informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Utrecht

Relatiebemiddeling in Utrecht gebeurt met behulp van consulenten die werkzaam zijn in de regio.
Mens en Relatie verzorgt op deze manier partnervoorstellen in de omgeving van uw voorkeur.
Zoekt u een relatie in Utrecht? Dan zorgen onze regioconsulenten dat u wordt voorgesteld aan mensen die ook daadwerkelijk in de stad Utrecht wonen. Ook kunnen wij natuurlijk kijken of er misschien geschikte partners wonen in de provincie of daarbuiten.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio Utrecht

Hieronder vindt u de consulenten die werkzaam zijn in de omgeving. Zij helpen u persoonlijk bij het vinden van een relatie in Utrecht.

Elma Colenbrander

Elma Colenbrander
Regioconsulent Utrecht en omstreken
030 - 227 01 25 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Elma Colenbrander

"Als je een partner vindt, heb je weer een stuk geluk gevonden"

Wies Schiphorst

Wies Schiphorst
Regioconsulent Bussum en omstreken
035 - 203 16 34 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Wies Schiphorst

"We willen een perfecte match voor u verzorgen en daarvoor gebruiken we onze intuïtie en ons gevoel. Deze werkwijze heeft voor gezorgd voor de slagingskans 75%. Vandaag kan de eerste dag zijn, van de rest van je leven!"

unieke relatiebemiddeling

Mens en Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat bestaat sinds 1983, en heeft consulenten die wonen en werken in heel Nederland. Het relatiebemiddelingsbureau in Utrecht bestaat uit de consulenten die in de regio werkzaam zijn. Wij hebben een hoog slagingspercentage: ruim 75% van degenen die een partner zoeken heeft binnen 12 maanden de ware Jacob(a) gevonden. We gaan zorgvuldig te werk en proberen ons optimaal voor onze clienten in te zetten. Iedereen die bij ons werkt is heeft een gedegen door ons verzorgde opleiding gekregen en heeft een geheimhoudingsplicht.

zoekt u een relatie in Utrecht?

Mens en Relatie hanteert de methode van persoonlijke relatiebemiddeling. Door de manier waarop wij werken ontmoet u alleen diegene die voor u de moeite waard is om te leren kennen. Geselecteerd op grond van het uitgebreide persoonlijke gesprek.
Iedereen die bij ons staat ingeschreven is serieus op zoek naar een vaste relatie. Zij hebben allemaal een persoonlijk gesprek met een consulent gehad. Consulenten en cliënten kennen elkaar dus persoonlijk. In elke regio van Nederland zijn een of meerdere consulenten werkzaam, dus ook in Utrecht. Bent u op zoek naar een partner die niet te ver weg woont? Nodig dan de consulent uit de regio eens uit voor een persoonlijk gesprek.

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"de leegte is nu opgevuld door mijn lieve partner"

Gerrie (55)
"Ik was best tevreden hoor, maar merkte iedere dag dat ik een hiaat in mijn leven had. Een leegte die nu volledig is opgevuld door mijn lieve partner Wiel."

Gerrie & Wiel

consulent Veroniek
"Tijdens het matchen met consulent Bea in ons regioteam kwamen we al snel bij Wiel uit. Ze hadden veel overeenkomsten..."

de volgende stap

Het vertrouwen in onze kennis en onze consulenten vinden wij erg belangrijk. Ook het onderhouden van een goed contact met u achten wij van belang. Iedereen die staat ingeschreven is serieus op zoek naar een relatie en alle ingeschrevenen hebben een persoonlijk gesprek met een consulent gehad. Consulent en cliënt kennen elkaar dus persoonlijk.
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig welke vrijgezel in Utrecht bij uw persoonlijkheid past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen.
Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.