088 - 02 21 900

Relatiebemiddeling bij Mens en Relatie

De lockdown is voorbij, de terrassen zijn weer open en we kunnen het normale leven weer oppakken. Verlost van de consequenties van de coronapandemie. Door alle gebeurtenissen staan singles en alleenstaanden er nu nóg meer alleen voor. Het gemis van een partner kan extra confronterend zijn. Vooral nu!

Een inschrijving bij Mens en Relatie begint altijd met een persoonlijk gesprek. Persoonlijk? Jazeker, want door alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM strikt in acht te nemen, is het toch mogelijk om één-op-één kennismakingsgesprekken te voeren. Bij jou thuis, in jouw vertrouwde omgeving. Zo leren wij jou goed kennen en weten we ook naar welke toekomstige partner jij op zoek bent. Natuurlijk gaan we bij Mens en Relatie voor een duurzame, vaste relatie. Vooral nu!

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches

persoonlijke bemiddeling
maak nu kennis met jouw eigen consulent

 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 

onze klantenbeoordeling

M. van Bergen uit Randwijk
Mijn ervaring met het bedrijf an sich is vrij klein, daar kan en wil ik nog niets over schrijven. Wel over hoe belangrijk het is dat een consulente tijdens de intake ook echt hoort en ziet wie haar nieuwe cliënt is, en deze cliënt kan lezen tussen zijn of haar verhaal. Wat de cliënt vertelt is niet altijd de werkelijkheid, soms zelfs het omgekeerde. Wat ik in Niki heel bijzonder vindt is dat zij de mensenkennis heeft om juiste vragen te stellen en concreet een correct profiel te creëren. Mijn eerste match was een man die Niki zelf heeft ontmoet en zijn profiel heeft gemaakt. De match was een gok, echter Niki was daar duidelijk over in haar voorstel naar mij. Helaas was er van mijn kant geen partner relatie gevoel maar tenminste klopte alle profiel informatie. De tweede match kwam via een andere consulente, helaas klopte van dat profiel lang niet alles. Onzorgvuldig, en soms ook pijnlijk onjuist. Hoe dan ook, ik waardeer Niki en ik heb haar al aanbevolen bij 2 bekenden die nog single zijn. En ik heb vertrouwen op een leuke match in de toekomst.... lees verder >
aanbeveling: Ja

Maxi uit Nijmegen
Ik vond het een erg fijn intake gesprek en ben wel nu in afwachting op het vervolg, dus weet nu nog even niet wat er gaat komen. Maar gesprek met Niki was erg fijn. Nam de tijd al was ik verzeild in een file en te laat thuis, dus moest ze even op me wachten. Later nam ze gewoon de tijd voor de kennis making Ik ben benieuwd naar het vervolg..... lees verder >
aanbeveling: Ja

 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw


persoonlijke ervaringen

"Voor altijd jong in onze geest… maar dan wel samen!"

Tonny (76)
"We hadden allebei negatieve ervaringen met slechte en onbetrouwbare relatiebureaus. Kijk, Mens en Relatie is niet goedkoop en is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar de deskundigheid en betrouwbaarheid hebben ons allebei het geluk gebracht en dat is met geen geld te betalen."

consulent Titia
"Doordat ik zowel Tonny als Henk heb ingeschreven en heb leren kennen had ik al het idee dat ze goed bij elkaar zouden kunnen passen, maar wanneer het in de praktijk ook zo blijkt te zijn is dat altijd toch weer heel fijn."

"Wy bouwe tegearre in leafdefolle takomst!"

Hans (64)
"Ik was het alleen-zijn inderdaad meer dan zat. Je komt ’s avonds altijd alleen thuis en de weekenden zijn op een gegeven moment niet meer om écht naar uit te zien"

consulent Geppy
"Wat zou het fijn zijn, gaf hij aan, als hij weer gezelligheid kon delen met een leuke vrouw. Weer de gezellige dagelijkse dingen met elkaar delen."

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900

Bij Mens en Relatie, het bemiddelingsbureau dat inmiddels bijna 35 jaar bestaat, vindt 3 van de 4 cliënten binnen het jaar een vaste partner voor een duurzame relatie. Dit slagingspercentage behaalt zelfs de meest serieuze datingsite niet. Waarom is de persoonlijke bemiddeling zo veel effectiever? Dating - het elkaar ontmoeten - is eigenlijk geen goede term als het gaat om selectie via een internetsite. Alleen bij persoonlijke bemiddeling krijg je voldoende diepgang om te kunnen bepalen wie bij wie past. In de eerste plaats omdat mensen ontzettend verschillend zijn in hun wensen en behoeften. Sommige mensen willen graag christelijke relatiebemiddeling, anderen willen als alleenstaande ouder liever eerst een latrelatie. Een man die weduwnaar werd, wil soms liever een vrouw die ook weduwe is omdat hij denkt dat het delen van deze persoonlijke ervaring tot beter begrip tussen de partners leidt. Dit is echter een misverstand, ook bij een scheiding treedt er een rouwproces op. Pas bij serieuze dating, als je elkaar vaker ontmoet, kun je ontdekken of je elkaar aanvoelt. Daarvoor hoef je niet hetzelfde meegemaakt te hebben, het is een kwestie van golflengte. Een ervaren bemiddelaar kan dat aanvoelen, een computer niet. Dat is een van de redenen dat Mens en Relatie met haar persoonlijke bemiddeling - discreet en doeltreffend- in de afgelopen jaren (sinds 1984) tienduizenden mensen bij elkaar bracht voor een duurzame relatie. Lees de ervaringen van de mensen op deze website: dan weet je wat je te doen staat als je een partner voor een liefdevolle relatie wil ontmoeten.