088 - 02 21 900

gratis date praat-kaarten

 

Hoe begin je op een positieve manier een nieuwe relatie? Hoe laat je je eerste date zo goed mogelijk verlopen? Welke onderwerpen zijn nou bij uitstek geschikt voor je eerste, tweede en derde ontmoeting met een nieuwe partner?

Speciaal voor dit soort vragen op het gebied van de eerste kennismaking, heeft Mens & Relatie een prachtig kaartspel ontwikkeld: "Date Praat-kaarten".

 

Een goed kennismakingsproces is het fundament waarop een duurzame relatie gebouwd wordt. Belangrijk hierbij is om het contact rustig op te bouwen. Op deze manier ontstaat er een diepere verbinding die nodig is voor een gezonde duurzame liefdesrelatie. Een relatie met intimiteit, romantiek en passie. De Date Praat-kaarten helpen je opweg in dit spannende traject.


schrijf je in en ontvang gratis de date praat-kaarten*
voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk


*OP=OP (zo lang de voorraad strekt) 
 
 
 
 

Het Date Praat-kaarten stappenplan, ziet er alsvolgt uit:

FASE 1 VERTROUWEN

De datingfase is gericht op het opbouwen van het wederzijdse vertrouwen en de gevoelens van vriendschap die de basis is voor een duurzame relatie. Hoe bouw je aan dit vertrouwen? Door gedeelde ervaringen! Gericht op vriendschap, gezelligheid, genieten, samen lachen en leuke dingen doen. Deze fase duurt idealiter tussen de 6 weken en 3 maanden.


FASE 2 Verleiden

De fase van de toenemende romantiek, verleiding, verlangen. Deze fase is speels, spannend, gericht op het veroveren van het hart van je partner. In deze fase groeit de intimiteit langzamerhand. Nu komt het erop aan om niet te snel toe te geven aan het verlangen naar lichamelijk intimiteit, maar de passie langzaam te laten groeien. Deze fase duurt idealiter 3 tot 9 maanden.


FASE 3 Verbinden

De relatie start op het moment dat je beiden de bewuste keuze maakt om er samen voor te gaan. Het opbouwen van een relatie vereist inzet, affectie, respect, oprechte interesse in elkaar en een goede communicatie over praktische zaken en toekomstvisie. Deze fase duurt idealiter de rest van je leven!
Wanneer je je in augustus 2022 inschrijft bij Mens & Relatie, ontvang je de Date Praat-kaarten geheel gratis (zolang de voorraad strekt, op=op).

Een inschrijving bij Mens & Relatie begint altijd met een persoonlijk gesprek. Over wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je van het leven verwacht. Datzelfde weten we van de partner die we aan je voor stellen. Door deze unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie.

 

Wij helpen je graag bij je zoektocht. Een huisbezoek of videogesprek waarin jij en jouw nieuwe relatie centraal staan is geheel gratis. Klik hier om een afspraak te maken.

Maak werk van jezelf en vind de liefde van je leven!

aanmelden & inschrijvenLiselotte Visser


Liselotte Visser, relatiepsycholoog bij Mens & Relatie

De Date Praat-kaarten zijn samengesteld door Liselotte Visser, psycholoog en relatiedeskundige. Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de relatie bemiddeling.