088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Dordrecht

Ben je al een tijdje alleen en op zoek naar een partner in Dordrecht en omstreken, lees dan snel verder! Mens en Relatie is de grootste relatiebemiddelaar in Nederland. Al jaren werken wij om te zorgen dat vrijgezellen in Dordrecht en omgeving aan elkaar worden voorgesteld met een succesvol einde. Naast ons lokale netwerk aan relatieconsulenten kunnen we ons ook beroepen op ons nationale bestand aan singles. Hierdoor kunnen we jou ook, naar jouw wens, partnervoorstellen sturen uit provincies in Nederland die net iets bij jou vandaan liggen. Hierdoor wordt de kans op de perfecte partner alleen maar groter.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Dordrecht

Een grote factor in ons succes bij relatiebemiddeling komt door het feit dat wij werken met lokale relatieconsulenten. Deze relatieconsulenten weten welke singles in jouw leefgebied op zoek zijn naar een partner en hierdoor is het makkelijk om mensen aan het elkaar te verbinden. Door middel van onze persoonlijke begeleiding kom je altijd in contact met een van onderstaande consulenten.

Lisa Koole

Lisa Koole
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lisa Koole

"Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, lief te hebben en bemind te zijn. Liefde is soms een beetje ingewikkeld maar zeker het mooiste wat er is! Zoek samen met ons naar uw nieuwe partner en kies voor een nieuwe toekomst!"

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

elke relatiebemiddeling is uniek

Het zoeken en vinden van een nieuwe liefde kan voor veel mensen een lastig proces zijn. Veel mensen hebben moeite met de draad oppakken na een scheiding of verbreking van een lange relatie. Hierdoor zeggen we bij Mens en Relatie dat ieder proces van relatiebemiddeling uniek is. Wat werkt voor jou, kan zomaar niet werken voor een ander. Onze relatiebemiddeling is dan ook steeds op maat gemaakt. Als nationaal relatiebemiddelingsbureau kunnen we altijd een goede partner voor je vinden. Op dit moment zijn er meer alleenstaanden dan ooit tevoren! Dit feit samen met ons nationale netwerk aan relatieconsulenten zorgt ervoor dat wij meer dan in staat zijn om jou te helpen aan een nieuwe partner!

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Dordrecht?

Al een tijdje op zoek naar een nieuwe liefde, maar is het nog niet gelukt? Kies dan voor een relatiebemiddelingsbureau. Je kiest hierdoor voor jezelf en voor de expertise van een professionele instelling. Met een heel bestand aan vrijgezellen en relatieconsulenten door het hele land is het onmogelijk dat jee nog lang vrijgezel blijft. Onze bemiddeling in Dordrecht en omstreken is zelfs zo succesvol gebleken dat 75% van onze singles binnen een jaar een partner heeft. We geven daarbij de verzekering dat al onze vrijgezellen op zoek zijn naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

een volgende stap

Kiezen voor jezelf is waar het bij relatiebemiddeling op aankomt. Als relatiebureau in Dordrecht en omgeving weten we hoe lastig dit soms is voor mensen. Graag gaan we dan ook een persoonlijk gesprek met je aan, waarin we je leren kennen en jij ons leert kennen. Dit schept niet alleen wederzijds vertrouwen ook kunnen we daarna gelijk aan de slag met het selecteren van geschikte partnervoorstellen. Op zoek naar een relatie in Dordrecht en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches