088 - 02 21 900

Relatiebemiddeling bij Mens en Relatie

De lockdown is voorbij, de terrassen zijn weer open en we kunnen het normale leven weer oppakken. Verlost van de consequenties van de coronapandemie. Door alle gebeurtenissen staan singles en alleenstaanden er nu nóg meer alleen voor. Het gemis van een partner kan extra confronterend zijn. Vooral nu!

Een inschrijving bij Mens en Relatie begint altijd met een persoonlijk gesprek. Persoonlijk? Jazeker, want door alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM strikt in acht te nemen, is het toch mogelijk om één-op-één kennismakingsgesprekken te voeren. Bij jou thuis, in jouw vertrouwde omgeving. Zo leren wij jou goed kennen en weten we ook naar welke toekomstige partner jij op zoek bent. Natuurlijk gaan we bij Mens en Relatie voor een duurzame, vaste relatie. Vooral nu!

 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches


persoonlijke bemiddeling
maak nu kennis met jouw eigen consulent

 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw


onze klantenbeoordeling

Ton uit Koudekerk aan den Rijn
Natascha maakt ruimte en tijd om mij goed te leren kennen, mijn aard, mijn leefstijl en wensen. Hiervoor is illustratief de tijdsduur van ons gesprek: 3 uur. Niettemin weet zij ook irrelevante uitweidingen elegant kort te sluiten. En zij stelt geen vragen als het niet nodig is, maar helpt wel bij aarzelingen. Ik had na afloop het voldane gevoel dat ik op een reële manier uit de verf was gekomen .... lees verder >
aanbeveling: Ja

Anne-Marie uit Amersfoort
Na de informatieaanvraag was er snel contact en een geplande afspraak met mijn consulente. De intake was prettig, open en in een fijne sfeer. Dat gaf voor mij de doorslag om met M&R verder te gaan, De totstandkoming van mijn profiel, na een gedegen interview, verliep plezierig en leverde een duidelijk beeld van mij op. Er was een fijne en goede klik met mijn consulente. De presentatie van mijn eerste partnervoorstel verliep zeer plezierig en betrokken. Er was voldoende ruimte om mijn vragen te stellen, Na de eerste contacten met de voorgestelde partners, bleef mijn consulente betrokken. Ik wil nog wat evaluatieve opmerkingen meegeven, die echter geen afbreuk doen aan mijn positieve ervaringen met M&R. * Het boek, “Ja ik wil” had ik graag eerder ontvangen. * De informatieve filmpje waren in volgorde niet altijd logisch en klopte ook niet met mijn proces. * De thema’s van de filmpjes zijn prima, echter de stem van Liselotte Visser leidt erg af. Misschien de filmpjes in laten spreken door een professional. Ik heb M&R van harte aanbevolen aan mijn vriendin! Inmiddels is daar ook al een partner voorstel gedaan.... lees verder >
aanbeveling: Ja


persoonlijke ervaringen

"We doen het stap voor stap en dat voelt grandioos!"

Annemieke (55)
"Ik ben geen veeleisende vrouw, maar ik had wel een stevig wensenpakketje betreffende mijn toekomstige levenspartner. Ik heb Elma verteld in een privégesprek dat ik op zoek was naar een leuke, vriendelijke man met een verzorgd uiterlijk. Ik wilde een ondernemende man, iemand vol zelfinitiatief."

consulent Elma
"Wim en Annemieke heb ik beiden ingeschreven en naderhand aan elkaar voorgesteld. Het leek mij een goede match en die is uitgekomen. Het zijn beiden hardwerkende mensen, vrolijk en positief ingesteld. Hun leven was niet altijd gemakkelijk maar ze hebben er iets van gemaakt. Daarom ook zo fijn dat zij het samen nu zo goed hebben."

"Het loopt zoals het loopt, It Rint Sa't It Rint"

Mariska (35)
"It Rint Sa't It Rint”, zeggen ze hier in Friesland en zo is het bij ons dan ook écht gegaan. Ik had me eerst ingeschreven bij een ander relatiebureau, maar dat voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik heb me toen op goed geluk in laten schrijven bij Mens en Relatie..."

consulent Geppy
"Geweldig! De liefde straalt er aan alle kanten vanaf. Ik zie regelmatig hele leuke en verliefde foto's voorbij komen en ik hoorde dat de eerste plannen voor samenwonen er zijn. Ik gun ze een heel gelukkige toekomst toe samen! Super dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan dit liefdesgeluk."

"Voor altijd jong in onze geest…maar dan wel samen!"

Tonny (76)
"We hadden allebei negatieve ervaringen met slechte en onbetrouwbare relatiebureaus. Kijk, Mens en Relatie is niet goedkoop en is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar de deskundigheid en betrouwbaarheid hebben ons allebei het geluk gebracht en dat is met geen geld te betalen."

consulent Titia
"Doordat ik zowel Tonny als Henk heb ingeschreven en heb leren kennen had ik al het idee dat ze goed bij elkaar zouden kunnen passen, maar wanneer het in de praktijk ook zo blijkt te zijn is dat altijd toch weer heel fijn."

 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900

Bij Mens en Relatie, het bemiddelingsbureau dat inmiddels bijna 35 jaar bestaat, vindt 3 van de 4 cliënten binnen het jaar een vaste partner voor een duurzame relatie. Dit slagingspercentage behaalt zelfs de meest serieuze datingsite niet. Waarom is de persoonlijke bemiddeling zo veel effectiever? Dating - het elkaar ontmoeten - is eigenlijk geen goede term als het gaat om selectie via een internetsite. Alleen bij persoonlijke bemiddeling krijg je voldoende diepgang om te kunnen bepalen wie bij wie past. In de eerste plaats omdat mensen ontzettend verschillend zijn in hun wensen en behoeften. Sommige mensen willen graag christelijke relatiebemiddeling, anderen willen als alleenstaande ouder liever eerst een latrelatie. Een man die weduwnaar werd, wil soms liever een vrouw die ook weduwe is omdat hij denkt dat het delen van deze persoonlijke ervaring tot beter begrip tussen de partners leidt. Dit is echter een misverstand, ook bij een scheiding treedt er een rouwproces op. Pas bij serieuze dating, als je elkaar vaker ontmoet, kun je ontdekken of je elkaar aanvoelt. Daarvoor hoef je niet hetzelfde meegemaakt te hebben, het is een kwestie van golflengte. Een ervaren bemiddelaar kan dat aanvoelen, een computer niet. Dat is een van de redenen dat Mens en Relatie met haar persoonlijke bemiddeling - discreet en doeltreffend- in de afgelopen jaren (sinds 1984) tienduizenden mensen bij elkaar bracht voor een duurzame relatie. Lees de ervaringen van de mensen op deze website: dan weet je wat je te doen staat als je een partner voor een liefdevolle relatie wil ontmoeten.