nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 

kijk ook op
man zoekt man &
vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

mens & relatie

Bent u misschien op zoek naar:

 

Job (67)
"Het vinden van een perfecte partner is toch een kunst en daarom was ik aangenaam verrast toen ik na mijn inschrijving snel contact kreeg met een persoonlijke consulente van Mens & Relatie die echt welgemeende interesse in mij toonde."

Job & Leonie

consulent Lia
"Job is altijd in een goed humeur, is open en positief en staat altijd klaar voor een ander. Hij leek mij de man die een partner kan 'openen' en een vrouw als Leonie zeker op waarde weet te schatten."

onze consulenten

Bij Mens & Relatie heeft u een grote kans van slagen. Ruim 75% van de ingeschrevenen vindt binnen het jaar een duurzame relatie.

Uw consulent werkt hiertoe samen met zijn/haar collega's uit de aanliggende regio's, met onze relatiepsychologe en met een enthousiast kantoorteam. Hierdoor heeft u de voordelen van een groot landelijk bureau en toch de persoonlijke aandacht van uw eigen consulent.

 

singles keurmerk

Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Mens & Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. We garanderen u een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
op werkdagen en zaterdag
8.00 uur - 22.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: