nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiesite Mens en Relatie

Mensen zijn samen gelukkiger!

Mens en Relatie is de relatiesite als u op zoekt bent naar een serieuze partner. We zijn hét relatiebemiddelingsbureau van Nederland en staan voor individuele, succesvolle relatiebemiddeling met respect voor uw privacy. Hoger opgeleiden die zochten, vinden in 3 van de 4 gevallen binnen een jaar een serieuze relatie. Dit slagingspercentage is hoog in vergelijking met online dating. Hier slaagt slechts 1 op de 12 van de personen in het vinden van een serieuze relatie.

Zoekt u een relatiesite voor een serieuze relatie? Mens en Relatie bracht al vele duizenden zoekenden bij elkaar. Kunnen wij als relatiesite en succesvol relatiebemiddelingsbureau ook voor u een partner vinden? Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden die een serieuze relatie zoeken is onze specialiteit. Met 55 consulenten is ons relatiebemiddelingsbureau groot en nationaal vertegenwoordigd. Toch is onze hoge succesfactor ontstaan uit het feit dat wij ons richten op de persoonlijke manier van relatiebemiddeling. Waar nodig wordt u zelfs bijgestaan door een relatiepsychologe. Want wij van Mens en Relatie snappen ook dat het soms lastig is om een relatie aan te gaan als u slechte ervaringen achter de rug heeft. We zijn dan ook veel meer dan een relatiesite, we zijn een volledig relatiebemiddelingsbureau. Meer weten over onze uitmuntende resultaten? Check onze website. Hopelijk kunnen wij ook binnenkort op zoek voor u.

Hoe werkt relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie?

Mens en Relatie hanteert een unieke formule als relatiesite zijnde. Een werkwijze die keer op keer tot succes leidt voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau met 75% slagingspercentage! Hoe wij dat als relatiesite doen?

  • Het vinden van een partner begint bij u! Dus via onze relatiesite neemt u contact met ons op;
  • Daarna leert uw consulent uw relatieverleden, wensen en u als persoon kennen;
  • De consulent gaat op zoek naar uw persoonlijke match;
  • Dan maken we een afspraak met de geschikte kandidaat.

Plan vandaag nog een afspraak voor het vinden van een partner!
 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
werkdagen 09.00 - 21.00 uur
weekend 09.00 - 18.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: