088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Relatiebemiddeling Friesland: welkom bij Mens & Relatie!

Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en in alle provincies actief in relatiebemiddeling: Friesland, Groningen of bijvoorbeeld Noord-Holland, wij gaan overal op zoek naar uw nieuwe liefde! Als relatiebemiddelingsbureau Friesland is het onze missie om nieuwe matches te maken, van Dokkum tot Lemmer. En daar zijn we aantoonbaar succesvol in: meer dan 75% van de singles vindt via Mens & Relatie binnen een jaar een leuke partner.

Persoonlijke relatiebemiddeling Friesland

Als bureau voor relatiebemiddeling (Friesland) begrijpen wij dat samen zijn vaak leuker is dan alleen. Wanneer u zich bij ons inschrijft, doen wij er daarom alles aan een leuke partner voor u te vinden. Dat relatiebemiddeling bij Mens & Relatie altijd persoonlijk is, vergroot de kans op een perfecte match. En een ander voordeel van onze methode is dat u zelf niet langer meer online hoeft te daten!

Relatiebemiddeling (Friesland) bij Mens & Relatie start met een uitgebreid, persoonlijk intakegesprek met een van onze relatieconsulenten. Tijdens dit gesprek van circa 2 uur komt de relatieconsulent erachter wie u bent en waar u naar op zoek bent in een nieuwe partner. Als de relatieconsulent hier een goed beeld van heeft, kunnen we op zoek gaan naar een goede match. En die wordt vaak verbluffend snel gevonden!

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de provincie friesland

Hieronder ziet u enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in de provincie Friesland.

Jany Lodewijk

Jany Lodewijk
Regioconsulent Meppel en omstreken
0528 - 522 124 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Jany Lodewijk

""Wat de vraag ook is, liefde is het antwoord""

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Relatiebemiddeling Friesland: succesvol en discreet

Als bureau voor relatiebemiddeling Friesland is het onze missie uw nieuwe liefde te vinden, en daar zijn we aantoonbaar goed in! Want meer dan 75% van de singles die zich inschrijft bij Mens & Relatie, krijgt binnen een jaar een nieuwe, duurzame relatie.

Om de kans op een perfecte match zo groot mogelijk te maken, hebben relatieconsulenten in dienst die altijd professioneel te werk gaan. Zij hebben een goede opleiding gevolgd en uiteraard ook voldoende ervaring. En omdat wij discretie zeer belangrijk vinden, hebben onze relatieconsulenten geheimhoudingsplicht.

Dat wij een zorgvuldige en discrete werkwijze in relatiebemiddeling (Friesland) kunnen garanderen, wordt bevestigd door erkenning van Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Ervaringen van onze leden

Als relatiebemiddelingsbureau (Friesland) hebben wij al voor veel singles een nieuwe match gevonden. En uit de persoonlijke ervaringen van onze leden blijkt dat zij nog steeds erg gelukkig zijn met deze match!

"het kan allemaal erg snel gaan: we zijn smoorverliefd!"

Ben (68)
"Het voelde direct 100% goed en dat had ik niet verwacht. Ik vond haar geweldig vanaf de eerste minuut en het leek wel of er een tornado boven ons hoofd losbarstte."

Rian (60)
"Ben zag me aankomen op de parkeerplaats en zijn eerste woorden waren 'Wat ben jij een mooie vrouw!' Dat kwam goed bij mij binnen en ik zag direct dat ik met een eerlijke, leuke man te maken had."

"met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw"

Marc (46)
"Ik ben graag in gezelschap en houd er niet van om alleen te zijn. Met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw en alleen met haar wil ik samen bouwen aan een fijne en vaste relatie waarbij we allebei ons zelf kunnen zijn."

Iris (48)
"Ik wil met Marc oud worden en genieten van de kleine en grote dingen in het leven. We zijn best verschillend, maar in ons onderscheid groeien we steeds dichter naar elkaar toe."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe liefde, dan helpen wij u graag! Wanneer u zich inschrijft bij Mens & Relatie, gaan wij via relatiebemiddeling (Friesland) voor u op zoek naar een goede match. U kunt het onderstaande formulier invullen als u interesse heeft. Wij sturen u dan meer informatie toe over onze werkwijze en plannen een gesprek in met een van onze relatieconsulenten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 022 19 00 of stuur een mail naar vragen@mensrel.nl.

Wij gaan graag op zoek naar een leuke partner voor u!
vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches