informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Serieuze relatie

Wilt u graag een serieuze relatie? Dan kan Mens & Relatie u hierbij helpen! Wij zijn het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Door onze zorgvuldige bemiddeling krijgt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een serieuze relatie. Wij hebben een zeer divers bestand van cliënten. Vanwege ons diverse bestand kunnen wij u altijd een geschikte match voor u vinden. Alle onze ingeschreven zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Binnen een jaar een serieuze relatie

Wanneer u graag een serieuze relatie wilt en u zichzelf bij ons inschrijft, dan gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Zo zetten we ons optimaal voor u in. Na uw inschrijving, krijgt u een persoonlijke consulent toegewezen die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte match. Dit is een kandidaat die ook een serieuze relatie wil. U bent er bij ons dus altijd zeker van dat degene die u ontmoet, net als u, een serieuze relatie wilt. Als na een aantal dates blijkt dat het niet werkt tussen u en uw match, dan gaan wij weer opnieuw voor u op zoek. Onze consulenten doen dit echt met heel veel enthousiasme. Dankzij onze werkwijze heeft drie van de vier relatiezoekenden heeft via onze bemiddeling binnen een jaar een vaste partner.

Contact

Bent u alleen en wilt u graag een serieuze relatie? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte partner voor een serieuze relatie. Wanneer u zich wilt inschrijven bij ons of informatie wilt aanvragen, dan kunt u dat eenvoudig via onze website doen. Ook kunt u ons altijd even bellen of mailen via 088 - 022 19 00 en vragen@mensrel.nl.ook op zoek naar een partner?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.


 
 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900