088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Mens & Relatie: relatiebemiddeling Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een nieuwe liefde? Dan zit u goed bij Mens & Relatie. Als bureau voor relatiebemiddeling Zuid-Holland gaan wij graag voor u op zoek naar een leuke partner. En dat we daar succesvol in zijn, blijkt uit het feit dat meer dan 75% van de singles binnen een jaar een serieuze relatie vindt via Mens & Relatie. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en in alle provincies actief op het gebied van relatiebemiddeling: Zuid-Holland, Noord-Holland en bijvoorbeeld Friesland. Waar u ook woont; een goede match voor u vinden is onze missie!

Relatiebemiddeling Zuid-Holland: altijd persoonlijk

Wanneer u zich inschrijft bij Mens & Relatie, gaan wij er alles aan doen om de perfecte partner voor u te vinden. Als bureau voor relatiebemiddeling (Zuid-Holland) begrijpen wij namelijk dat samen leuke dingen ondernemen, vaak een stuk leuker is dan alleen. En om u daarmee te helpen, gaan wij voor u op zoek naar iemand met wie u mooie momenten kunt gaan beleven.

Relatiebemiddeling (Zuid-Holland) is bij Mens & Relatie altijd persoonlijk. Want alleen op die manier vinden wij de beste match voor u! We starten daarom met een persoonlijk, uitgebreid intakegesprek van ongeveer 2 uur. Dit gesprek voert u met een van onze relatieconsulenten. Tijdens dat gesprek komt onze relatieconsulent erachter wie u bent, wat u zoekt in een partner en wat u verwacht van een relatie. Als de relatieconsulent deze dingen weet, kan hij of zij voor u op zoek gaan naar een goede match. En dat heeft een groot voordeel: u hoeft zelf niet langer meer aan online dating te doen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de provincie zuid-holland

Hieronder vindt u een aantal van onze consulenten die werkzaam zijn in de provincie Zuid-Holland.

Monique Dumee

Monique Dumee
Regioconsulent Hendrik Ido Ambacht en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Monique Dumee

"Iedereen verdient liefde, jij ook!"

Hester Guit

Hester Guit
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Hester Guit

"Hoe groot is de kans dat je toevallig tegen de liefde van je leven aanloopt? Ik help je lot een handje, door mensen samen te brengen, die op zoek zijn naar elkaar, zonder het van elkaar te weten."

Succesvolle relatiebemiddeling Zuid-Holland

Wij zijn als bureau voor relatiebemiddeling Zuid-Holland zeer succesvol. En dat succes vergroot de kans dat u via Mens & Relatie een nieuwe partner vindt. Wist u dat meer dan 75% van de singles binnen een jaar en serieuze relatie vindt via Mens & Relatie? Wij gaan ook voor u graag op zoek naar uw nieuwe liefde!

Discrete relatiebemiddeling Zuid-Holland

Als relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling (Zuid-Holland) willen wij maar één ding: uw perfecte match vinden! En om de kans daarop zo groot mogelijk te maken, hebben wij professionele relatieconsulenten in dienst die een goede opleiding hebben gevolgd en ruime ervaring hebben. Daarnaast hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht; wij vinden discretie namelijk heel belangrijk.

Wij willen onze klanten een zorgvuldige en discrete werkwijze in relatiebemiddeling (Zuid-Holland) kunnen garanderen. De erkenning van Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK), helpt ons daarbij.

Ervaringen van leden

Veel singles hebben zich al ingeschreven bij Mens & Relatie en voor meer dan 75% van hen vonden we binnen een jaar een leuke partner. Zo blijkt maar dat de kans op een goede match verbluffend groot is. Daar worden wij als relatiebemiddelingsbureau (Zuid-Holland) blij van, want het is ons doel om nieuwe matches te vinden. Veel van onze leden hebben via Mens & Relatie een serieuze, duurzame relatie gekregen en delen graag hun persoonlijke ervaringen met u.

"mijn consulente heeft voor mij deze perfecte partner uitgekozen"

Eddy (51)
"Vanaf mijn eerste contact met Mens & Relatie en sinds mijn eerste gesprek met mijn persoonlijke consulente Annemiek, wist ik dat het ging lukken met een nieuwe relatie."

consulent Annemiek
"Ik had het gevoel dat ze elkaar in ieder geval heel aardig zouden vinden, maar gelukkig bleek ook die belangrijke klik er te zijn. Ik vertrouw erop dat ze hun gelijke gevonden hebben in elkaar en wens ze heel veel geluk samen!"

"de eerste ontmoeting was als een donderslag bij heldere hemel"

Ben (34)
"De eerste ontmoeting was als een donderslag bij heldere hemel. Ik voelde me direct op mijn gemak en dat was iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt. Gezellig eten, drinken en kletsen. Alsof we elkaar al een lange tijd kenden."

Marleen & Ben

consulent Janny
"Toen Ben zich bij mij inschreef in november 2017, dacht ik gelijk aan Marleen. Zij zat al langer in mijn bestand en tot nu toe zat de juiste match er niet bij..."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, bent u van harte welkom bij Mens & Relatie. Als bureau voor relatiebemiddeling (Zuid-Holland) gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikte partner. Heeft u interesse? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen. U ontvangt dan meer informatie over onze werkwijze en we plannen een gesprek in met een van onze relatieconsulenten.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of een mail sturen naar vragen@mensrel.nl.

Wij kijken ernaar uit uw perfecte match te vinden!

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches