informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
 
 

kijk ook op
vrouw zoekt vrouw vrouw zoekt man man zoekt vrouw

Mens en Relatie voor de man die op zoek is naar een man

Man zoekt man. Bent u een man en zoekt u een leuke man om een vaste relatie mee aan te gaan? Dan bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Mens & Relatie bemiddelt al meer dan 30 jaar bij het vinden van een relatie. Zowel in hetero relaties als in homo relaties.

Met behulp van datingsites en dating-apps is het lastig een leuke man tegen te komen die op zoek is naar een serieuze relatie. Dating voor mannen kan soms een echt doolhof zijn. En dan is het altijd maar afwachten of het achteraf de moeite waard was om een afspraak met elkaar te maken.
Hier helpt Mens & Relatie mee. Omdat wij ons inzetten voor mensen die een duurzame relatie zoeken, gaan wij anders te werk dan een reguliere datingsite of datingbureau. Wij zijn meer dan een gay datingsite, wij gaan voor u op zoek naar een partner voor de lange termijn.

persoonlijke benadering 'man zoekt man'

We zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Om dit doel te bereiken maken wij uitgebreid persoonlijk kennis met alle mannen die zich bij ons inschrijven. U heeft voorafgaand aan onze zoektocht een persoonijk gesprek met één van onze consulenten; de consulent die bij u in de regio woont. In dit gesprek praten we over uw voorkeuren, wat uw dating geschiedenis is, en wat u zoekt in een man. Op basis hiervan maakt de consulent een profielschets en gaat op zoek naar een leuke date die net als u op zoek is naar een vaste relatie. Een man waarvan wij denken dat hij bij u past!

Mens & Relatie werkt met consulenten die ruime ervaring hebben met relatiebemiddeling. Uw pesrsooniijke consulent werkt samen met zijn/haar collega's uit de omliggende regio's, met onze relatiepsycholoog en met een enthousiast kantoorteam. Hierdoor heeft u zowel de voordelen van een groot landelijk bureau als de voordelen van het persoonlijke contact met uw eigen consulent. De profielen van de mannen die bij ons ingeschreven staan worden handmatig samengesteld, wij maken met al onze klanten persoonlijk kennis.


testimonials

Tino (48)
"Met de consulent die bij mij aan huis kwam, had ik meteen een goed gesprek. Ze luisterde aandachtig en stelde goede vragen over wat voor een partner ik zou wensen."

Marcel (43)
"Toen ik me inschreef twijfelde ik nog steeds over het nut van een relatiebureau. Maar nu ik Ronald heb gevonden denk ik hier heel anders over."


werkwijze 'man zoekt man'

Onze consulenten zoeken in eerste instantie binnen de regio waar u woont. Zodra wij een leuke gay single man voor u hebben gevonden, zorgen wij ervoor dat u in contact komt met deze man. Samen maakt u een afspraak, om te kijken of het klikt.
Mocht uw persoonlijke relatieconsulent niet de perfecte man voor u kunnen vinden in de omgeving van uw voorkeur, dan gaan wij met uw toestemming, kijken in aangrenzende regio's.

Met een nationaal netwerk aan vrijgezelle mannen weten we zeker dat we ook voor u een hele leuke partner kunnen vinden. Wij willen dus graag voor u aan de slag. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze cliënten een serieuze partner gevonden!vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Certified Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches