088 - 02 21 900

Relatiebemiddeling bij Mens en Relatie

Een mens is niet geboren om alleen door het leven te gaan. Maar de juiste partner vinden is niet zo gemakkelijk. Vooral omdat de eigenschappen die op lange termijn bepalen of je gelukkig met iemand bent, niet aan de buitenkant te zien zijn.

Daarom begint een inschrijving bij Mens & Relatie altijd met een persoonlijk gesprek. Over wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je van het leven verwacht. Datzelfde weten we van de partner die we aan je voor stellen. Door deze unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie.

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches


persoonlijke bemiddeling
maak nu kennis met jouw eigen consulent

 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw


onze klantenbeoordeling

Jos uit Reuver
Nancy heeft tijdens ons gesprek een zeer professionele indruk op mij gemaakt; zij geeft de juiste antwoorden op mijn vragen, is goed bereikbaar als je haar iets wilt vragen. Complimenten voor haar inzet om voor mij de juiste partner te willen vinden.... lees verder >
aanbeveling: Ja

Theo uit Melderslo
Het persoonlijke gesprek vind ik heel belangrijk. Ik kon open en eerlijk mijn ervaringen en wensen vertellen.... lees verder >
aanbeveling: Ja


persoonlijke ervaringen

"We waren beiden de weg kwijt. Letterlijk en figuurlijk!"

Margriet (75)
"Het voelde inderdaad heel prettig, verwachtingsvol en tegelijkertijd was er ongeloof over de gevoelens die we zo snel voor elkaar hadden gekregen”, zo vervolgt Margriet. “Kon dit echt waar zijn? De PATS BOEM zorgde voor een permanente hartslagverhoging en na de tweede afspraak, een fietstocht, waren we beiden de weg kwijt. Letterlijk, maar vooral figuurlijk."

consulent Natascha
"Wim en Margriet hebben het ontzettend fijn samen. Ze hebben samen al heel wat kilometers gefietst en gewandeld, het zijn beide sportieve buitenmensen. Ook gaan ze regelmatig samen een week varen op de boot van Wim. Wat ik zo mooi vind, is dat ze echt samen ontdekken, elkaar maar ook hun interesses."

"We doen het stap voor stap en dat voelt grandioos!"

Annemieke (55)
"Ik ben geen veeleisende vrouw, maar ik had wel een stevig wensenpakketje betreffende mijn toekomstige levenspartner. Ik heb Elma verteld in een privégesprek dat ik op zoek was naar een leuke, vriendelijke man met een verzorgd uiterlijk. Ik wilde een ondernemende man, iemand vol zelfinitiatief."

consulent Elma
"Wim en Annemieke heb ik beiden ingeschreven en naderhand aan elkaar voorgesteld. Het leek mij een goede match en die is uitgekomen. Het zijn beiden hardwerkende mensen, vrolijk en positief ingesteld. Hun leven was niet altijd gemakkelijk maar ze hebben er iets van gemaakt. Daarom ook zo fijn dat zij het samen nu zo goed hebben."

"Het loopt zoals het loopt, It Rint Sa't It Rint"

Mariska (35)
"It Rint Sa't It Rint”, zeggen ze hier in Friesland en zo is het bij ons dan ook écht gegaan. Ik had me eerst ingeschreven bij een ander relatiebureau, maar dat voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik heb me toen op goed geluk in laten schrijven bij Mens en Relatie..."

consulent Geppy
"Geweldig! De liefde straalt er aan alle kanten vanaf. Ik zie regelmatig hele leuke en verliefde foto's voorbij komen en ik hoorde dat de eerste plannen voor samenwonen er zijn. Ik gun ze een heel gelukkige toekomst toe samen! Super dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan dit liefdesgeluk."

 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900

Bij Mens en Relatie, het bemiddelingsbureau dat inmiddels bijna 35 jaar bestaat, vindt 3 van de 4 cliënten binnen het jaar een vaste partner voor een duurzame relatie. Dit slagingspercentage behaalt zelfs de meest serieuze datingsite niet. Waarom is de persoonlijke bemiddeling zo veel effectiever? Dating - het elkaar ontmoeten - is eigenlijk geen goede term als het gaat om selectie via een internetsite. Alleen bij persoonlijke bemiddeling krijg je voldoende diepgang om te kunnen bepalen wie bij wie past. In de eerste plaats omdat mensen ontzettend verschillend zijn in hun wensen en behoeften. Sommige mensen willen graag christelijke relatiebemiddeling, anderen willen als alleenstaande ouder liever eerst een latrelatie. Een man die weduwnaar werd, wil soms liever een vrouw die ook weduwe is omdat hij denkt dat het delen van deze persoonlijke ervaring tot beter begrip tussen de partners leidt. Dit is echter een misverstand, ook bij een scheiding treedt er een rouwproces op. Pas bij serieuze dating, als je elkaar vaker ontmoet, kun je ontdekken of je elkaar aanvoelt. Daarvoor hoef je niet hetzelfde meegemaakt te hebben, het is een kwestie van golflengte. Een ervaren bemiddelaar kan dat aanvoelen, een computer niet. Dat is een van de redenen dat Mens en Relatie met haar persoonlijke bemiddeling - discreet en doeltreffend- in de afgelopen jaren (sinds 1984) tienduizenden mensen bij elkaar bracht voor een duurzame relatie. Lees de ervaringen van de mensen op deze website: dan weet je wat je te doen staat als je een partner voor een liefdevolle relatie wil ontmoeten.