088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

bijzondere kandidaten

Op deze pagina treft u recent geplaatste beschrijvingen van onze cliënten in onder andere NRC, de Volkskrant en regionale dagbladen. U kunt hier kosteloos op reageren. Wij ontvangen dan graag meer informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij wel expliciete toestemming om uw gegevens zo nodig aan onze cliënt te verstrekken. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijke manier van relatiebemiddeling. Een manier die werkt. We kunnen ook voor u persoonlijk aan de slag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 


Sophie, 62 jaar

Regio west Nederland

Elegant, ontwapenend, charmant en aantrekkelijk. D.blond kort haar, blauwe ogen, 1.74m, slank, rookt niet. Levensgenieter, spontaan en positief. Heeft een groot sociaal netwerk, mooie carrière gemaakt en werkt nu nog parttime. Zoekt man met humor en een brede interesse.


Joke, 63 jaar
Regio west Nederland

Hartelijke vrouw, geïnteresseerd, positief en een boeiende persoonlijkheid, 1.76m, slank, grote bos zwart krullend haar en bruine ogen. Verpleegkundige. Houdt van koken, sauna, wandelen en filosoferen. Zoekt man.Kitty, 61 jaar
Regio west Nederland

Ontwapenend charmant met kleur, fleur, humor en inzet. Lief en sportief (hardlopen/bootcamp etc.), secretaresse. Is dienstbaar, maar blijft totaal zichzelf. Slank, bruine ogen, d.blond haar, 1.72m. Zoekt man. Mist de fysieke en geestelijke intimiteit, er exclusief voor de ander zijn, samen door het leven gaan. Belangrijke waarden: afspraken nakomen, respectvol omgaan met iedereen.


Tanja, 58 jaar
Regio midden Nederland

Mooie slanke vrouw met positieve uitstraling, charmant, opgewekt en energiek. Heeft aandacht voor haar volw. kinderen, fam. en vrienden. Is ontvankelijk, oprecht en breed geïnteresseerd. Ze is naast haar werkzame leven graag buiten. Mist een man om samen te beleven, spontaan op pad gaan en genieten van de liefde en de energie die stroomt.


Jenn, 64 jaar
Regio west Nederland

Charmante sprankelende blondine met humor en diepgang, mooie lach en lieve uitstraling, 1.65m, slank, rookt niet. Trefwoorden: sociaal, gevoelsmens, doortastend, kunstzinnig en nieuwsgierig, veelzijdige interesses. Is internationaal georiënteerd, houdt van reizen, Zuid-Frankrijk en het goede leven. Zij zoekt een leuke man.


Eliza, 67 jaar
Regio west Nederland
Op en top vrouw. Bruisend van energie, mooi, ondernemend, stoer, jeugdig en aantrekkelijk. Ondernemer met brede interesse, creatief en reislustig, open en makkelijk in de omgang. Veerkrachtig en no-nonsense. Houdt o.a. van kunst, natuur, zeilen, zwemmen, koken en van muziek luisteren. Zoekt man om samen te genieten en van het leven een feest te maken.


Nicole, 51 jaar
Regio midden Nederland


Mooie krachtige vrouw met donkerblonde krullen en blauwe ogen, 1.76m lang, slank/normaal postuur, rookt niet, gescheiden, 2 kinderen. Manager. Houdt van klussen, reizen, terrasje. Is betrouwbaar, georganiseerd, zorgzaam en vrolijk. Zoekt man voor fijne relatie.


Patricia, 56 jaar
Regio noord Nederland

Knappe, intelligente vrouw met halflang krullend haar, bruine ogen, lang en slank, rustige uitstraling. Doet alles met liefde: werk, vrienden, familie. Ze houdt van golf, salsa-dansen, lezen en zingen Is niet woonplaatsgebonden. Zoekt een fijne man om het leven mee te delen.


Anna, 56 jaar
Regio west Nederland


Op en top vrouw, stralende lach, 1.68m, slank, blond haar, groenblauwe ogen, kort vlot kapsel, projectmanager, heeft veel van de wereld gezien en houdt van een comfortabele leefstijl. Zoekt man voor relatie met trefwoorden beschaafd, zorgzaam en humor.


Karin, 57 jaar
Regio west Nederland
Enthousiast, creatief, serieus, vrouwelijk en een harde werker. Ze is 1.72m lang, slank, middelblond kort haar, blauwe ogen, rookt niet, universitair opgeleid, gescheiden, fijne band met haar drie volwassen zoons, staat positief in het leven, houdt van haar werk, maar is ook graag actief in haar vrije tijd met bijvoorbeeld wandelen, piano spelen, tuinieren, skiën, of lekker koken.


Bregje, 48 jaar
Regio west Nederland


Aantrekkelijke, bescheiden vrouw met lieve lach. Sportief, buitenmens, graag met familie en vrienden, houdt van koken, roeien, paardrijden, het water op. Is rustig, zorgzaam, empathisch, enthousiast en positief. Zoekt man voor fijne relatie: trouw zijn aan elkaar en goede communicatie.Marlie, 67 jaar
Regio midden Nederland
Orthopedagoog/trainster, energiek, gastvrij, zorgzaam, lacht graag, houdt van een goed gesprek, trouw, gaat moeilijkheden niet uit de weg, ontspannen, met gevoel voor humor. Aantrekkelijk, slank, 1.72m, met halflang wit krullend haar, groenbruine ogen. Zoekt sportieve en verzorgde man voor gezellig samen zijn, samen reizen, eten met vrienden en familie en de chemie van de liefde weer voelen.


Claire, 67 jaar
Regio west Nederland


Boeiende vrouw met jonge tijdloze uitstraling, 1.70m, slank, naturel en bescheiden, beschouwend en diepgaand, staat graag vroeg op, houdt van lezen, filmhuisfilms, natuur en dieren, yoga en wandelen, zoekt man die van buitenleven houdt.


Sabine , 56 jaar
Regio noord Nederland

Sabine 56 jr. Ontwapenend aantrekkelijk met halflang kastanje haar en groene ogen, 1.72m, ondernemende actieve vrouw, rustig en positief, die ook spontaan, impulsief en avontuurlijk kan zijn. Werkt met passie en bevlogenheid. Zou graag leven willen delen met een fijne man.


Magdalena, 60 jaar
Regio zuid-oost Nederland


Fijngebouwde weduwe, 1.57m, slank, grijsblond haar, groene ogen, geïnteresseerd in reizen en kunst, houdt van wandelen en stedenbezoek. Ze is positief, opgeruimd en een doorzetter. Zoekt een man om samen te genieten van zon en blijheid, elkaar verrassen, samen veel op stap te gaan.


Christel , 59 jaar
Regio zuid Nederland
Bescheiden vrouw met karakter. Managementfunctie in de zorg, jeugdig, verzorgd en slank (1.85m), gastvrij, geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, zorgzaam en kordaat. Nuchter, maar ook 'een romantische ziel'. Zou graag ondernemende man ontmoeten die houdt van een goed gesprek.


Miriam, 70 jaar
Regio west Nederland

Ontwapenend aantrekkelijk, lijkt jaren jonger, blond, blauwe ogen, 1.77m, slank. Een mooie vrouw van buiten en van binnen. Sociaal bewogen, sportief, attent, bescheiden, invoelend, leeft actief en gezond, uit goed milieu. Heeft in medische sector gewerkt. Zoekt intelligente, positieve man, trouw, lief en met humor.


Anne , 60 jaar
Regio noord Nederland
Charmante vrouw, lief, bescheiden en gezellig. Ze heeft een fijne baan (Ac.), is energiek, zorgzaam en optimistisch. Heeft brede interesse in muziek, kunst, literatuur, houdt van koken, zingen en wandelen. Zoekt een goed ontwikkelde man om samen het leven te vieren.


Linda, 64 jaar
Regio west Nederland

Ik ben op zoek naar een partner voor: Linda 64 jr. Charmant en stoer, openhartig en meelevend, 'down to earth', manager in de sociale sector (Hbo), houdt van dieren en natuur, wandelen en reizen. Zoekt vitale man, om samen het leven te verrijken. Zij heeft kinderen en kleinkinderen, hij mogelijk ook.


Caroline , 64 jaar
Regio west Nederland

Betrokken, naturelle vrouw, 1.66m, slank, blond halflang haar, grijze ogen. charmant, karaktervol, vriendelijk en empathisch. Weduwe. Houdt van lezen, tuinieren, fietsen, wandelen en sporten, werkt parttime in onderwijs, maar wil graag afbouwen en gaan genieten met een fijne man die net als zij eerlijk en behulpzaam is.


Marian, 65 jaar
Regio west Nederland

Lieve vrouw, blond, blauwe ogen, 1.75m, slank, weduwe, rookt niet, werkzaam in de zorg (manager), betrouwbaar, vrolijk, veerkrachtig en sociaal. Zoekt man, verstandig en beschaafd, om samen te genieten van simpele dingen. Ze is huiselijk, houdt van koken, tuinieren, fietsen en wandelen.


Liesbeth, 62 jaar
Regio west Nederland

Rustig, intelligent, betrouwbaar en daadkrachtig: een vrouw waar je van op aan kunt. Zakenvrouw. Houdt van koken, wandelen (hond) en paarden. Zoekt man om samen te genieten van de kleine dingen van het leven: gezellig samen ontbijten, reizen, wandelen.


op zoek naar iemand die echt bij u past? vraag informatie aan

Vind u in bovenstaande omschrijvingen nog niet het profiel van de man of vrouw die u zoekt? Neem contact op, zodat wij u verder kunnen helpen.

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches