088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Almere

Zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Almere? Wanneer u op zoek bent naar een vaste partner om fijne dingen mee te doen, kan het handig zijn wanneer deze in dezelfde omgeving woont als waar u woonachtig bent. Mens en Relatie is een relatiebureau dat vestigingen heeft op vele locaties in Nederland. Relatiebemiddeling in Almere en omstreken wordt verzorgd door consulenten die hun eigen relatiebureau runnen. Onze consulenten zijn dus bekend in de omgeving waarin u een vriend of vriendin zoekt.
Wilt u graag een keer afspreken met iemand uit Almere? Iemand waarvan u weet dat diegene ook graag een vaste partner wenst? Iemand waarmee u het leuk heeft en die bij u past?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Hieronder vind u de consulenten die werkzaam zijn in Almere en omgeving:

Wies Schiphorst

Wies Schiphorst
Regioconsulent Bussum en omstreken
035 - 203 16 34 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Wies Schiphorst

"We willen een perfecte match voor u verzorgen en daarvoor gebruiken we onze intuïtie en ons gevoel. Deze werkwijze heeft voor gezorgd voor de slagingskans 75%. Vandaag kan de eerste dag zijn, van de rest van je leven!"

Annemiek Plomp

Annemiek Plomp
Regioconsulent Purmerend en omstreken
0299 - 700 204 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Annemiek Plomp

"Een fijne partner vinden: dat is toch de kers op de taart! Als je jong bent dan gaat het eigenlijk allemaal vanzelf maar als je wat ouder bent dan heb je een cirkel van mensen om je heen (collegae, vrienden, kennissen) en dan ontmoet je niet zo snel nieuwe mensen waar het mee kan klikken voor een relatie. "

relatiebemiddelingsbureau in Almere

Het hoofdkantoor van Mens & Relatie ondersteunt consulenten die een relatiebureau beheren in Almere. Er zijn vestigingen door het hele land heen. Deze vestigingen worden begeleid door het hoofdbureau. Ook is er onderling contact tussen de consulenten, wat kruisbestuivingen bij de relatiebemiddeling mogelijk maakt. Zodoende kunnen wij ook voor u uitkijken in andere plaatsen, mocht u dit graag willen.
Sinds 1983 is Mens & Relatie al actief als relatiebemiddelingsbureau. Het aantal consulenten dat via ons werkzaam is heeft zich uitgebreid tot een netwerk dat heel Nederland omvat.

relatiebureau in de buurt

Persoonlijke relatiebemiddeling is ons credo; wij maken uitgebreid kennis om van u te horen wie u bent, wat u leuk vindt, en wat u zoekt in een levensgezel. Dit is mogelijk bij u in de buurt; de relatiebemiddeling kan plaatsvinden in Almere. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en wensen gaan wij op zoek naar iemand waarvan wij denken dat het goed gaat klikken. Het is mogelijk dat we niet ver hoeven te zoeken, en dat een potentiële partner zich al bij ons in het bestand bevindt. 75% van de mensen die zich bij ons inschrijft vindt binnen een jaar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

ongemakkelijke stilte

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de toekomst

Als relatiebemiddelingsbureau hebben wij door de jaren heen ruime ervaring en kennis opgedaan binnen de relatiebemiddeling, ook in Almere! Goed contact, onderling tussen consulenten en ook naar u en uw nog te zoeken nieuwe relatie,is voor ons altijd een basis uitgangspunt geweest. Graag willen wij voor u ook iets betekenen in de toekomst, en vinden wij het liefst morgen nog iemand waar u erg gelukkig mee gaat worden.
Wilt u weten hoe wij dit concreet kunnen maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Vul onderstaand formulier in.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches