Date Amersfoort via Mens en Relatie

Een date in Amersfoort
Als je oppervlakkig naar de jongeren kijkt, lijkt het wel of ze het zo gemakkelijk hebben: een blind date hier, een date met de overbuurjongen daar en volgende week een spannende date met die jongen van de hockeyclub. Vaak gaan ze in groepen uit en ontmoeten elkaar een paar keer in zo’n groep voordat er een “echte” date volgt. Het ziet er gemakkelijk uit, om jaloers op te worden als je dertig-plus bent en alleen. Natuurlijk heb je vrienden, familie en collega’s, maar dat kan toch nooit een intieme relatie vervangen.

Als je wat ouder bent (en dat is eigenlijk al zo gauw je de dertig gepasseerd bent, al heb je dan nog een heel leven voor je, voor het “dating circuit” ben je al wat ouder!) heb je een stuk bagage, een rugzakje met teleurstellingen en kwetsuren. Dat maakt het al een stuk minder makkelijk om onbekommerd afspraakjes met verschillende mensen te maken en relaties aan te gaan. Maar dat niet alleen… het blijkt dat ook jongeren het allemaal niet zo onbekommerd ervaren als dat het van de buitenkant lijkt. Veel mensen vinden het moeilijk en vinden het naar om teleurstellingen te ervaren. Wat je dan vooral NIET moet doen, is je afsluiten. Een teleurstelling is heel naar, maar nog veel naarder is het als je je toekomst laat verpesten door een teleurstelling in het verleden. Wat je WEL kunt doen, is de kans op teleurstellingen kleiner maken.

Door gericht een partner te zoeken in de regio van Amersfoort. De meeste kans heb je bij een groot relatiebemiddelingsbureau dat in het verleden zijn waarde heeft bewezen, die ook relatie consulenten heeft in Amersfoort. Mens en Relatie is marktleider in Nederland op het gebied van relatiebemiddeling. Ze hebben de meeste ingeschrevenen, de meeste consulenten en het hoogste slagingspercentage in Nederland. Op zoek naar een date in Amersfoort? Nodig dan de relatie consulent van Amersfoort eens uit voor een persoonlijk gesprek.

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin