088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

bijzondere kandidaten

Op deze pagina treft u recent geplaatste beschrijvingen van onze cliënten in onder andere NRC, de Volkskrant en regionale dagbladen. U kunt hier kosteloos op reageren. Wij ontvangen dan graag meer informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij wel expliciete toestemming om uw gegevens zo nodig aan onze cliënt te verstrekken. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijke manier van relatiebemiddeling. Een manier die werkt. We kunnen ook voor u persoonlijk aan de slag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 


Bregje, 48 jaar
Regio west Nederland


Aantrekkelijke, bescheiden vrouw met lieve lach. Sportief, buitenmens, graag met familie en vrienden, houdt van koken, roeien, paardrijden, het water op. Is rustig, zorgzaam, empathisch, enthousiast en positief. Zoekt man voor fijne relatie: trouw zijn aan elkaar en goede communicatie.


Pascalle, 66 jaar
Regio west Nederland

Prachtige vrouw, aantrekkelijk en charmant. Roodbruin haar, blauwe ogen, 1.68m, slank. Zakenvrouw. Is open en direct, heeft gevoel voor humor, is sociaal en ondernemend. Houdt van golf, skiën, paardrijden, wandelen en uitgaan. Zoekt ondernemende sportieve man met humor en charme.


Claire, 67 jaar
Regio west Nederland


Boeiende vrouw met jonge tijdloze uitstraling, 1.70m, slank, naturel en bescheiden, beschouwend en diepgaand, staat graag vroeg op, houdt van lezen, filmhuisfilms, natuur en dieren, yoga en wandelen, zoekt man die van buitenleven houdt.


Sabine , 56 jaar
Regio noord Nederland

Sabine 56 jr. Ontwapenend aantrekkelijk met halflang kastanje haar en groene ogen, 1.72m, ondernemende actieve vrouw, rustig en positief, die ook spontaan, impulsief en avontuurlijk kan zijn. Werkt met passie en bevlogenheid. Zou graag leven willen delen met een fijne man.


Magdalena, 60 jaar
Regio zuid-oost Nederland


Fijngebouwde weduwe, 1.57m, slank, grijsblond haar, groene ogen, geïnteresseerd in reizen en kunst, houdt van wandelen en stedenbezoek. Ze is positief, opgeruimd en een doorzetter. Zoekt een man om samen te genieten van zon en blijheid, elkaar verrassen, samen veel op stap te gaan.


Christel , 59 jaar
Regio zuid Nederland
Bescheiden vrouw met karakter. Managementfunctie in de zorg, jeugdig, verzorgd en slank (1.85m), gastvrij, geïnteresseerd, maatschappelijk betrokken, zorgzaam en kordaat. Nuchter, maar ook 'een romantische ziel'. Zou graag ondernemende man ontmoeten die houdt van een goed gesprek.


Miriam, 70 jaar
Regio west Nederland

Ontwapenend aantrekkelijk, lijkt jaren jonger, blond, blauwe ogen, 1.77m, slank. Een mooie vrouw van buiten en van binnen. Sociaal bewogen, sportief, attent, bescheiden, invoelend, leeft actief en gezond, uit goed milieu. Heeft in medische sector gewerkt. Zoekt intelligente, positieve man, trouw, lief en met humor.


Anne , 60 jaar
Regio noord Nederland
Charmante vrouw, lief, bescheiden en gezellig. Ze heeft een fijne baan (Ac.), is energiek, zorgzaam en optimistisch. Heeft brede interesse in muziek, kunst, literatuur, houdt van koken, zingen en wandelen. Zoekt een goed ontwikkelde man om samen het leven te vieren.


Linda, 64 jaar
Regio west Nederland

Ik ben op zoek naar een partner voor: Linda 64 jr. Charmant en stoer, openhartig en meelevend, 'down to earth', manager in de sociale sector (Hbo), houdt van dieren en natuur, wandelen en reizen. Zoekt vitale man, om samen het leven te verrijken. Zij heeft kinderen en kleinkinderen, hij mogelijk ook.


Caroline , 64 jaar
Regio west Nederland

Betrokken, naturelle vrouw, 1.66m, slank, blond halflang haar, grijze ogen. charmant, karaktervol, vriendelijk en empathisch. Weduwe. Houdt van lezen, tuinieren, fietsen, wandelen en sporten, werkt parttime in onderwijs, maar wil graag afbouwen en gaan genieten met een fijne man die net als zij eerlijk en behulpzaam is.


Marian, 65 jaar
Regio west Nederland

Lieve vrouw, blond, blauwe ogen, 1.75m, slank, weduwe, rookt niet, werkzaam in de zorg (manager), betrouwbaar, vrolijk, veerkrachtig en sociaal. Zoekt man, verstandig en beschaafd, om samen te genieten van simpele dingen. Ze is huiselijk, houdt van koken, tuinieren, fietsen en wandelen.


Liesbeth, 62 jaar
Regio west Nederland

Rustig, intelligent, betrouwbaar en daadkrachtig: een vrouw waar je van op aan kunt. Zakenvrouw. Houdt van koken, wandelen (hond) en paarden. Zoekt man om samen te genieten van de kleine dingen van het leven: gezellig samen ontbijten, reizen, wandelen.


Inge, 41 jaar
Regio noord Nederland


Lieve, intelligente, warme vrouw, nuchter, avontuurlijk en creatief. Frisse naturel uitstraling, verzorgd casual gekleed, 1.70 m, twee kinderen, rookt niet. Natuurmens. Uitdagende leuke baan. Zoekt initiatiefrijke, geëmancipeerde man. Met hem wil ze graag samen een team worden, en genieten van de kleine en grote dingen in het leven.Liesbeth, 72 jaar
Regio west Nederland
Positieve, zeer jong uitziende, warme, actieve, intelligente vrouw. 1.72m, slank, lichtblond, blauwe ogen, weduwe, 3 volw zoons. Houdt van muziek en sporten (o.a. yoga). Is attent, vrolijk, zorgzaam en avontuurlijk. Hecht waarde aan authenticiteit, liefde vanuit het hart, gezelligheid, loyaliteit, humor, trouw, elkaar verrassen, attent zijn naar elkaar, elkaar ruimte geven, lachen en samen de reis van het leven voortzetten.


Whitney, 69 jaar
Regio west Nederland


Aantrekkelijke, sprankelende, inspirerende vrouw, 1.64m, slank, intelligent en humorvol, familiemens, houdt van reizen, is sportief en creatief. Zoekt man. Trefwoorden: actief, betrokken, ruimhartig, gevoel voor humor, samen dingen beleven.Tanja, 58 jaar
Regio midden Nederland
Mooie slanke vrouw met positieve uitstraling, charmant, opgewekt en energiek. Heeft aandacht voor haar volw. kinderen, fam. en vrienden. Is ontvankelijk, oprecht en breed geïnteresseerd. Ze is naast haar werkzame leven graag buiten. Mist een man om samen te beleven, spontaan op pad gaan en genieten van de liefde en de energie die stroomt.


Jenn, 64 jaar
Regio west Nederland

Charmante sprankelende blondine met humor en diepgang, mooie lach en lieve uitstraling, 1.65m, slank, rookt niet. Trefwoorden: sociaal, gevoelsmens, doortastend, kunstzinnig en nieuwsgierig, veelzijdige interesses. Is internationaal georiënteerd, houdt van reizen, Zuid-Frankrijk en het goede leven. Zij zoekt een leuke man.


Willeke, 68 jaar
Regio west Nederland
Vrouwelijk, stijlvol, slank en verzorgd. Een vlot type met een vriendelijke, open en intelligente uitstraling. Trefwoorden: natuur, rust, zonminnend. Ze is kunstzinnig en muzikaal, heeft diepgang en een brede interesse. Zoekt gemoedelijke en verzorgde man voor serieuze relatie. Wil er graag samen op uit, maar vindt huiselijkheid ook prettig.


Anjali, 37 jaar
Regio west Nederland

Aantrekkelijke, energieke en verzorgende Hindoestaanse jongedame. Houdt van dansen, yoga en reizen. Werkzaam op academisch niveau in de gezondheidszorg.

Zou graag een eerlijke, respectvolle en humorvolle heer ontmoeten.


Andrea, 57 jaar
Regio west Nederland
Woont in Haarlem, werkt in Amsterdam houdt van beide steden. Positief, spontaan, hartelijke en warm, levendig en zelfstandig: een boeiende vrouw. Ze ziet er leuk, fris en modern uit. Houdt van wandelen, culturele uitstapjes, lekker eten en vrienden ontvangen. Ze zoekt een ondernemende, vlotte man die samen met haar het leven wil vieren.


Anita, 59 jaar
Regio noord Nederland

Vriendelijke, leuke, charmante vrouw, goed verzorgd, open en hartelijk. Houdt van koken, zingen, piano spelen, kunst, cultuur, wandelen en fietsen. Werkt in de gezondheidszorg (universitair opgeleid). Zoekt goed verzorgde, ontwikkelde man om te genieten van het gewone dagelijkse leven samen.


Iris, 61 jaar
Regio west Nederland

Warme, empathische vrouw, zorgzaam, spontaan en open.. Betrouwbaar, beschaafd en opgewekt. Houdt van cultuur, reizen, haar 2 zomen, geeft om dieren, leert bridge, lezen, doet vrijwilligerswerk. Zoekt man.

Belangrijke waarden: integriteit en trouw.


Margot, 69 jaar
Regio west Nederland

Hartelijk en open, maatschappelijk betrokken, nieuwsgierig, actieve muziekbeoefenaarster, wandelt en reist graag, kijkt terug op een rijk werk- en gezinsleven.

Zij zoekt een man die zich hierin herkent.


Marjolein, 57 jaar
Regio west Nederland
Mooie, lieve vrouw met brede interesse, humor en diepgang. Heeft leuke hobby's (skiën, filosofie, wandelen en concerten), een goede baan en een fijne familieband, maar mist de verbondenheid van een vaste relatie. Ze zou graag een man willen ontmoeten die net als zij positief in het leven staat.


Jasmijn, 54 jaar
Regio midden Nederland
Ondernemende, meisjesachtige en energieke vrouw. Houdt van eten met vrienden en familie, sporten, reizen en culturele activiteiten. Managing director reclame wereld.
Ze zoekt een man om samen te genieten van het goede in het leven.
Bent u dit?


Rudie, 49 jaar
Regio zuid Nederland

Open en vriendelijk, belangstellend en breed geïnteresseerd. Ondernemer (Mbo opl), 1.80m lang, stevig gebouwd, grijsbruin haar, blauwe ogen. Warme persoonlijkheid, positief, optimistisch en past zich gemakkelijk aan.

Zoekt lieve vrouw, kinderen welkom.


Jolande, 59 jaar
Regio west Nederland

Charmante, aantrekkelijke vrouw, ondernemend, familiemens, praat gemakkelijk en met diepgang, jeugdig, creatief en breed geïnteresseerd (o.a. sport, kunst, cultuur, koken, wandelen met de hond) zou graag een mooie, intieme relatie opbouwen met een actieve, ontwikkelde, ondernemende man.


Ruth, 59 jaar
Regio west Nederland

Jeugdige, aantrekkelijke vrouw. Ze heeft een slank postuur en een mooie lach. Ruth ziet er leuk uit, kleedt zich vrouwelijk, zakelijk en sportief. Ze heeft Theologie gestudeerd en is werkzaam in de maatschappelijke sector. Ook in haar werk is ze actief en ambitieus. Het geloof is belangrijk voor haar.


Jan-Paul, 33 jaar
Regio midden/zuid Nederland

Leuke vlotte man, slank en sportief, bruin haar, blauwe ogen, 1.72m lang, zelfstandig ondernemer, houdt van dieren, koken en fitness. Heeft het uitstekend voor elkaar, maar mist een vrouw in zijn leven.
Zou graag samen genieten van de dagelijkse momenten van het leven.


Arthur, 44 jaar
Regio noord Nederland
Galant, vriendelijk, intelligent. Sociaal en breed geïnteresseerde man (filosofie, psychologie, cultuur, geschiedenis) van goede komaf, die ondanks zijn uitdaging (licht motorische afwijking en zintuiglijke beperking) positief in het leven staat. Zoekt lieve vrouw, met humor en diepgang, voor een liefdevolle relatie. Zoekt een leuke partner.


Lize, 66 jaar
Regio zuid Nederland

Energieke, ondernemende, spontane, beschaafde en charmante vrouw met diepgang. Muziek is haar passie, veelzijdig, avontuurlijk, brede interesse en bereisd.

Bent u die galante, intelligente, gedreven man die ook van uitdagingen houdt?


Tess, 56 jaar
Regio west Nederland

Sprankelend, stijlvol, energiek. Aantrekkelijk, slank, 1.71m., blond haar en blauwe ogen. Goed gevoel voor humor, breed geïnteresseerd, uit goed milieu. Houdt van koken, reizen en goede gesprekken. Is sportief, zorgzaam, spontaan, hartelijk en ondernemend ingesteld. Zoekt man.


Lars, 37 jaar
Regio oost Nederland

Zorgzaam, enthousiast en oplossingsgericht. Houdt van bos- en strandwandelingen, modelbouw en zwemmen. Werkzaam als nationaal vrachtwagenchauffeur. Zou graag zijn levenspartner willen vinden met wie hij het geluk kan delen.

Bent u die liefhebbende jongedame?


Cathy, 63 jaar
Regio west Nederland

Zorgzaam, warme persoonlijkheid en staat positief in het leven. Houdt van de natuur, de sauna en is een dierenliefhebber. Lid van de orde van Weefsters. Werkzaam als verpleegkundige (hbo). Is weduwe, een denker en vindt humor, respect en openheid belangrijk.
Zoekt een leuke partner.


Merel, 61 jaar
Regio west Nederland

Vrouwelijk, stijlvol, mooi en lief. Slank, 1.72m., lang blond haar en blauwe ogen. Prettig in de omgang, breed geïnteresseerd, uit goed milieu. Houdt van koken, reizen en is geïnteresseerd in kunst. Is zorgzaam, energiek, spontaan, hartelijk enavontuurlijk ingesteld. Heeft goed gevoel voor humor. Zoekt man.

Sophia, 72 jaar
Regio west Nederland
Extraverte, sprankelende, boeiende persoonlijkheid. Jeugdig en charmant. Breed geïnteresseerd, uit goed milieu. Houdt van bridgen, lezen, tekenen, salsa, zeilen en zingt Jazz. Is Neerlandica en gepensioneerd ouderenadviseur. Bent u die heer die er met Sophia voor gaat?

Bent u die heer die er met Sophia voor gaat?


Joanna, 61 jaar
Regio midden Nederland
Ziet er stralend en jeugdig uit. Is aantrekkelijk, energiek, positief ingesteld en daadkrachtig. Werkzaam in het HBO onderwijs en woont in het midden van het land. Geniet van een goed gesprek, de natuur en muziek. Naast het christelijk geloof is de verbinding met de ander en het er samen op uit gaan belangrijk voor haar.
Ben jij de juiste man voor haar?


Esther, 49 jaar
Regio west Nederland

Rustige, lieve vrouw, gevoelig, spontaan, diepgang en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Reizen, fotografie, landschappen, architectuur, theater, wandelen. Zoekt hechte relatie waarin je elkaar dingen gunt, samen geniet en er voor elkaar bent.Angelina, 50 jaar
Regio midden Nederland

Lief, spontaan, aantrekkelijk en sociaal, creatief en open minded. Werkzaam in de zorg (als zelfstandige). Houdt van dieren, koken, muziek, tuinieren en vooral van reizen maken.

Zoekt man.


Pascalle, 66 jaar
Regio west Nederland

Prachtige vrouw, aantrekkelijk en charmant. Roodbruin haar, blauwe ogen, 1.68m, slank. Zakenvrouw. Is open en direct, heeft gevoel voor humor, is sociaal en ondernemend. Houdt van golf, skiën, paardrijden, wandelen en uitgaan. Zoekt ondernemende sportieve man met humor en charme.


op zoek naar iemand die echt bij u past? vraag informatie aan

Vind u in bovenstaande omschrijvingen nog niet het profiel van de man of vrouw die u zoekt? Neem contact op, zodat wij u verder kunnen helpen.

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches