088 - 02 21 900

Relatiebemiddeling is uniek en persoonlijk bij Mens en Relatie

Een mens is niet geboren om alleen door het leven te gaan. Dit beseffen we ons in deze tijd nog meer dan voorheen. Door de uitbraak van het Coronavirus zijn onze sociale contacten tot het minimum beperkt. We missen onze vrienden, familie en kennissen. Voor singles is dit extra moeilijk.

Juist in deze tijd hebben we behoefte aan contact, aan bij elkaar zijn, aan dingen delen met iemand die je begrijpt. We verlangen naar iemand die op dezelfde golflengte zit. Maar de juiste partner vinden is niet zo gemakkelijk. Bij Mens & Relatie staat u er niet alleen voor.

 

Wij helpen u graag bij uw zoektocht. Een huisbezoek of videogesprek waarin coaching en/of bemiddeling centraal staat is geheel gratis. Klik hier om een afspraak te maken.

 
gratis huisbezoek of gratis videogesprek
voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkgratis videogesprek
vraag nu een online coachingsessie aan

 

persoonlijke bemiddeling
maak nu kennis met uw eigen consulent

 
 
 
 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

onze klantenbeoordeling

Hans uit Almere
Je onthoudt altijd alleen de leuke dingen, want positief denken helpt. Maar als ik nog eens terugdenk aan de eerste vier dames die aan me werden voorgesteld, dan kan ik nog steeds niet begrijpen, dat iemand heeft kunnen denken, dat die dames bij mij zouden kunnen passen en dat ik bij die dames zou kunnen passen. Ook kan ik niet begrijpen, dat de vijfde mevrouw niet als eerste aan mij is voorgesteld en ook die vijfde mevrouw vraagt zich af waarom ik niet eerder aan haar ben voorgesteld. Maar nogmaals: het is uiteindelijk goedgekomen, we hebben elkaar vandaag precies twee maanden geleden ontmoet en zijn heel blij met elkaar.... lees verder >
aanbeveling: Ja

Sija uit Amstelveen
Prettige ervaring met consulente Judy G. ( Amstelveen) Zij onderhoudt met mij prettig contact en sinds mijn intake gesprek hebben wij beiden positief contact. Mijn tweede ontmoeting werd met Dhr. F. ( Ook in Noord Holland) en dit contact klikte vanaf de eerste kennismaking. Hoewel we verschillen in karakter en interesses, zijn we verliefd geworden op elkaar en sinds drie maanden bouwen we nu een langdurige relatie samen op, waarin we elkaar respecteren en waarderen. Zodra er misverstanden ontstaan, praten we er over en hierdoor groeit de relatie en onze wederzijdse hechting. Ook ervaren we overeenkomsten, zoals eerder verlies van partners door de dood. Hierin vinden we herkenning bij elkaar, en dat voelt goed. Wij richten ons op een toekomst samen in liefde, respect, gezelligheid delen samen. Wij zijn blij met "mens en relatie" !... lees verder >
aanbeveling: Ja


persoonlijke ervaringen

"Dat hebben we samen goed gedaan, hier mogen we trots op zijn!"

Leo (76)
"Ik was op zoek naar een lieve, spontane vrouwdie net als ik nog actief en ondernemend is. Om samen leuke dingen te doen en open te staan voor elkaars interesses."

consulent Elma
"De kennismaking met Leo was heel prettig, hij is een vriendelijke, actieve en sociaal bewogen persoon. Hij houdt van humor / woordspeling en is breed geïnteresseerd."

"We waren beiden de weg kwijt. Letterlijk en figuurlijk!"

Margriet (75)
"Het voelde inderdaad heel prettig, verwachtingsvol en tegelijkertijd was er ongeloof over de gevoelens die we zo snel voor elkaar hadden gekregen”, zo vervolgt Margriet. “Kon dit echt waar zijn? De PATS BOEM zorgde voor een permanente hartslagverhoging en na de tweede afspraak, een fietstocht, waren we beiden de weg kwijt. Letterlijk, maar vooral figuurlijk."

consulent Natascha
"Wim en Margriet hebben het ontzettend fijn samen. Ze hebben samen al heel wat kilometers gefietst en gewandeld, het zijn beide sportieve buitenmensen. Ook gaan ze regelmatig samen een week varen op de boot van Wim. Wat ik zo mooi vind, is dat ze echt samen ontdekken, elkaar maar ook hun interesses."

"Het loopt zoals het loopt, It Rint Sa't It Rint"

Mariska (35)
"It Rint Sa't It Rint”, zeggen ze hier in Friesland en zo is het bij ons dan ook écht gegaan. Ik had me eerst ingeschreven bij een ander relatiebureau, maar dat voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik heb me toen op goed geluk in laten schrijven bij Mens en Relatie..."

consulent Geppy
"Geweldig! De liefde straalt er aan alle kanten vanaf. Ik zie regelmatig hele leuke en verliefde foto's voorbij komen en ik hoorde dat de eerste plannen voor samenwonen er zijn. Ik gun ze een heel gelukkige toekomst toe samen! Super dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan dit liefdesgeluk."

 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900

Bij Mens en Relatie, het bemiddelingsbureau dat inmiddels bijna 35 jaar bestaat, vindt 3 van de 4 cliënten binnen het jaar een vaste partner voor een duurzame relatie. Dit slagingspercentage behaalt zelfs de meest serieuze datingsite niet. Waarom is de persoonlijke bemiddeling zo veel effectiever? Dating - het elkaar ontmoeten - is eigenlijk geen goede term als het gaat om selectie via een internetsite. Alleen bij persoonlijke bemiddeling krijg je voldoende diepgang om te kunnen bepalen wie bij wie past. In de eerste plaats omdat mensen ontzettend verschillend zijn in hun wensen en behoeften. Sommige mensen willen graag christelijke relatiebemiddeling, anderen willen als alleenstaande ouder liever eerst een latrelatie. Een man die weduwnaar werd, wil soms liever een vrouw die ook weduwe is omdat hij denkt dat het delen van deze persoonlijke ervaring tot beter begrip tussen de partners leidt. Dit is echter een misverstand, ook bij een scheiding treedt er een rouwproces op. Pas bij serieuze dating, als je elkaar vaker ontmoet, kun je ontdekken of je elkaar aanvoelt. Daarvoor hoef je niet hetzelfde meegemaakt te hebben, het is een kwestie van golflengte. Een ervaren bemiddelaar kan dat aanvoelen, een computer niet. Dat is een van de redenen dat Mens en Relatie met haar persoonlijke bemiddeling - discreet en doeltreffend- in de afgelopen jaren (sinds 1984) tienduizenden mensen bij elkaar bracht voor een duurzame relatie. Lees de ervaringen van de mensen op deze website: dan weet je wat je te doen staat als je een partner voor een liefdevolle relatie wil ontmoeten.