088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Venlo

Bent u op zoek naar een relatiebemiddelingsbureau in Venlo? Dan treft u het! Midden in het centrum van Venlo, tegenover het station, bevindt zich het hoofdkantoor van Nederlands grootste en meest succesvolle relatiebureau; Mens en Relatie. Mens en Relatie richt zich naast landelijke bemiddeling ook specifiek op bemiddeling vanuit de regio, en heeft in heel het land relatieconsulenten voor zich werken. Vanuit ons hoofdkantoor van onze organisatie in Venlo verzorgen wij alle overkoepelende activiteiten ten dienste van de consulenten, zoals onderling contact en afstemming van de consulenten, en een gedegen opleiding. Met name deze opleiding achten wij van groot belang, wij willen immers dat de consulenten u zo goed mogelijk helpen bij het zoeken naar een partner. Persoonlijk contact tussen u en uw consulent staat bij ons relatiebureau hoog in het vaandel. Wij willen u leren kennen, zodat wij voor u een partner kunnen vinden waarmee u zich gelukkig voelt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Venlo

Uw eigen consulent uit de regio kijkt naar uw voorkeur, uw karakter en naar wat bij u past. Onderstaande consulenten zijn werkzaam in Venlo e.o.

Nancy Peppelenbos

Nancy Peppelenbos
Regioconsulent Venlo en omstreken
077 - 770 33 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Nancy Peppelenbos

"Je leven delen met een partner die bij je past, geeft het leven veel meer glans. Maar waar is die speciale persoon die bij u past? "

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Wij, Mens en Relatie, zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling; een vak apart. Ook al weet u zelf heel goed wat voor persoon u bent, en weet u ook heel goed wat voor een kwaliteiten uw toekomstige partner moet hebben, dan kan het nog niet meevallen een geschikt persoon te vinden waarmee u graag uw tijd doorbrengt. Misschien heeft u weinig tijd om op zoek te gaan, bent u somt een beetje verlegen, of heeft u gewoonweg geen zin om veel tijd te spenderen in openbare gelegenheden waar u wellicht iemand treft waarmee u een leuk gesprek aan kunt gaan. Ook het daten via een datingsite brengt niet altijd het gewenste resultaat binnen afzienbare tijd.

Met onze ervaring van meer dan 30 jaar relatiebemiddeling, hebben wij inmiddels tienduizenden parterzoekenden aan elkaar gekoppeld. En nog steeds komen wij iedere keer tot de ontdekking dat iedere bemiddeling an sich uniek is.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Venlo?

Als relatiebemiddelingsbureau verzorgen wij vanuit ons hoofdkantoor te Venlo, samen met onze regioconsulenten verspreid over het hele land, de relatiebemiddeling tussen vele mensen. Al deze mensen, zijn net zoals u, op zoek naar een vertrouwde relatie om een fijne tijd mee te hebben. Wij hopen dat wij u ook mogen helpen en u binnenkort kunnen voorstellen aan de man of vrouw van uw dromen.persoonlijke ervaringen

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

een volgende stap

Wilt u iemand leren kennen die echt bij u past, iemand waarmee u een hele fijne tijd heeft en graag dichtbij u wilt hebben? Ons relatiebureau te Venlo helpt u graag verder!

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches