088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Almere

Zoek jeeen relatiebemiddelingsbureau in Almere? Wanneer je op zoek bent naar een vaste partner om fijne dingen mee te doen, kan het handig zijn wanneer deze in dezelfde omgeving woont als waar jij woonachtig bent. Mens en Relatie is een relatiebureau dat vestigingen heeft op vele locaties in Nederland. Relatiebemiddeling in Almere en omstreken wordt verzorgd door consulenten die hun eigen relatiebureau runnen. Onze consulenten zijn dus bekend in de omgeving waarin je een vriend of vriendin zoekt.
Wil jegraag een keer afspreken met iemand uit Almere? Iemand waarvan je weet dat diegene ook graag een vaste partner wenst? Iemand waarmee je het leuk heeft en die bij je past?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in Almere en omgeving:

Vivienne van der Linden

Vivienne van der Linden
Regioconsulent Hilversum en omstreken
035 - 203 10 37 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Vivienne van der Linden

"Samenzijn is zo veel leuker dan alleen. Ik help u een fijne partner te vinden. "

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amsterdam, Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

relatiebemiddelingsbureau in Almere

Het hoofdkantoor van Mens & Relatie ondersteunt consulenten die een relatiebureau beheren in Almere. Er zijn vestigingen door het hele land heen. Deze vestigingen worden begeleid door het hoofdbureau. Ook is er onderling contact tussen de consulenten, wat kruisbestuivingen bij de relatiebemiddeling mogelijk maakt. Zodoende kunnen wij ook voor jou uitkijken in andere plaatsen, mocht je dit graag willen.
Sinds 1983 is Mens & Relatie al actief als relatiebemiddelingsbureau. Het aantal consulenten dat via ons werkzaam is heeft zich uitgebreid tot een netwerk dat heel Nederland omvat.

relatiebureau in de buurt

Persoonlijke relatiebemiddeling is ons credo; wij maken uitgebreid kennis om van jou te horen wie ]je bent, wat je leuk vindt, en wat je zoekt in een levensgezel. Dit is mogelijk bij jou in de buurt; de relatiebemiddeling kan plaatsvinden in Almere. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en wensen gaan wij op zoek naar iemand waarvan wij denken dat het goed gaat klikken. Het is mogelijk dat we niet ver hoeven te zoeken, en dat een potentiële partner zich al bij ons in het bestand bevindt. 75% van de mensen die zich bij ons inschrijft vindt binnen een jaar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

ongemakkelijke stilte

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de toekomst

Als relatiebemiddelingsbureau hebben wij door de jaren heen ruime ervaring en kennis opgedaan binnen de relatiebemiddeling, ook in Almere! Goed contact, onderling tussen consulenten en ook naar jouw en jouw nog te zoeken nieuwe relatie,is voor ons altijd een basis uitgangspunt geweest. Graag willen wij voor jou ook iets betekenen in de toekomst, en vinden wij het liefst morgen nog iemand waar jij erg gelukkig mee gaat worden.
Wil jeweten hoe wij dit concreet kunnen maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Vul onderstaand formulier in.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches