088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Relatiebemiddeling Friesland: welkom bij Mens & Relatie!

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, Ben je bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en in alle provincies actief in relatiebemiddeling: Friesland, Groningen of bijvoorbeeld Noord-Holland, wij gaan overal op zoek naar jouw nieuwe liefde! Als relatiebemiddelingsbureau Friesland is het onze missie om nieuwe matches te maken, van Dokkum tot Lemmer. En daar zijn we aantoonbaar succesvol in: meer dan 75% van de singles vindt via Mens & Relatie binnen een jaar een leuke partner.

Persoonlijke relatiebemiddeling Friesland

Als bureau voor relatiebemiddeling (Friesland) begrijpen wij dat samen zijn vaak leuker is dan alleen. Wanneer je je bij ons inschrijft, doen wij er daarom alles aan een leuke partner voor je te vinden. Dat relatiebemiddeling bij Mens & Relatie altijd persoonlijk is, vergroot de kans op een perfecte match. En een ander voordeel van onze methode is dat je zelf niet langer meer online hoeft te daten!

Relatiebemiddeling (Friesland) bij Mens & Relatie start met een uitgebreid, persoonlijk intakegesprek met een van onze relatieconsulenten. Tijdens dit gesprek van circa 2 uur komt de relatieconsulent erachter wie je bent en waar je naar op zoek bent in een nieuwe partner. Als de relatieconsulent hier een goed beeld van heeft, kunnen we op zoek gaan naar een goede match. En die wordt vaak verbluffend snel gevonden!

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de provincie friesland

Hieronder zie je enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in de provincie Friesland.

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

Relatiebemiddeling Friesland: succesvol en discreet

Als bureau voor relatiebemiddeling Friesland is het onze missie jouw nieuwe liefde te vinden, en daar zijn we aantoonbaar goed in! Want meer dan 75% van de singles die zich inschrijft bij Mens & Relatie, krijgt binnen een jaar een nieuwe, duurzame relatie.

Om de kans op een perfecte match zo groot mogelijk te maken, hebben relatieconsulenten in dienst die altijd professioneel te werk gaan. Zij hebben een goede opleiding gevolgd en uiteraard ook voldoende ervaring. En omdat wij discretie zeer belangrijk vinden, hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht.

Dat wij een zorgvuldige en discrete werkwijze in relatiebemiddeling (Friesland) kunnen garanderen, wordt bevestigd door erkenning van Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Ervaringen van onze leden

Als relatiebemiddelingsbureau (Friesland) hebben wij al voor veel singles een nieuwe match gevonden. En uit de persoonlijke ervaringen van onze leden blijkt dat zij nog steeds erg gelukkig zijn met deze match!

"het kan allemaal erg snel gaan: we zijn smoorverliefd!"

Ben (68)
"Het voelde direct 100% goed en dat had ik niet verwacht. Ik vond haar geweldig vanaf de eerste minuut en het leek wel of er een tornado boven ons hoofd losbarstte."

Rian (60)
"Ben zag me aankomen op de parkeerplaats en zijn eerste woorden waren 'Wat ben jij een mooie vrouw!' Dat kwam goed bij mij binnen en ik zag direct dat ik met een eerlijke, leuke man te maken had."

"met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw"

Marc (46)
"Ik ben graag in gezelschap en houd er niet van om alleen te zijn. Met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw en alleen met haar wil ik samen bouwen aan een fijne en vaste relatie waarbij we allebei ons zelf kunnen zijn."

Iris (48)
"Ik wil met Marc oud worden en genieten van de kleine en grote dingen in het leven. We zijn best verschillend, maar in ons onderscheid groeien we steeds dichter naar elkaar toe."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe liefde, dan helpen wij je graag! Wanneer je je inschrijft bij Mens & Relatie, gaan wij via relatiebemiddeling (Friesland) voor jou op zoek naar een goede match. Je kunt het onderstaande formulier invullen als je interesse heeft. Wij sturen je dan meer informatie toe over onze werkwijze en plannen een gesprek in met een van onze relatieconsulenten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

Wij gaan graag op zoek naar een leuke partner voor jou!
vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches