088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

relatiebemiddeling in noord holland

Bent u op zoek naar een relatiebemiddelingsbureau in Noord-Holland? Dan bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en zijn in alle provincies actief op het gebied van relatiebemiddeling: Noord-Holland, Zuid-Holland of bijvoorbeeld Groningen, wij helpen u graag aan een nieuwe liefde!

Persoonlijke relatiebemiddeling Noord-Holland

Als bureau voor relatiebemiddeling (Noord-Holland) hopen we bij Mens & Relatie uw perfecte match te vinden. Want samen zijn is vaak een stuk leuker dan alleen!

Om de relatiebemiddeling goed te laten verlopen, gaat een van onze relatieconsulenten eerst met u in gesprek. In een persoonlijk, uitgebreid intakegesprek van circa 2 uur komen wij er zo achter waar u naar op zoek bent en wat voor partner bij u past. Daarna kunnen wij voor u op zoek naar een goede match. Dit betekent dus dat u zelf niet langer meer aan online dating hoeft te doen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de provincie noord-holland

Hieronder vindt u een aantal van onze consulenten die werkzaam zijn in de regio Noord-Holland.

Janneke Bronk

Janneke Bronk
Regioconsulent Nijmegen en omstreken
024 - 202 20 36 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Janneke Bronk

"Samen is het leven leuker!"

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem en omstreken
026 - 202 29 52 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan!"

Succesvolle en discrete relatiebemiddeling Noord-Holland

Wij zijn als relatiebemiddelingsbureau erg succesvol en werken door heel Nederland. Ook voor succesvolle relatiebemiddeling Noord-Holland kunt u dus bij ons terecht. Dus mocht u op zoek zijn naar bijvoorbeeld relatiebemiddeling Amsterdam, relatiebemiddeling Haarlem of relatiebemiddeling Alkmaar; u bent bij ons van harte welkom! En het is goed om te weten dat meer dan 75% van de singles binnen een jaar en serieuze relatie vindt via Mens & Relatie!

Als relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling (Noord-Holland) is het onze missie een nieuwe liefde voor u te vinden. Daarom hebben wij consulenten in dienst die professioneel te werk gaan, een goede opleiding hebben gevolgd en beschikken over voldoende ervaring. Het is bovendien goed om te weten dat wij discretie van groot belang vinden. Daarom hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht.

Mens & Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Dit keurmerk laat zien dat wij u een zorgvuldige en discrete werkwijze kunnen garanderen bij relatiebemiddeling (Noord-Holland).

persoonlijke ervaringen

Wanneer u zich inschrijft bij Mens & Relatie, is de kans groot dat er binnen een jaar een goede match wordt gevonden. Dit blijkt ook uit de persoonlijke ervaringen van onze leden.

"mijn consulente heeft voor mij deze perfecte partner uitgekozen"

Eddy (51)
"Vanaf mijn eerste contact met Mens & Relatie en sinds mijn eerste gesprek met mijn persoonlijke consulente Annemiek, wist ik dat het ging lukken met een nieuwe relatie."

consulent Annemiek
"Ik had het gevoel dat ze elkaar in ieder geval heel aardig zouden vinden, maar gelukkig bleek ook die belangrijke klik er te zijn. Ik vertrouw erop dat ze hun gelijke gevonden hebben in elkaar en wens ze heel veel geluk samen!"

"de eerste ontmoeting was als een donderslag bij heldere hemel"

Ben (34)
"De eerste ontmoeting was als een donderslag bij heldere hemel. Ik voelde me direct op mijn gemak en dat was iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt. Gezellig eten, drinken en kletsen. Alsof we elkaar al een lange tijd kenden."

Marleen & Ben

consulent Janny
"Toen Ben zich bij mij inschreef in november 2017, dacht ik gelijk aan Marleen. Zij zat al langer in mijn bestand en tot nu toe zat de juiste match er niet bij..."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Bent u op zoek naar uw nieuwe liefde en wilt u ingeschreven staan bij ons bureau voor relatiebemiddeling (Noord-Holland)? Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt dan meer informatie over onze werkwijze en er zal een gesprek worden ingepland met een van onze relatieconsulenten. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of een mail sturen naar vragen@mensenrelatie.nl.

Wij kijken ernaar uit op zoek te gaan naar uw nieuwe liefde!

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches