088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Heerenveen

Persoonlijke relatiebemiddeling is waardoor Mens en Relatie het grootste relatiebureau van Nederland is geworden. Wij zijn ook actief met relatiebemiddeling in Heerenveen en omstreken. Relatiebemiddeling is het proces van het opstellen van een persoonsprofiel en partnerprofiel. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij keer op keer mensen kunnen voorstellen aan hun perfecte partner. Net uit een vaste relatie, gescheiden, weduwe/weduwnaar of nog nooit een vaste relatie gehad? Bij Mens en Relatie kunnen we u altijd helpen als relatiebureau in Heerenveen en omgeving. Onze succesformule draait om de combinatie van lokale relatieconsulenten, persoonlijke begeleiding en het overzicht van het hoofdkantoor. Het liefste vinden we een vrijgezel bij u in Heerenveen in de buurt. Soms kan het zo zijn dat we daar niemand kunnen vinden waarvan we denken dat het een geschikte keuze is. Dan gaan we voor u verder keken in naastgelegen gemeentes. Natuurlijk vragen we u altijd of u hiermee akkoord gaat en tot welke reikwijdte wij voor u mogen zoeken. Het hoofdkantoor van Mens en Relatie gaat dan voor u aan de slag om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Mens en Relatie werkt in de omgeving van Heerenveen met lokale relatieconsulenten. Wilt u graag dat Mens en Relatie u helpt bij het zoeken van een partner dan krijgt u persoonlijke begeleiding van een van onderstaande consulenten.

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Gerrytsje Annema-de Jong

Gerrytsje Annema-de Jong
Regioconsulent Leeuwarden en omstreken
058 - 585 37 12 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerrytsje Annema-de Jong

"Samen lachen, samen praten, samen leven: elke ervaring wordt mooier als je hem delen kunt. Een maatje voor het leven, dat is wat ik u gun. Zullen we een afspraak maken?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Het proces van relatiebemiddeling in Heerenveen en omstreken zal niet voor iedereen hetzelfde verlopen. Voor sommige vrijgezellen kunnen we gelijk een perfecte match vinden in dezelfde stad, voor de ander moeten we even doorzoeken. Daarnaast hebben sommige mensen een paar leuke relaties achter de rug terwijl de ander alleen maar nare relaties achter de rug heeft. Dit maakt ook een verschil in hoe de relatiebemiddeling van Mens en Relatie verloopt. U kunt van ons altijd maatwerk verwachten op basis van uw verhaal, voorkeuren en wensen.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Heerenveen?

Mens en Relatie is het relatiebemiddelingsbureau in Heerenveen voor u! Dankzij onze ervaring op het gebied van relatiebemiddeling zijn wij beter dan wie dan ook in staat om u voor te stellen aan de man of vrouw van uw dromen. De partnervoorstellen die wij u sturen bestaan alleen uit mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze klanten een serieuze partner.

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

een volgende stap

Staat u open voor een nieuwe relatie met een leuke partner? Kies dan voor de volgende stap en neem contact op met ons op! Graag zien wij u binnenkort bij een van onze relatieconsulenten. In een een-op-een gesprek maken wij een profielschets waarmee we daarna aan de slag kunnen. Wilt u meer weten over de werkwijze van Mens en Relatie of bent u klaar voor liefde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches