088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Ik zoek een Serieuze relatie

Wilt u graag een serieuze relatie? Dan kan Mens & Relatie u hierbij helpen! Wij zijn het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Door onze zorgvuldige bemiddeling krijgt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een serieuze relatie. Wij hebben een zeer divers bestand van cliënten. Vanwege ons diverse bestand kunnen wij u altijd een geschikte match voor u vinden. Alle onze ingeschreven cliënten zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Binnen een jaar een serieuze relatie

Een serieuze, goede relatie vinden kan moeilijk zijn. Wie weet heeft u al eens dating apps geprobeerd en "serieuze relatie gezocht" aangeduid. Mens & Relatie werkt helemaal niet zoals deze apps. Wij matchen u aan de hand van uw wensen en persoonlijkheid en gaan voor niet minder dan ware liefde! Zo kunt u een serieuze relatie zoeken met hulp van onze professionele relatiecoaches.

Wanneer u een serieuze relatie vinden prioriteert en u zichzelf bij ons inschrijft, dan gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Zo zetten we ons optimaal voor u in. Na uw inschrijving, krijgt u een persoonlijke consulent toegewezen die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte match. Dit is een kandidaat die ook een serieuze relatie wil. U bent er bij ons dus altijd zeker van dat degene die u ontmoet, net als u, een serieuze relatie wilt. Als na een aantal dates blijkt dat het niet werkt tussen u en uw match, dan gaan wij weer opnieuw voor u op zoek. Onze consulenten doen dit echt met heel veel enthousiasme. Dankzij onze werkwijze heeft drie van de vier relatiezoekenden heeft via onze bemiddeling binnen een jaar een vaste partner.

Lees hieronder enkele persoonlijke ervaringen van mensen die een serieuze relatie gevonden hebben met Mens & Relatie! Bent u ook op zoek naar een serieuze relatie? Dan helpen wij u graag.

Vertrouw op Mens & Relatie voor écht een serieuze relatie voor een lange termijn

Iedereen droomt van een goede relatie en een echt gelukkige relatie.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

snel de ware gevonden

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini & Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

contact

Bent u alleen en wilt u graag een serieuze relatie? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte partner voor een serieuze relatie. Wanneer u zich wilt inschrijven bij ons of informatie wilt aanvragen, kunt u dat eenvoudig via onze website doen. Ook kunt u ons altijd even bellen of mailen via 088 - 022 19 00 en vragen@mensrel.nl

Mens & Relatie helpt iedereen graag aan een serieuze relatie. Zo is er ‘vrouw zoekt man' dating, ‘vrouw zoekt vrouw' dating, 'man zoekt vrouw' dating en ‘man zoekt man’ dating. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor senioren dating zoals 50 plus dating en 60 plus dating. Een partner zoeken voor een serieuze relatie doet u bij Mens & Relatie!

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches