088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

bijzondere kandidaten

Op deze pagina treft u recent geplaatste beschrijvingen van onze cliënten in onder andere NRC, de Volkskrant en regionale dagbladen. U kunt hier kosteloos op reageren. Wij ontvangen dan graag meer informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij wel expliciete toestemming om uw gegevens zo nodig aan onze cliënt te verstrekken. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijke manier van relatiebemiddeling. Een manier die werkt. We kunnen ook voor u persoonlijk aan de slag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 


José, 57 jaar
Regio west Nederland


José, 57jr knappe, slanke vrouw met lang bruin haar, blauwe ogen, stralende lach, lief, weet wie ze is en wat ze wil, spontaan, verbindend, communicatief, kan relativeren, snel schakelen & is een doorzetter. Ze houdt van uitdaging maar kan ook genieten van samen zijn en verder niets. Zoekt dito man.


Karin, 57 jaar
Regio west Nederland
Enthousiast, creatief, serieus, vrouwelijk en een harde werker. Ze is 1.72m lang, slank, middelblond kort haar, blauwe ogen, rookt niet, universitair opgeleid, gescheiden, fijne band met haar drie volwassen zoons, staat positief in het leven, houdt van haar werk, maar is ook graag actief in haar vrije tijd met bijvoorbeeld wandelen, piano spelen, tuinieren, skiën, of lekker koken.


Kristel, 59 jaar
Regio midden Nederland


Charmant, actief, sportief, representatief. Energiek, vrolijk, goed georganiseerd, aanpakker. Beleidsadviseur (Ac.). Houdt van sporten (hardlopen), wandelen, tuinieren. Wil graag de toekomst samen bewandelen met een fijne man.


Petra, 75 jaar
Regio noord Nederland

Charmante/aantrekkelijke vrouw, positief, nuchter, prettige uitstraling, open, niet zeuren, maar doen! Agrarische achtergrond, 1,69 m, normaal postuur. Zoekt lieve man om te genieten van het leven, samen dingen delen, elkaar nemen zoals je bent.


Sylvia, 62 jaar
Regio noord Nederland


Knappe vrouw met pittig kapsel, blond haar, blauwe ogen, slank en vrouwelijk, zowel in uiterlijk als optreden, open en spontaan, houdt van haar werk bij de politie, is sportief en actief. Zoekt man: gezelligheid, intimiteit en samen genieten.


Christel , 59 jaar
Regio zuid Nederland
Bescheiden vrouw met karakter. Managementfunctie in de zorg, jeugdig, verzorgd en slank (1.85m), gastvrij, geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, zorgzaam en kordaat. Nuchter, maar ook 'een romantische ziel'. Zou graag ondernemende man ontmoeten die houdt van een goed gesprek.


Annette, 71 jaar
Regio noord Nederland

Verbindende lach, warm, hartelijk en spontaan. Jeugdig met mooie, pure, lieve uitstraling en vrouwelijke vormen. Ze was secretaresse en is nu met pensioen. Blond, blauwe ogen, 1.67m. Zoekt vitale, jeugdige man om samen van het leven te genieten. Zou graag leven willen delen met een fijne man.


Edith, 57 jaar
Regio west Nederland
Knappe vrouw, elegant en beschaafd met blond halflang haar en blauwgroene ogen, lang en slank, optimistisch en prettig in de omgang, vrolijk en gastvrij: een krachtige en warme persoonlijkheid. Zou graag weer een man in haar leven willen, iemand waar ze voor kan leven en samen genieten van de kleine en grote dingen.


Sophie, 62 jaar
Regio west Nederland

Elegant, ontwapenend, charmant en aantrekkelijk. D.blond kort haar, blauwe ogen, 1.74m, slank, rookt niet. Levensgenieter, spontaan en positief. Heeft een groot sociaal netwerk, mooie carrière gemaakt en werkt nu nog parttime. Zoekt man met humor en een brede interesse.


Joke, 63 jaar
Regio west Nederland

Hartelijke vrouw, geïnteresseerd, positief en een boeiende persoonlijkheid, 1.76m, slank, grote bos zwart krullend haar en bruine ogen. Verpleegkundige. Houdt van koken, sauna, wandelen en filosoferen. Zoekt man.


Kitty, 61 jaar
Regio west Nederland

Ontwapenend charmant met kleur, fleur, humor en inzet. Lief en sportief (hardlopen/bootcamp etc.), secretaresse. Is dienstbaar, maar blijft totaal zichzelf. Slank, bruine ogen, d.blond haar, 1.72m. Zoekt man. Mist de fysieke en geestelijke intimiteit, er exclusief voor de ander zijn, samen door het leven gaan. Belangrijke waarden: afspraken nakomen, respectvol omgaan met iedereen.


Tanja, 58 jaar
Regio midden Nederland

Mooie slanke vrouw met positieve uitstraling, charmant, opgewekt en energiek. Heeft aandacht voor haar volw. kinderen, fam. en vrienden. Is ontvankelijk, oprecht en breed geïnteresseerd. Ze is naast haar werkzame leven graag buiten. Mist een man om samen te beleven, spontaan op pad gaan en genieten van de liefde en de energie die stroomt.


Jenn, 64 jaar
Regio west Nederland

Charmante sprankelende blondine met humor en diepgang, mooie lach en lieve uitstraling, 1.65m, slank, rookt niet. Trefwoorden: sociaal, gevoelsmens, doortastend, kunstzinnig en nieuwsgierig, veelzijdige interesses. Is internationaal georiënteerd, houdt van reizen, Zuid-Frankrijk en het goede leven. Zij zoekt een leuke man.


Eliza, 67 jaar
Regio west Nederland
Op en top vrouw. Bruisend van energie, mooi, ondernemend, stoer, jeugdig en aantrekkelijk. Ondernemer met brede interesse, creatief en reislustig, open en makkelijk in de omgang. Veerkrachtig en no-nonsense. Houdt o.a. van kunst, natuur, zeilen, zwemmen, koken en van muziek luisteren. Zoekt man om samen te genieten en van het leven een feest te maken.


Nicole, 51 jaar
Regio midden Nederland


Mooie krachtige vrouw met donkerblonde krullen en blauwe ogen, 1.76m lang, slank/normaal postuur, rookt niet, gescheiden, 2 kinderen. Manager. Houdt van klussen, reizen, terrasje. Is betrouwbaar, georganiseerd, zorgzaam en vrolijk. Zoekt man voor fijne relatie.


Patricia, 56 jaar
Regio noord Nederland

Knappe, intelligente vrouw met halflang krullend haar, bruine ogen, lang en slank, rustige uitstraling. Doet alles met liefde: werk, vrienden, familie. Ze houdt van golf, salsa-dansen, lezen en zingen Is niet woonplaatsgebonden. Zoekt een fijne man om het leven mee te delen.


op zoek naar iemand die echt bij u past? vraag informatie aan

Vind u in bovenstaande omschrijvingen nog niet het profiel van de man of vrouw die u zoekt? Neem contact op, zodat wij u verder kunnen helpen.

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches