Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 


relatiesite mens & relatie

Zoekt u een oprechte relatiesite? Een relatiesite waar u eerlijk, serieus en oprecht wordt benaderd?
Dan bent u bij Mens en Relatie aan het juiste adres. Als grootste relatiebemiddelingsbureau van het land en verzorgen wij de eerste kennismaking en dating tussen mensen die oprecht op zoek zijn naar een vaste verhouding. Onze relatiesite bemiddeld alleen diegene die graag een vaste partner willen.
Mensen die zich via de reatliesite van Mens en Relatie inschrijven, zijn dus oprecht op zoek naar iemand om zich voor langere tijd aan te binden.

serieuze relatiesite

Wanneer op het internet zoekt naar een relatie site, kunt u op veel plekken terecht. Wij proberen ons hiervan al sinds jaar en dag te onderscheiden. Het verschil met andere relatiesites zit hem voornamelijk in de persoonlijke benadering die wij toepassen. Als serieuze en oprechte relatiesite, zijn wij dan ook écht serieus. U mag zich uitsluitend bij ons inschrijven wanneer u een vaste verhouding wilt aangaan met een ander. Dit zodat die ander, maar ook u, ervan verzekerd is dat degene die wij aan hem of haar voorstellen het ook echt oprecht meent.

Maar we sturen u natuurlijk niet zomaar op pad met een willekeurig iemand. We kijken zorgvuldig naar wie u bent en wat u wenst. Wij willen namelijk dat u heel gelukkig wordt met degene die wij aan u voorstellen!


persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

Hoe werkt Mens en Relatie?

Mens en Relatie hanteert een unieke formule als relatiesite. Onze werkwijze leidt keer op keer tot succes voor singles die oprecht een partner zoeken. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau met 75% slagingspercentage! Hoe wij dit doen?

  • Het vinden van een partner begint bij u! Dus via deze relatiesite neemt u contact met ons op;
  • Daarna leert uw consulent uw relatieverleden, wensen en u als persoon kennen;
  • De consulent gaat op zoek naar uw persoonlijke match;
  • U maakt een afspraak met de geschikte kandidaat.
  • Wanneer het niet klikt doet uw consulent u een nieuw voorstel.

Contact

Bent u alleenstaand en oprecht op zoek? Wenst u een man of vrouw te leren kennen waarmee u een langdurige relatie wilt aangaan? Dan kunnen wij u helpen. Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 088 - 022 19 00.


vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend