088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in heerlen

Ook in Heerlen in omgeving is het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie actief. Over heel Nederland hebben onze consulenten zich verspreid. Zij zijn dus ook werkzaam in Heerlen en omstreken. Wanneer je zoekende bent naar een relatie, om leuke dingen mee te ondernemen, kunnen wij je helpen. Ons relatiebureau er op toe dat u van uw persoonlijke regio-consulent voorstellen krijgt voor dates met mannen of vrouwen die bij voorkeur bij u in de buurt wonen. Wanneer u liever wilt dat wij in een bredere straal vanuit uw woonplaats gezien kijken naar dates, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de omgeving van heerlen

Vanuit ons hoofdkantoor in Venlo bestuurt het relatiebemiddelingsbureau tientallen consulenten die onder de naam Mens en Relatie in het hele land wonen en werken. Zo ook in Heerlen. Onze consulenten hebben allemaal een gedegen opleiding genoten, en weten dus hoe zij op een fijne en persoonlijke manier met hun klanten om moeten gaan. Dit is ook nodig, want we vinden het belangrijk dat er goed naar u geluisterd wordt. Zodoende kunnen wij het beste halen uit ons vak: relatiebemiddeling.


Eugenie van Haastrecht

Eugenie van Haastrecht
Regioconsulent Sittard en omstreken
046 - 234 00 07 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Eugenie van Haastrecht

"Gefeliciteerd, u heeft de eerste dappere stap gezet. Alleen is maar alleen. Uiteindelijk willen de meeste mensen het liefst een duurzame relatie. "

Gerda Vossen

Gerda Vossen
Regioconsulent Weert en omstreken
0495 - 700 212 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Gerda Vossen

"Lijkt het jou ook zoveel leuker om je leven samen met iemand te delen, dan om alleen te zijn. Ben je simpelweg nog steeds niet tegen de juiste partner aangelopen?"

uniek relatiebemiddelingsbureau

Elke relatiebemiddeling is voor ons uniek. We zijn allemaal anders, en iedereen heeft weer andere wensen en voorkeuren. De truc is om de juiste personen bij elkaar te brengen, diegenen die een echte klik met elkaar hebben. En dit is waar wij specialist in zijn. Zo blijkt regelmatig dat diegene waarmee het fantastisch klikt, niet altijd degene is waarmee u zelf het eerste contact zoekt. Soms is dit een gemiste kans, en hebt u hierdoor nog steeds niet de relatie die u zo graag wilt. Ons relatiebemiddlingsbureau probeert zo goed mogelijk te kijken naar hetgene wat u te vertellen heeft, en proberen tegelijkertijd ook te zien wat u nog gemist heeft, en toe zou kunnen voegen in uw zoektocht. Dit alles opdat u heel gelukkig mag worden!

u zoekt relatiebemiddeling in heerlen?

Ons relatiebureau wil u graag helpen met het vinden van een leuke vriend of vriendin. Het netwerk van consulenten heeft zich door de jaren heen verspreid door heel het land. Deze formule is heel succesvol; wij kunnen u bezoeken, in plaats van dat u naar ons toe moet komen. En wij kunnen voor u een partner zoeken die uit Heerlen of omgeving komt.

persoonlijke ervaringen

"ik heb het eerst stilgehouden"

Johanna (32)
"Ik heb het eerst stilgehouden voor mijn omgeving, dat ik mij inschreef bij een relatiebureau. Omdat veel mensen 'in het wild' iemand tegenkomen, voelde het toch een beetje raar. Maar mijn laatste serieuze relatie was alweer zeven jaar geleden en ik wilde verder met mijn leven."

Johanna & Ronald

Consulent Anja
"Ik dacht, het moet toch lukken om voor Ronald een vlotte vrouw te vinden? Dat is helemaal geslaagd met Johanna. Ik ben heel blij dat ze nu samen hun leven kunnen opbouwen."

"dat het tijd werd om me in te schrijven"

Jetty (54)
"Mijn zus Ria en haar vriend Henk hebben elkaar ontmoet via Mens & Relatie. Dus toen ik een jaar of vijf gescheiden was, vond mijn zus dat het voor mij ook tijd werd om me in te schrijven."

Jan (50) & Jetty (54)

Consulent Rianne
"Een aantal weken nadat Jetty en Jan elkaar leerden kennen, belde Jetty mij op. Ze zei: ik bel om je te bedanken, we hebben elkaar ieder weekend gezien en we zijn zó verliefd!"

de toekomst

Wederzijds vertrouwen, consulent enerzijds, en u als cliënt anderzijds, is een meerwaarde. Een goede kennismaking hoort hier natuurlijk bij. Wij informeren u graag vrijblijvend.


vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches