088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Heerenveen

Persoonlijke relatiebemiddeling is waardoor Mens en Relatie het grootste relatiebureau van Nederland is geworden. Wij zijn ook actief met relatiebemiddeling in Heerenveen en omstreken. Relatiebemiddeling is het proces van het opstellen van een persoonsprofiel en partnerprofiel. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij keer op keer mensen kunnen voorstellen aan hun perfecte partner. Net uit een vaste relatie, gescheiden, weduwe/weduwnaar of nog nooit een vaste relatie gehad? Bij Mens en Relatie kunnen we je altijd helpen als relatiebureau in Heerenveen en omgeving. Onze succesformule draait om de combinatie van lokale relatieconsulenten, persoonlijke begeleiding en het overzicht van het hoofdkantoor. Het liefste vinden we een vrijgezel bij jou in Heerenveen in de buurt. Soms kan het zo zijn dat we daar niemand kunnen vinden waarvan we denken dat het een geschikte keuze is. Dan gaan we voor je verder kijken in naastgelegen gemeentes. Natuurlijk vragen we je altijd of je hiermee akkoord gaat en tot welke reikwijdte wij voor jou mogen zoeken. Het hoofdkantoor van Mens en Relatie gaat dan voor jou aan de slag om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Mens en Relatie werkt in de omgeving van Heerenveen met lokale relatieconsulenten. Wil je graag dat Mens en Relatie je helpt bij het zoeken van een partner dan krijg je persoonlijke begeleiding van een van onderstaande consulenten.

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Het proces van relatiebemiddeling in Heerenveen en omstreken zal niet voor iedereen hetzelfde verlopen. Voor sommige vrijgezellen kunnen we gelijk een perfecte match vinden in dezelfde stad, voor de ander moeten we even doorzoeken. Daarnaast hebben sommige mensen een paar leuke relaties achter de rug terwijl de ander alleen maar nare relaties achter de rug heeft. Dit maakt ook een verschil in hoe de relatiebemiddeling van Mens en Relatie verloopt. Je kunt van ons altijd maatwerk verwachten op basis van jouw verhaal, voorkeuren en wensen.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Heerenveen?

Mens en Relatie is het relatiebemiddelingsbureau in Heerenveen voor jou! Dankzij onze ervaring op het gebied van relatiebemiddeling zijn wij beter dan wie dan ook in staat om je voor te stellen aan de man of vrouw van jouw dromen. De partnervoorstellen die wij je sturen bestaan alleen uit mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze klanten een serieuze partner.

persoonlijke ervaringen

"Goeie dinge is op ons almal se pad… Moenie ophou om te stap nie"

Simon (69)
"Toen zag ik een 'pakkend' interview in de media met Geppy Visser, consulente bij Mens en Relatie. Samen met dappere aanmoedigingen van een lieve vriendin, ben ik overstag gegaan en heb me aangemeld. Dat duwtje in de rug had ik net nodig..."

consulent Geppy
"Tijdens onze zoektocht hebben Simon en ik altijd heel open en plezierig contact met elkaar gehouden. Simon heeft een aantal dames ontmoet en heeft zich altijd ingezet om er een heel plezierige date van te maken. We gaven de moed niet op en bleven doorzoeken."

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

een volgende stap

Sta je open voor een nieuwe relatie met een leuke partner? Kies dan voor de volgende stap en neem contact op met ons op! Graag zien wij je binnenkort bij een van onze relatieconsulenten. In een een-op-een gesprek maken wij een profielschets waarmee we daarna aan de slag kunnen. Wil je meer weten over de werkwijze van Mens en Relatie of ben je klaar voor de liefde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches