Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Breda

Op zoek naar relatiebemiddeling in Breda? Als u zoekt naar een vaste relatie om leuke activiteiten mee te ondernemen, is het makkelijk als diegene in de buurt woont. Wij zijn een relatiebureau met vestigingen door heel Nederland. Dit wordt mogelijk doordat Mens en Relatie werkt met consulenten die wonen in de omgeving waarin zij hun eigen relatiebemiddelingsbureau runnen.
Zoekt u een duurzame relatie met een persoon die uit Breda of omgeving komt? Een persoon die ook graag een vaste relatie wenst? Een persoon waarmee u het fijn vindt samen te zijn en dingen te ondernemen die u beide leuk vindt?

consulenten

Hieronder vind u de consulenten die werkzaam zijn in Breda en omgeving:

Anita de Haas

Anita de Haas
Regioconsulent Dordrecht en omstreken
078 - 780 23 27 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anita de Haas

"Iedereen heeft recht op een gelukkige relatie. Het maakt de wereld om ons heen zonniger. Het delen van dagelijkse dingen, geluk- of verdrietige momenten samen met een partner maakt het leven veel intenser en waardevoller. "

Simone Schenkelaars

Simone Schenkelaars
Regioconsulent Roosendaal en omstreken
0165 - 201 023 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Simone Schenkelaars

"Wat is mooier dan er samen van het leven te mogen genieten? Het leven met een partner maakt alles net iets gelukkiger, mooier en zonniger."

relatiebemiddelingsbureau in Breda

Mens en Relatie begeleid vanuit haar hoofdvestiging consulenten die een relatiebemiddelingsbureau hebben. Deze relatiebureaus bevinden zich verspreid door heel Nederland. In Breda en omgeving zijn twee consulenten werkzaam voor ons. Behalve dat er regelmatig contact is tussen consulent en hoofdkantoor, is er ook contact tussen consulenten onderling. Zodoende streven wij naar een inspirerend onderling contact, wat zich voortzet naar onze klanten toe. Uw persoonlijke consulent kan u parnervoorstellen doen uit Breda, de omgeving van Breda, of zo u wenst, ook hierbuiten.
Mens & Relatie is al vanaf 1983 een officieel relatiebureau. De consulenten die werkzaam zijn via ons bevinden zich inmiddels in heel Nederland en België.

persoonlijk relatiebureau

Persoonlijk contact onderling, met u, en met uw toekomstige partner, is ons een van onze speerpunten. Wij besteden ruim de tijd aan u te leren kennen en van u te vernemen wat voor een soort partner u zoekt. Wij willen graag weten wat uw verlangens zijn ten opzichte van relatiebemiddeling in Breda en diegene die u zoekt. Relatiebemiddeling is mogelijk bij u in de omgeving; onze consulenten zijn werkzaam in Breda. Zodoende staan er bij ons in het bestand meerdere mensen die woonachtig zijn in de omgeving van Breda. Ons slagingspercentage van relatiebemiddeling ligt hoog: 75% van de ingeshrevenen vindt binnen het jaar een partner.

persoonlijke ervaringen

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

in de toekomst

Door de jaren heen heeft Mens en Relatie veel kennis vergaard als relatiebemiddelingsbureau. Uitgangspunt in de relatiebemiddeling is altijd het solide contact tussen hoofdbureau en consulent enerzijds, en u en uw toekomstige relatie anderzijds. Wij willen graag ook voor u in de toekomst iets kunnen betekenen al relatiebureau, en willen graag die speciale persoon vinden waarmee u heel gelukkig zult zijn.
Nieuwsgierig naar hoe we dit samen aanpakken? Neem voor een vrijblijvend advies contact op.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag geheel vrijbrijvend info aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend