088 - 02 21 900
 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

beoordelingen van Mens en Relatie op klantenvertellen.nl


 • Hans uit Almere    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Je onthoudt altijd alleen de leuke dingen, want positief denken helpt. Maar als ik nog eens terugdenk aan de eerste vier dames die aan me werden voorgesteld, dan kan ik nog steeds niet begrijpen, dat iemand heeft kunnen denken, dat die dames bij mij zouden kunnen passen en dat ik bij die dames zou kunnen passen. Ook kan ik niet begrijpen, dat de vijfde mevrouw niet als eerste aan mij is voorgesteld en ook die vijfde mevrouw vraagt zich af waarom ik niet eerder aan haar ben voorgesteld. Maar nogmaals: het is uiteindelijk goedgekomen, we hebben elkaar vandaag precies twee maanden geleden ontmoet en zijn heel blij met elkaar.


 • Sija uit Amstelveen    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Prettige ervaring met consulente Judy G. ( Amstelveen) Zij onderhoudt met mij prettig contact en sinds mijn intake gesprek hebben wij beiden positief contact. Mijn tweede ontmoeting werd met Dhr. F. ( Ook in Noord Holland) en dit contact klikte vanaf de eerste kennismaking. Hoewel we verschillen in karakter en interesses, zijn we verliefd geworden op elkaar en sinds drie maanden bouwen we nu een langdurige relatie samen op, waarin we elkaar respecteren en waarderen. Zodra er misverstanden ontstaan, praten we er over en hierdoor groeit de relatie en onze wederzijdse hechting. Ook ervaren we overeenkomsten, zoals eerder verlies van partners door de dood. Hierin vinden we herkenning bij elkaar, en dat voelt goed. Wij richten ons op een toekomst samen in liefde, respect, gezelligheid delen samen. Wij zijn blij met "mens en relatie" !


 • Tjitske Boterhoek uit Hallum    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: De intake met mijn consulente Gerrytsje Annema was persoonlijk, betrokken en heel ontspannen en ik had er vanaf het begin alle vertrouwen in. Het heeft wel even geduurd voor ik de goede match had, maar bij het 6e partnervoorstel was het meteen raak en dat is het wachten echt wel waard geweest. Ook fijn dat Gerrytsje zo enthousiast was! Frans en ik gaan nu een paar weken met elkaar om en het voelt alsof ik hem al veel langer ken... zo vertrouwd! Weer samen leuke dingen doen en genieten van de jaren die nog komen. Zonder bemiddeling van M en R waren we elkaar nooit tegen gekomen en ik kan het soms nog niet bevatten. Hoop nog op een fijne toekomst samen... Bedankt!!


 • Frans uit Leeuwarden    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: Mijn eerste contact met Tjitske was met de telefoon en mijn eerste indruk was, dat ik een of andere boeretrien aan de lijn had. Ik dacht: wat heb ik nu weer gedaan, waar ben ik aan begonnen. Toch was ik nieuwsgierig, want in de profielschets stond een vrouw van 1.68m en normaal postuur. En een telefoon gesprek kan overweldigend zijn met een vreemde kerel. Er waren genoeg feestdagen en lockdown, dus ik had tijd en wilde deze dame wel eens ontmoeten. Ik heb haar uitgenodigd om haar op te halen en de weekmarkt te bezoeken. Je kunt koffie kopen, buiten opdrinken, en een visje kopen bij de viskraam. Zo gezegd zo gedaan. Nu was het contact heel anders: wat een leuke vrouw en charmant, wauw. We raakten in gesprek en we waren de markt al lang over maar nog steeds in gesprek. Ik bracht haar weer thuis en heb haar gevraagd om de volgende week nog eens de weekmarkt te bezoeken en daar stemde ze mee in. Nu enkele weken verder: Tjikske is een probleemloze vrouw, lust wat ik kook, is in voor alle samen bedachte activiteiten, kortom een klasse vrouw! In ben diep onder de indruk! Is dit echt door M&R geregeld of is dit toeval? Twee jonge senioren verliefd? Dat geloof je toch niet!...of..


 • Gerard uit Nijmegen    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik heb met Niki de Man een zeer prettig intakegesprek gevoerd waarin ik mijn wensen en bijzonderheden heb kunnen toelichten. Zij heeft ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.


 • Harrie uit Gendt    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Het was prettig gesprek en had er een goed gevoel bij . Ik ben goed ingelicht over de weg die bewandeld moet worden ,om een duurzamen relatie te krijgen. En hoop dat leuk met de steun Niki Mvg Harrie


 • Piet uit Velp    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik had alles goed voorbereid. En Niki heeft goed geholpen Ik vond het een fijn gesprek.


 • Maureen uit Arnhem    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Het is toch spannend zo'n gesprek omdat het heel persoonlijk is. Maar door de manier en aanpak van Niki heb ik me heel prettig in het gesprek gevoeld. Ze is iemand die oprecht geïnteresseerd is in andere mensen en je een goed en veilig gevoel geeft. Daarnaast weet ze goed de vinger op de zere plek te leggen. En ze legt op prettige manier uit hoe het hele traject verloopt.


 • S uit Leiden    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Mens en Relatie en mijn consulent Natascha Schuring. Het contact ging makkelijk, was persoonlijk, vriendelijk, betrokken en kundig. Bij het 4e partnervoorstel was het raak voor mij. Leuk om te merken dat de consulent dan bijna net zo blij is als ik...


 • A uit Sassenheim    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Als je , zoals ik, alleen komt te staan en je wilt je voorzichtig weer oriënteren op het leven met een eventuele partner dan kun je natuurlijk allerlei datingsites bezoeken. Ik zag dat eigenlijk niet zo zitten. Ik heb me dus eerst georiënteerd en daarbij kwam ik via, via terecht bij Mens en Relatie. Natascha Schuring is mijn contactpersoon en zij legde op haar vriendelijke, rustige manier mij uit wat Mens en Relatie voor mij kon betekenen waarna ik besloot om mij aan te melden. Na het "diepte" interview maakte ze een profielschets waar ik mij goed in herkende. Inmiddels heb ik al de nodige coaching ontvangen en ben ik zover dat ik met mijn eerste date ga afspreken. Natascha informeert regelmatig hoe het met je gaat en staat direct klaar indien je haar nodig hebt. Ik voel me door haar gesteund en goed begrepen. Met haar als coach gaat het vast lukken een fijne partner te vinden.


Ook op zoek?

Het vinden van een partner begint bij u. En bij uw consulent. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden partnerzoekenden bij elkaar.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches