088 - 02 21 900
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

onze consulent in Rotterdam

Lisa Koole

Lisa Koole

Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010-3075688 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00

Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, lief te hebben en bemind te zijn. Liefde is soms een beetje ingewikkeld maar zeker het mooiste wat er is! Zoek samen met ons naar uw nieuwe partner en kies voor een nieuwe toekomst!

Mijn naam is Lisa Koole, ik ben werkzaam als matchmaker/relatiecoach/regio consulent Rotterdam- Rijnmond bij Mens & Relatie. Hèt grootste Relatiebureau van Nederland. Mijn missie is om mensen te helpen en de wereld een stukje mooier te maken. Ik wil graag wat betekenen voor mensen en bijdragen aan het geluk van een ander.

Ik wil jou helpen de liefde te vinden en te behouden. Hoe mooi zou het zijn? Van single af naar een liefdevolle duurzame relatie te groeien. Jou te helpen bij deze zoektocht. En jou te coachen waar nodig. Door mijn kennis en ervaring weet ik zeker dat wij dit tot een succes gaan maken. Het is best een stap en ja het is een hele spannende stap.... Het kan maar zo de bèste stap in jouw leven zijn.

Durf jij het aan om samen met mij deze eerste stap te zetten? Ik beloof je dat ik jou ga helpen en ik beloof jou mijn commitment dat ik samen met ons team van Mens en Relatie alles uit de kast haal om jou te helpen jouw levens partner te vinden en te behouden. Doordat wij als Mens en Relatie, het grootste relatie bureau dit al meer dan 35 jaar doen en wij hierdoor een schat aan ervaring hebben opgebouwd en wij onze mensen persoonlijk kennen lukt ons dit ook nog eens vrij aardig. Maar liefst 75% slaagt erin om via ons binnen een jaar een droompartner te vinden en te behouden. Dat is maar liefst 3 van de 4 mensen.

De liefde is prachtig. Ik hou van de liefde. Ik geloof in de liefde. Ik gun iedereen liefde. Heel veel liefde. Ik help jou graag. Waar wacht je nog op? Bel of mail me gerust dan maak ik graag tijd voor je vrij en maken we een afspraak waarbij ik jou graag nog beter leer kennen. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten. Mijn gegevens vind je hieronder. Tot binnenkort! Lisa Koole

direct contact opnemen met Lisa Koole

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Certified Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches