en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Jiska de Wit

"Ik word er blij van om anderen blij te maken. Ik wil jou dan ook gelukkig maken door het vinden van een partner die echt bij jou past. Tijdens een persoonlijk gesprek leer ik je graag kennen. Ik ben sociaal en kan goed luisteren. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en ik wil graag van jou horen wat jouw ervaringen op liefdesgebied zijn en wat jij belangrijk vindt in een duurzame relatie. "

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

relatiebemiddelingsbureau in Breda

Mens en Relatie begeleid vanuit haar hoofdvestiging consulenten die een relatiebemiddelingsbureau hebben. Deze relatiebureaus bevinden zich verspreid door heel Nederland. In Breda en omgeving zijn twee consulenten werkzaam voor ons. Behalve dat er regelmatig contact is tussen consulent en hoofdkantoor, is er ook contact tussen consulenten onderling. Zodoende streven wij naar een inspirerend onderling contact, wat zich voortzet naar onze klanten toe. Jouw persoonlijke consulent kan je parnervoorstellen doen uit Breda, de omgeving van Breda, of zo je wenst, ook hierbuiten.
Mens & Relatie is al vanaf 1983 een officieel relatiebureau. De consulenten die werkzaam zijn via ons bevinden zich inmiddels in heel Nederland en België.

persoonlijk relatiebureau

Persoonlijk contact onderling, met jou, en met jouw toekomstige partner, is ons een van onze speerpunten. Wij besteden ruim de tijd aan jou persoonlijk te leren kennen en van jou te vernemen wat voor een soort partner je zoekt. Wij willen graag weten wat jouw verlangens zijn ten opzichte van relatiebemiddeling in Breda en diegene die je zoekt. Relatiebemiddeling is mogelijk bij jou in de omgeving; onze consulenten zijn werkzaam in Breda. Zodoende staan er bij ons in het bestand meerdere mensen die woonachtig zijn in de omgeving van Breda. Ons slagingspercentage van relatiebemiddeling ligt hoog: 75% van de ingeshrevenen vindt binnen het jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

in de toekomst

Door de jaren heen heeft Mens en Relatie veel kennis vergaard als relatiebemiddelingsbureau. Uitgangspunt in de relatiebemiddeling is altijd het solide contact tussen hoofdbureau en consulent enerzijds, en jou en je toekomstige relatie anderzijds. Wij willen graag ook voor jou in de toekomst iets kunnen betekenen al relatiebureau, en willen graag die speciale persoon vinden waarmee je heel gelukkig zult zijn.
Nieuwsgierig naar hoe we dit samen aanpakken? Neem voor een vrijblijvend advies contact op.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches