088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Venlo

Ben je op zoek naar een relatiebemiddelingsbureau in Venlo? Dan tref je het! Midden in het centrum van Venlo, tegenover het station, bevindt zich het hoofdkantoor van Nederlands grootste en meest succesvolle relatiebureau; Mens en Relatie. Mens en Relatie richt zich naast landelijke bemiddeling ook specifiek op bemiddeling vanuit de regio, en heeft in heel het land relatieconsulenten voor zich werken. Vanuit ons hoofdkantoor van onze organisatie in Venlo verzorgen wij alle overkoepelende activiteiten ten dienste van de consulenten, zoals onderling contact en afstemming van de consulenten, en een gedegen opleiding. Met name deze opleiding achten wij van groot belang, wij willen immers dat de consulenten je zo goed mogelijk helpen bij het zoeken naar een partner. Persoonlijk contact tussen jou en je consulent staat bij ons relatiebureau hoog in het vaandel. Wij willen je leren kennen, zodat wij voor jou een partner kunnen vinden waarmee je je gelukkig voelt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Venlo

Uw eigen consulent uit de regio kijkt naar jouw voorkeur, je karakter en naar wat bij jou past. Onderstaande consulenten zijn werkzaam in Venlo e.o.

Anne-Marie Verberkt

Anne-Marie Verberkt
Regioconsulent Venlo en omstreken
077 - 770 33 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anne-Marie Verberkt

"Liefde is in mijn ogen het mooiste wat er tussen mensen kan bestaan. Samen gaan we aan het werk om jou optimaal voor te bereiden op een nieuwe, duurzame relatie en om de daarbij behorende partner ook daadwerkelijk te vinden."

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Wij, Mens en Relatie, zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling; een vak apart. Ook al weet je zelf heel goed wat voor persoon je bent, en weet je ook heel goed wat voor een kwaliteiten je toekomstige partner moet hebben, dan kan het nog niet meevallen een geschikt persoon te vinden waarmee je graag je tijd doorbrengt. Misschien heb je weinig tijd om op zoek te gaan, Ben je somt een beetje verlegen, of heb je gewoonweg geen zin om veel tijd te spenderen in openbare gelegenheden waar je wellicht iemand treft waarmee je een leuk gesprek aan kunt gaan. Ook het daten via een datingsite brengt niet altijd het gewenste resultaat binnen afzienbare tijd.

Met onze ervaring van meer dan 30 jaar relatiebemiddeling, hebben wij inmiddels tienduizenden parterzoekenden aan elkaar gekoppeld. En nog steeds komen wij iedere keer tot de ontdekking dat iedere bemiddeling an sich uniek is.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Venlo?

Als relatiebemiddelingsbureau verzorgen wij vanuit ons hoofdkantoor te Venlo, samen met onze regioconsulenten verspreid over het hele land, de relatiebemiddeling tussen vele mensen. Al deze mensen, zijn net zoals jij, op zoek naar een vertrouwde relatie om een fijne tijd mee te hebben. Wij hopen dat wij jou ook mogen helpen en je binnenkort kunnen voorstellen aan de man of vrouw van je dromen.persoonlijke ervaringen

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

een volgende stap

Wil je iemand leren kennen die echt bij jou past, iemand waarmee je een hele fijne tijd heeft en graag dichtbij je wilt hebben? Ons relatiebureau te Venlo helpt je graag verder!

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches