088 - 02 21 900
 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

beoordelingen van Mens en Relatie op klantenvertellen.nl


 • Jos uit Reuver    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: Nancy heeft tijdens ons gesprek een zeer professionele indruk op mij gemaakt; zij geeft de juiste antwoorden op mijn vragen, is goed bereikbaar als je haar iets wilt vragen. Complimenten voor haar inzet om voor mij de juiste partner te willen vinden.


 • Theo uit Melderslo    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Het persoonlijke gesprek vind ik heel belangrijk. Ik kon open en eerlijk mijn ervaringen en wensen vertellen.


 • Kirsten uit Oegstgeest    10
aanbeveling: Ja

Ervaring: Mens en Relatie vindt passende matches voor je naar aanleiding van een zeer persoonlijke gesprek bij jou thuis. Dit geeft de consulent de kans jou echt te leren kennen en te zien hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Dit zorgt ervoor dat de matches die voor jou gevonden worden écht in jouw leven passen. De e-learning sluit aan de hand van testen perfect aan op jouw persoonlijkheid en bied jou de kans om de beste versie van jezelf te laten zien aan jouw volgende partnervoorstel.


 • S uit Amstelveen    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Sinds augustus 2021 sta ik ingeschreven bij M&R, waarop ik in september al aan een eerste kandidaat werd gekoppeld. Deze ontmoeting verliep niet bepaald prettig, en eindigde voor mij heel teleurstellend, waarop mijn consulente ( Judy / Amstelveen) mij heel erg empathisch begeleidde en telefonisch een vinger aan de pols hield bij mij, echt zo super lief en betrokken! Nu, korte tijd terug, een tweede kandidaat ontmoet. Het klikte vrijwel meteen tussen hem en mij. Inmiddels hebben we elkaar nu een paar keer ontmoet en zijn serieus voornemens samen verder te gaan! Consulente Judy is blij voor mij en leeft echt mee. Haar empathische houding voelt heel warm en betrokken, mijn complimenten en dank aan deze vakvrouw!


 • Gerrit de Vries uit Stiens    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik heb er (te) lang tegen aangehikt. Me aanmelden bij een relatiebureau vond ik een hele stap. Maar die koudwatervrees was achteraf ongegrond. Na een helder intakegesprek is consulente Gerrytsje voor mij aan de slag gegaan en is mijn wens uiteindelijk gerealiseerd. Een fijne relatie met een hele lieve partner. The future looks bright. Gerrit


 • Anja uit Leeuwarden    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik heb een fijne intake met Gerrytsje Annema gehad. Haar ervaring en kundigheid zorgde ervoor dat ik het aandurfde om met Mens en Relatie in zee te gaan. Na online datingsites waarin ik maar niet slaagde om een fijne relatie te vinden. Ook de webinar van deze organisatie is nog eens leerzaam.


 • Ton uit Koudekerk aan den Rijn    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Natascha maakt ruimte en tijd om mij goed te leren kennen, mijn aard, mijn leefstijl en wensen. Hiervoor is illustratief de tijdsduur van ons gesprek: 3 uur. Niettemin weet zij ook irrelevante uitweidingen elegant kort te sluiten. En zij stelt geen vragen als het niet nodig is, maar helpt wel bij aarzelingen. Ik had na afloop het voldane gevoel dat ik op een reële manier uit de verf was gekomen .


 • Anne-Marie uit Amersfoort    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Na de informatieaanvraag was er snel contact en een geplande afspraak met mijn consulente. De intake was prettig, open en in een fijne sfeer. Dat gaf voor mij de doorslag om met M&R verder te gaan, De totstandkoming van mijn profiel, na een gedegen interview, verliep plezierig en leverde een duidelijk beeld van mij op. Er was een fijne en goede klik met mijn consulente. De presentatie van mijn eerste partnervoorstel verliep zeer plezierig en betrokken. Er was voldoende ruimte om mijn vragen te stellen, Na de eerste contacten met de voorgestelde partners, bleef mijn consulente betrokken. Ik wil nog wat evaluatieve opmerkingen meegeven, die echter geen afbreuk doen aan mijn positieve ervaringen met M&R. * Het boek, “Ja ik wil” had ik graag eerder ontvangen. * De informatieve filmpje waren in volgorde niet altijd logisch en klopte ook niet met mijn proces. * De thema’s van de filmpjes zijn prima, echter de stem van Liselotte Visser leidt erg af. Misschien de filmpjes in laten spreken door een professional. Ik heb M&R van harte aanbevolen aan mijn vriendin! Inmiddels is daar ook al een partner voorstel gedaan.


 • Hans uit -    9
aanbeveling: Ja

Ervaring: Ik had een leuk intake gesprek met de consulente. Het eerste partnervoorstel was een erg leuk profiel dat goed bij mij past. Bij de eerste date klikte het leuk en we zijn nu toch al een paar afspraakjes verder.


 • M uit L    8
aanbeveling: Ja

Ervaring: Bij het intakegesprek heb ik een goed beeld gekregen van de werkwijze van Mens en Relatie. Een vriendelijke benadering en een doelgericht interview heeft er toe geleid dat de consultant een goed beeld heeft van wie ik ben en wat ik graag zou willen. Dit als basis voor het zoeken naar mogelijk toekomstige matches.


Ook op zoek?

Het vinden van een partner begint bij u. En bij uw consulent. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden partnerzoekenden bij elkaar.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches