088 - 02 21 900
 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

beoordelingen van Mens en Relatie op klantenvertellen.nl


 • Jacqueline uit Geldermalsen    7
aanbeveling: Ja

Ervaring: Sinds oktober 2020 zijn er enkele ontmoetingen geweest. Het heeft nog niet geleid tot de juiste partner. Vanuit het profiel zijn bepaalde overeenkomsten te lezen, maar bij de ontmoeting ontbreekt een juist gevoel. Ik vertrouw erop, dat in het traject de échte match met het juiste gevoel gaat komen!


 • Hanneke uit Apeldoorn    7
aanbeveling: Ja

Ervaring: En dan komt het moment dat je klaar bent voor een nieuwe liefde maar hoe vind je die? Via via hoorde ik van Mens en Relatie en ik was benieuwd naar wat ze voor mij konden betekenen. Tijdens de kennismaking met Titia was er gelijk een klik en na een korte bedenktijd heb ik besloten om dit avontuur met M&R én dus met Titia aan te gaan. Waarom? Het is fijn dat iemand het 'voorwerk' (schrijven van je profiel etc.) voor je doet en ik had het volste vertrouwen dat Titia begreep waar ik naar op zoek was. Toch was er een flinke drempel. Naast de kosten (je betaald veel geld voor een avontuur waar je de afloop niet van kent) is het maar afwachten welke mannen er ingeschreven staan. Zit die leuke, knappe, lieve, krachtige geestige man in de kaartenbak van M&R? Ja, hij zat er bij en inmiddels zijn we al een jaar erg gelukkig met elkaar. Matchmaker Titia van Ruiten, dank je wel voor je inzicht en inzet!!!!!


 • Henriet uit Tegelen    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: M en R geeft praktische tips voor relaties die je ook in het leven daarbuiten kunt gebruiken. Ze zijn integer en in deze tijd fijn als je weet dat iemand serieus op zoek is.


 • T uit G    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Met consulente Geppy had ik een erg leuk eerste gesprek. Ik vond het erg prettig dat hier ruim de tijd voor wordt genomen. Inmiddels ben ik een half jaar ingeschreven en heb ik al een aantal matches gehad. De ware zat daar echter nog niet bij, maar qua levensinstelling en andere zaken zat Mens & Relatie elke keer wel goed! Binnenkort ontmoet ik de vijfde; hopelijk is dat hem. Wie weet!


 • Wim Markwat uit Maarssen    7
aanbeveling: Ja

Ervaring: Alle begin is moeilijk, en nog meer gezegdes bevatten waarheden. De eerste "match" bleek geen match, de tweede leek er meer op, en zo vorderde per voorstel de kans dat... Bijna was het raak, toch een deceptie. Het is nu een lastige tijd, dus oordeel niet te snel, met een beetje geluk, lukt het uiteindelijk wel. Het hele leven gaat om hoop op geluk, Wanhoop niet, want dan maak je kansen stuk!


 • Wim Roodenburg uit Weteringbrug    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Er was direct een klik met Natascha , open eerlijk en professioneel. In haar benadering was ze lekker zichzelf, en dat schept een goede sfeer.


 • Hans uit Meppel    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: Na een aantal niet zulke positieve ervaringen op diverse datingsites op advies van mijn schoonzus, contact gezocht met Mens en Relatie. Het is niet goedkoop, maar kwaliteit kost geld. Het intakegesprek kwam op mij als heel positief over. Hele serieuze benadering en goede ondersteuning! En de tweede date was een voltreffer! Vanaf het allereerste contact was er die klik! En inmiddels wonen we samen en het gaat onwaarschijnlijk goed! Het kan dus echt! Heel gelukkig met Yvonne! En hopelijk krijgen we nog veel mooie jaren samen. Hans Huizing


 • Wietske uit Drost    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Het is hartstikke leuk en leerzaam om de webinars te volgen. Vooral het laatste webinar met Imke vond ik erg leuk. Ze vroeg o.a . hoe onze relax dag(vaak de zondag ja dat is bij mij ook zo) eruit ziet met partner. Beginnen met ontbijt en de dag doornemen. Ja heerlijk lijkt mij dat ook. Ook heb ik meegedaan aan de relatietest. Deze test onderstreepte wat intuïtief al had gedaan bij de eerste date. waarom ik me niet fijn en veilig voelde. Ik zal met plezier het volgende webinar volgen.


 • Guus uit Utrecht    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Het startpunt met het intake gesprek is echt belangrijk en geeft juist ook door de kwaliteiten van de consulente een pima gevoel. Maar ook belangrijk dat de ervaringen die je opdoet door de dates die je meemaakt, leidt tot meedenken van je consulente en waar nodig tot het aanpassen van profielen. En soms even het weer stimulerende zetje waar nodig!


 • Joost uit Haarlem    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Prima intake gesprek met Heidi Sutorius, waarna een aantal partner voorstellen. We bleven in gesprek en langzamerhand kwamen we steeds dichterbij en toen was het raak. Wat leuk!


Ook op zoek?

Het vinden van een partner begint bij u. En bij uw consulent. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden partnerzoekenden bij elkaar.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches