088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 

Relatietherapie

Voor relatietherapie kun je terecht bij Mens & Relatie. Wij zijn het grootste bureau op het gebied van bemiddeling. Naast relatiebemiddeling, zij wij ook gespecialiseerd in relatietherapie. Dit is zinvol voor als je samen aan jullie relatiegeluk wilt werken, maar ook als graag een goede relatie aan wilt gaan. Het kan hierbij gaan om elke soort relatie, zoals een liefdesrelatie, werkrelatie, vriendschap of ouder-kind. Met onze relatietherapie staan wij voor je klaar. Door bij ons in relatietherapie te gaan vinden jullie weer nieuw relatiegeluk.

nieuw relatiegeluk door relatietherapie

De relatietherapie en coaching van Mens & Relatie is gebaseerd op het principe dat iemand zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen levensgeluk, maar dat je daarnaast een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor elkaar hebt, voor de relatie en voor het gezin. Als je erkent dat je ergens verantwoordelijk voor bent, dan volgt daaruit dat je er macht en invloed over heeft. Onze coaching en relatietherapie is puur en persoonsgericht. De therapeut gaat uit van de eigen kracht die jij als persoon hebt. Met onze relatietherapie vinden jullie nieuw relatiegeluk in zeven stappen. Het is een nieuwe, toekomstgerichte manier van coaching en relatietherapie. Er wordt hierbij praktisch en doeltreffend gehandeld. De coaches gaan op een nuchtere en zeer persoonlijke manier met jullie aan de slag, om je handvaten te geven zodat je je problemen nu en in de toekomst helemaal zelf op kunt lossen.

contact

Denk je ook na over relatietherapie? Dan kan Mens & Relatie je hierbij helpen. Wil je meer weten over onze methode van relatietherapie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.
 
 

 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900