088 - 02 21 900
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

onze consulent in Sittard

Eugenie van Haastrecht

Eugenie van Haastrecht

Regioconsulent Sittard en omstreken
046-2340007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00

Verlang je ook zo naar die ene persoon waarvoor jij heel speciaal bent en andersom?

Ook gemerkt dat spontane ontmoetingen in de huidige maatschappij wat minder vaak voorkomen dan vroeger? Een hulpje in de rug op zoek naar de liefde kan heel prettig zijn. Velen maken hier al gebruik van.

Ik ben Eugenie en werk met veel plezier alweer heel wat jaartjes Bij Mens & Relatie. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en weet hoe fijn het is om met een lieve partner samen te leven. Ik gun dat iedereen. Ik wil uw graag helpen om samen met u die fijne partner te vinden.

Ik kom graag bij u thuis om in een vertrouwelijk gesprek u goed te leren kennen, dat geeft mij een goed beeld wie u bent. U bent namelijk zoveel meer dan een leeftijd, woonplaats en opleiding. Dit doen we bij iedereen die zich inschrijft bij Mens en Relatie en dat maakt ons uniek. Mede hierdoor kunnen we u aan de juiste personen voorstellen. Het is niet voor niets dat 75% slaagt. Tijdens de zoekactie naar geluk ben ik u vertrouwenspersoon en coach. Samen gaan we het avontuur aan.

Durft u de eerste stap te zetten? Met een simpel telefoontje of e-mailberichtje te sturen naar mij kent u misschien straks wel die ene persoon waarvoor jij heel speciaal bent.

Ik wil u graag helpen die fijne partner te vinden en kijk uit naar uw berichtje

direct contact opnemen met Eugenie van Haastrecht

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Certified Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches