informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Roosendaal

Het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland is ook actief in Roosendaal en omstreken. Mens en Relatie helpt graag ook u dit jaar aan een vaste partner. Relatiebemiddeling in Roosendaal en omstreken is voor mensen die gescheiden zijn, uit een vaste relatie komen of nog nooit een serieuze relatie hebben gehad. We zijn van alle markten thuis als het aan komt op mensen koppelen. Al jarenlang helpen we mannen en vrouwen met het vinden van hun perfecte match. Hierdoor weten we dat u in Roosendaal ook kunnen helpen. We werken met een netwerk van consulenten die verspreid over Nederland werken. Hierdoor heeft ons relatiebureau ook consulenten die in Roosendaal en omstreken werken. We gaan altijd, als u dat wenst, eerst op zoek naar een partner dicht bij u in de buurt. Kunnen onze consulenten niemand vinden die ze echt perfect bij u vinden passen dan kijken we in ons netwerk. Het Mens en Relatie hoofdkantoor helpt met het coördineren van de zoektocht. Hierdoor kunnen we u alleen de meest geschikte partnervoorstellen sturen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio Roosendaal

Als relatiebureau in Roosendaal werken we met lokale relatieconsulenten. Mocht u de hulp inroepen van Mens en Relatie dan zal u persoonlijk worden begeleid door een van de onderstaan consulenten.

Simone Schenkelaars

Simone Schenkelaars
Regioconsulent Roosendaal en omstreken
0165 - 201 023 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Simone Schenkelaars

"Wat is mooier dan er samen van het leven te mogen genieten? Het leven met een partner maakt alles net iets gelukkiger, mooier en zonniger."

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Dan bent u niet enige. Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling in Roosendaal en omgeving is niet voor iedereen hetzelfde soort proces. De wensen en voorkeur voor een partner verschillen natuurlijk per persoon. We zien elk relatiebemiddelingsproces dan ook als uniek, en u krijgt van ons maatwerk wat betreft persoonlijke begeleiding.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Roosendaal?

Voor hulp bij het zoeken naar ware liefde bent u bij Mens en Relatie aan het goede adres. Jarenlange ervaring bij relatiebemiddeling in Roosendaal en omstreken heeft ons geleerd dat we voor iedereen een goede partner kunnen vinden. Alle partnervoorstellen die wij u toezenden zijn van mensen die ook op zoek zijn naar een vaste relatie. Dit heeft tot gevolg dat binnen een jaar tijd vindt ruim 75% van onze klanten een partner.

persoonlijke ervaringen

Anja (52)
"Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus."

Dirk-Jan & Anja

Dirk-Jan (47)
"Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht."

Lianne (50)
"Ik heb aan drie vrienden de naam van Mens & Relatie doorgegeven omdat zij zo enthousiast waren om mij zo verliefd te zien. Dit voelt goed en versterkt mijn verliefdheid nog meer."

Lianne & Arjan

Arjan (54)
"We hebben wel drie uur samen zitten praten. Ja, het voelde echt direct goed. Of we elkaar al jaren kenden."

een volgende stap

Bent u klaar om de stap tot relatiebemiddeling te nemen? Een druk leven of weinig interactie buiten uw sociale cirkel kan ervoor zorgen dat u weinig nieuwe mensen ontmoet. Mens en Relatie helpt u graag om uw zoektocht te begeleiden naar nieuwe liefde. Samen met u gaan we zitten voor een persoonlijk een-op-een gesprek waarin we bespreken wat u zoekt in een partner. Hierna stellen we een profielschets op waar onze consulenten mee aan de slag gaan. Na dit gesprek weet u precies wat u aan ons heeft en wij weten waar we naar op zoek moeten gaan voor u. Wilt u meer weten over de werkwijze van Mens en Relatie of bent u klaar voor liefde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.