088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

Mens & Relatie: relatiebemiddeling Flevoland

Ben je op zoek naar een serieuze, duurzame relatie? Dan ben je bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en in alle provincies actief in relatiebemiddeling: Flevoland, Drenthe of bijvoorbeeld Zuid Holland. Waar je ook woont; wij gaan overal voor je op zoek naar een nieuwe partner. Als relatiebemiddelingsbureau in Flevoland is het onze missie om jouw nieuwe liefde te vinden, van Almere tot Emmeloord. En er is goed nieuws: meer dan 75% van de singles wordt via Mens & Relatie binnen een jaar weer gelukkig in de liefde!

Persoonlijke relatiebemiddeling flevoland

Als bureau voor relatiebemiddeling (Flevoland) doen wij er alles aan om een leuke partner voor jou te vinden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dan samen zijn vaak leuker is dan alleen. En omdat jouw nieuwe liefde vinden onze missie is, doen we er alles aan om de kans op succes zo groot te maken. Daarom is relatiebemiddeling (Flevoland) bij Mens & Relatie altijd persoonlijk. Door onze persoonlijke benadering wordt de kans op een duurzame match vergroot. Een ander voordeel van hoe wij te werk gaan is dat je niet langer meer online hoeft te daten. Dat scheelt een hoop tijd én energie.

Bij Mens & Relatie begint relatiebemiddeling (Flevoland) met een uitgebreid en persoonlijk oriëntatiegesprek met een van onze relatieconsulenten. De relatieconsulent gaat circa twee uur lang met jou in gesprek over wie jij bent en waar jij naar op zoek bent in een nieuwe relatie en in je toekomstige partner. Zodra onze relatieconsulent een goed beeld heeft, gaan we voor je op zoek naar een goede match. En deze vaak wordt vaak bijzonder snel gevonden!

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de provincie flevoland

Hieronder zie je enkele van onze consulenten die werkzaam zijn in de provincie flevoland.

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

Titia van Ruiten

Titia van Ruiten
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Titia van Ruiten

"Hebt u genoeg van het alleen zijn, staat u op het punt om uw eerste stap te zetten naar een leven samen met een partner? Het leven heeft zoveel moois te bieden en is het niet veel leuker om dat samen met iemand te delen?"

Relatiebemiddeling flevoland: succesvol en discreet

Als bureau voor relatiebemiddeling Flevoland hebben wij maar één missie: jouw nieuwe liefde vinden. En we hebben aangetoond dat we daar veel succes in hebben. Meer dan 75% van de singles die zich inschrijft bij Mens & Relatie, heeft namelijk binnen een jaar een relatie met een leuke partner.

Bij Mens & Relatie werken we met relatieconsulenten die altijd professioneel te werk gaan. Ze zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vinden van goede matches. Omdat we discretie bij Mens & Relatie erg belangrijk vinden, hebben al onze relatieconsulenten ook geheimhoudingsplicht.

Onze zorgvuldige en discrete werkwijze in relatiebemiddeling (Flevoland) wordt bevestigd door erkenning van het Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Ervaringen van onze leden

Het allerbelangrijkste voor ons, is dat onze leden weer gelukkig worden in de liefde. En uit de persoonlijke ervaringen van onze leden blijkt dat dit vaak het geval is. Veel van hen zijn bijzonder gelukkig met hun nieuwe partner.

"bij mij was het bij de eerste date al raak"

Kim (32)
"Bij mij was het bij de eerste date al raak. En ondanks het feit dat we op een uur rijden van elkaar woonden, zijn we toch allebei zielsgelukkig dat we ons hebben ingeschreven bij Mens & Relatie. Anders hadden we elkaar namelijk nooit ontmoet. Liefde kent namelijk geen afstand."

Kim & Marco

consulent Nancy
"Het was in het begin van de ontmoetingen nog even aftasten, maar naar mate de relatie zich verdiepte, bleken Marco en Kim heel goed bij elkaar te passen. Ik wens hen beiden alle geluk samen toe!"

"met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw"

Marc (46)
"Ik ben graag in gezelschap en houd er niet van om alleen te zijn. Met Iris aan mijn zijde ben ik zo trots als een pauw en alleen met haar wil ik samen bouwen aan een fijne en vaste relatie waarbij we allebei ons zelf kunnen zijn."

Iris (48)
"Ik wil met Marc oud worden en genieten van de kleine en grote dingen in het leven. We zijn best verschillend, maar in ons onderscheid groeien we steeds dichter naar elkaar toe."

Contact opnemen met Mens & Relatie

Ben je op zoek naar een nieuwe liefde? Dan zit je goed bij Mens & Relatie. Wanneer je je bij ons inschrijft, gaan wij via relatiebemiddeling (Flevoland) voor jou op zoek naar een leuke partner. Je kunt gemakkelijk het onderstaande formulier invullen, waarna wij je meer informatie zullen toesturen over onze werkwijze en een gesprek zullen inplannen met een van onze relatieconsulenten.

Als je nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 088 - 022 19 00 of een mailtje te sturen naar vragen@mensenrelatie.nl.

We komen graag met jou in contact om op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde!
vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches